- Konu Sahibi Herseybebekicin24
test gunun nezman pekiBende hiç bir belirti yok canım, daha once hamilelik yaşadım demişşın bu tedavıylemi hamile kalmiştin,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test gunun nezman pekiBende hiç bir belirti yok canım, daha once hamilelik yaşadım demişşın bu tedavıylemi hamile kalmiştin,
biz ozman seninle bir gun arayla asilama olmuşuz :) persembemi oldun sen ben cuma oldum16 sında test günüm
sana adet oldugunde gel 2.3 gunu dosyani alip tup bebek bolumune yonlendircez dediler mibiz ozman seninle bir gun arayla asilama olmuşuz :) persembemi oldun sen ben cuma oldum
1 heralde en dipdeki yer dePerşembe oldum sen sen hangısındesın 1infertılededş 2 demi
yaptrcakmisin 3.yu peki ben 3.cu dusunmuyorum zaten rapor alabilmek icin basvurdumAslinda 3 aşilama yaptırma hakkın var istersen tüp gecıyorsun
Sen test yaptırmaya zeynep kamılemı gıdeceksın 1hafta sonra
yok ben ozelde yaptrmiştim.busefer adeti beklicem olmazsam yine buralarsa yaptirirmSen test yaptırmaya zeynep kamılemı gıdeceksın 1hafta sonra
tup bebekleyok düşünmüyorum ayni şeyleri birdaha yaşamayi tüp bebegi demıycem kısmet artık bakalım.sen daha once hamile kaldım demişsin aşilamaylami hamile kaldın
yoo fark olarak asilamanin oldugu gun yumurta toplama gunune denk gelio anestezyle topluyolar sonra asilama gbi transfer ediolad okdarTüp bebek aşamasi çok zor dıyorlar sen yaşamissin dogrumu
mrb bende ozelde 2 tup bebekten sonra z.k ya başvurdum fakat tup bebek oncesi asilama sarti var dediler 2 negatif asilamadan sonra tup brbege geciliyorumus oyuzden suan tup bebek bolumune gecemedim.ordakilerden aldigim duyumlarda cok degisken kimisi memnun disarda negatif oldu burda pozitifi gordum diyende var asla burda birdaha yaptrmam diyen de varmerhaba , ben özel de 2 defa tüp bebek denedim 1. denemem malesef negatif 2. denememde kimyasal gebelik yaşadım maalesef .Eşim bi de zeynep kamil de denemek istiyor maddi manevi çok zor bi durum bilirsiniz. Zeynep kamil bu konuda nasıl sizce hiç bir fikrim yok maalesef . yardımcı olursanız cok sevinirm. Allahım yardımcımız olsun inşallah ..
Elinde raporun varsa deneyıp olmadıgına gore drek tup yapıyorlar sordunuzmu?mrb bende ozelde 2 tup bebekten sonra z.k ya başvurdum fakat tup bebek oncesi asilama sarti var dediler 2 negatif asilamadan sonra tup brbege geciliyorumus oyuzden suan tup bebek bolumune gecemedim.ordakilerden aldigim duyumlarda cok degisken kimisi memnun disarda negatif oldu burda pozitifi gordum diyende var asla burda birdaha yaptrmam diyen de var
ne raporu ben ozelde yaptirdigim ici o tedavileri kabul etmediler.suan 2.asilamami gecen hafta oldum negatif olunca tup bebek bolumunde devam edicem rapor icinElinde raporun varsa deneyıp olmadıgına gore drek tup yapıyorlar sordunuzmu?