Zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

kizlar dahiliye en son romatolojiye gondermisti beni gdip tahlilleri yaptrmam sonuc almam epey bi uzadi.neyse dahiliyeye gdebildim bugun sonunda.genel cerrahi ve pakyatriden onay almistim zaten.dahiliyeye randevu alarak gittim oda onayi verdi.ordan cikip aneatezi sekreterine kayit actirdim anestezi doktoruda tum yapilan tahlillere bakti daha once ameliyat oldunmu dedi onayi verdi.sistemik saglik raporunun son asamasaydi 4 doktordanda onayi almis oldum.elimdeki onay kagidini infertilite asilamanin oldugu binadaki saglik kuruluna goturdum bide kimlik fotokopisi istediler verdim.haftaya carsamba buraya gelip saglik raporunu alirsin dediler.carsamba gunu devamini yazarim

kizlar dahiliye en son romatolojiye gondermisti beni gdip tahlilleri yaptrmam sonuc almam epey bi uzadi.neyse dahiliyeye gdebildim bugun sonunda.genel cerrahi ve pakyatriden onay almistim zaten.dahiliyeye randevu alarak gittim oda onayi verdi.ordan cikip aneatezi sekreterine kayit actirdim anestezi doktoruda tum yapilan tahlillere bakti daha once ameliyat oldunmu dedi onayi verdi.sistemik saglik raporunun son asamasaydi 4 doktordanda onayi almis oldum.elimdeki onay kagidini infertilite asilamanin oldugu binadaki saglik kuruluna goturdum bide kimlik fotokopisi istediler verdim.haftaya carsamba buraya gelip saglik raporunu alirsin dediler.carsamba gunu devamini yazarim
Bende pazartesi gidicem saglik raporu icin bakalim nelerle karsilasicaz ..sen hallettin sayilir

H Herseybebekicin24 mrb bence adetliyken git adetliyken utrasyon yapiyorlar,kan istiyorlar sonra rahim filimi yoksa onlari istiyorlar eline kagit vercekler istenilenleri tamamlayip oyle basliyordunuz tedaviye.sorularin varsa cevaplarim benn o asamalari gectim

Teşekkürler canım 4 üne randevu aldım gidicem adetime yakın

saglik raporu icin 15 gun sonra gel diyorlsrya o zaman ultrasson yapiliyormu?ben adetliyken yaptirmistim sonra 15 sonra gel dediler
hayir yapilmiyor ayrica 15 gun dediklerine bakma sen 1 hafta sonra gitsende olur.bide gidecegin gunun bi iki gun sonrasina simdiden dahiliye ve genel cerrah randvu al sonra gec bulursun bulamazsin

kizlar saglik kuruluna verdigim onay kagidini aldim tup bebege gittim gani beyden dosyayi alip sekretere giris yaptirip tup bebek doktorunun yanina gittim saglik raporunu dosyaya koydu.gani beye git heyete gondrrsin dedi.gani bey dosyayi aldi 10 gun sonra cikar dedi.10 gun sonra yazarim tekrardan bi aksilik olmazsa heyet raporum cikmia olacak.insallah sizlerede faydam dokunmustur.

kizlar saglik kuruluna verdigim onay kagidini aldim tup bebege gittim gani beyden dosyayi alip sekretere giris yaptirip tup bebek doktorunun yanina gittim saglik raporunu dosyaya koydu.gani beye git heyete gondrrsin dedi.gani bey dosyayi aldi 10 gun sonra cikar dedi.10 gun sonra yazarim tekrardan bi aksilik olmazsa heyet raporum cikmia olacak.insallah sizlerede faydam dokunmustur.

Teşekkür ederiz.Bende bugün kan EKG akciğer grafisini ve psikiyatriyi hallettim diğerleri haftaya insallah

Merhaba ben zeynep kamile gittim 3 ay klomen kullandım sonra aşilama 3kez eger olmassa tüp bebek geciliyor, ondan önce tabiki kontroller oluyor yaşa bakılıyor bazılarını çünkü drek tüp bebege yonlendırıyorlar,
ben ilk defa gitcem zeynep kamile neler gerekiodu biliomusunuz benim smear testim var vajinal kulturde gerekiomu

Mrb son gelişmeleride paylasirsaniz sevinirim.Ben kurulda takıldım 3 yıl şartı olduğu için yılımın dolmasini bekliyorum...

kizlar bilgi amacli yaziyorum.isinize yarar umarim benim 2.asilamam negatif oldu adet olunca infertiliye aradim hemen yarin geleyimmi tup bebek icin diye infertilite 1 ay beklemem gerektigini soyledi bende neden beklecegim sonucta islemler yapilacak zaman kaybetmek istemiyorum dedim bi adet gecmesi mantiksiz geldi ban sonra tup bebek bolumunun semretini aradim onlar bi adet gecmesine gerek yok dediler.sansimi denemek icin infertiliteye gttim adetimin 2.gunu direk dosyami almaya geldim tup bebekle devam edicem dedim hemen verdi sormadan.tup bebek bolumune gittim ordaki sekreter bi adet gectimi dedi bende sorun olmayacagini soylediler oyuzden geldim dedim tamam dedi.kayit acti kana gonderdi kanlari verdim ultrasona girdim ultrasondan sonra doktorun yanina gttim.asilama icin istrnrn brlgeler yeniyse sadcee geriye 15 gun sonrasi icin saglik kurulu raporu gerekiyor ve esinin sigorta prim gun sayisi dokumani dedi.15 gun sonra randevusuz tekrar tuo bebek bolumu sekreterinin yabina gidecegim gelismeleri yazarim.yani bi adet bosuna beklemeyin islemleri yaptrin oyaliyolar bosuna
ayyy cok saol canım yaaa :)bılgı harıka

Selam kızlar ben geçen ay Zekai Tahir Burak hastanesine gittim Ankarada ama oek hosuma gitmedi.netteki yorumlarida hep olumsuz ama gittim gun dahiliye pisikatri anesteziden muane oldum raporlarimi aldim tup bebek yaptirabilir diye.benden hsg ve smear testi istiyolar esimin aperm analizinide verdik ogun hsg icin randevu veriyolarmis nette oninla ilgilide

Arkadaşlar inşallah hepimiz kucaklarımızı dolduracağız 🙏🏻 Aradan uzun zaman geçmiş. Zeynep Kamilde görüp memnun olan ve sonuca ulaşan var mi?

Back
X