Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
53
32
Arkadaşlar merhabalar Zeynep Kamil hastanesinde yeni protokol de tedaviye başlayan var mı? süreç nasıl ilerliyor

Merhabalar Ben başlayacağım inşallah tüp bebek için raporumun çıkmasını bekliyorum.
Ben de eşim için rapor çıkartmak istiyorum, forumda birçok kişiye sordum cevap alamadım hiç. Sır gibi bir şey. Siz nasıl başvurdunuz rapor için nereye başvurmak gerekiyor? Teşekkür ederim şimdiden

Ben de eşim için rapor çıkartmak istiyorum, forumda birçok kişiye sordum cevap alamadım hiç. Sır gibi bir şey. Siz nasıl başvurdunuz rapor için nereye başvurmak gerekiyor? Teşekkür ederim şimdiden
Ben ilk önce infertiliteye giderek başlamıştım. Regl iken giderseniz daha mantıklı olur hatta 2 veya 3. günde kan ve ultrasonla bakıyorlar. Onların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek diye yönlendiriyorlar. Tabi bu aşamada sizden başka tahliller de isteniyor onları ekledim görselde. Sperm tahlili, meme ultrasonu, rahim filmi, vajinal kültür, smear testi bunları başka hastanede de yaptırabilirsiniz yanınızda götürmeniz yeterli. Daha çabuk sonuç almak açısından biz özelde yaptırmıştık. Erkek için sperm tahlilini yaptırdıktan sonra Zeynep kamildeki üroloji doktoruna randevu alarak gidiyorsunuz o size sperm tahlili için onay kağıdı veriyor. Sonra tüm bu tahlilleri tamamladıktan sonra kurula giriyorsunuz. Kurul için bir kağıt veriyor tüp bebekteki sekreter. Ekg çekiliyor, kan alınıyor, akciğer filmi çekiliyor. Tüm hepsiyle birlikte dahiliye, anestezi, psikiyatri ve genel cerrahiden imza alıyorsunuz. İmzaları tamamlayınca dosya açtırdım ben. Dosya açılışı için kocanızda yanınızda olmalı imzalarını alıyorlar.
Bunların dışında evlilik cüzdanının ilk üç sayfası, çiftlerin kimlik fotokopileri ( 3 adet olsun bence yanınızda, ekstra da istiyorlar), çiftlerden birinin hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği (her iki çift için de aile olarak, bu da yanınızda en az 2 adet olsun) de isteniyor. Her şey tamamlanınca dosyanız halledilmiş oluyor. Sonrasında tüm hepsini sağlık kuruluna teslim ediyorsunuz. Raporunuzun çıkmasını bekliyorsunuz. Şu tarihte gel raporun çökmüş olur diyorlar zaten ortalama bir hafta gibi sürede çıkıyormuş. Şu an bu aşamalardan geçtim. Ekstra sormak istediğiniz varsa bildiğim kadarıyla burdayım Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Eklentiler

• BD3FB3FF-32B8-4765-9CBC-7B893E778B85.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 862
Ayrıca doktorlardan imzaları aldıktan sonra da o kağıdı kurula teslim ediyorsunuz ordan da bi onay sürecindengeçiyor. O da bir haftayı buluyor. Yazmayı unutmuşum

Her seyi detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Eşimin daha önceden tedavi gördüğü hastaneye de başvurduk ama oradaki herkes bihaberdi ve doğru düzgün yönlendirme yapmadılar. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Rica ederim ne demek hepimiz aynı amaç uğruna emek veriyoruz. İnsan bi an önce ne gerekiyorsa yapmak hızlı ve doğru yönlendirilmek istiyor bi çözüm arıyor o yüzden halimizden bizler anlarız diye düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer son olur ve kavuşursunuz
Diğer ikisini dış merkezde mi yapmıştınız ?
Hayır ikisi de Zeynep Kamil de. İlki dış gebelik oldu maleseff. İlk denemden dondurulmuş embriyo vardı 2.de onu kullandık negatif sonuçlandi. Nasipse 2.raporu çıkarttık 3. Tedaviye başlayacağız. İnşallah hayırla sağlıkla hepimiz kavusalim.

Orada tüp bebeğe başlamak Allahın mucizesi gibi bişey. Tümmm tahlilleri geçiyorum 4 farklı branştaki doktordan onay istiyorlar ve bilin bakalım siz neyi bulamıyorsunuz? Randevu!! 1 aydır sürünüyorum rapor çıkarttıracağım diye

Tam saat 16 da denediniz mi randevu almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…