Zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

ne raporu ben ozelde yaptirdigim ici o tedavileri kabul etmediler.suan 2.asilamami gecen hafta oldum negatif olunca tup bebek bolumunde devam edicem rapor icin
ne raporu ben ozelde yaptirdigim ici o tedavileri kabul etmediler.suan 2.asilamami gecen hafta oldum negatif olunca tup bebek bolumunde devam edicem rapor icin
emin değilim görüşmedim yanlış yönlendirmek istemem ama özelde yapılınca kabul edlir diye duymuştum . bizde sorun eşimden kaynaklı hareketli morfoloji ve sayı problemimiz var..

emin değilim görüşmedim yanlış yönlendirmek istemem ama özelde yapılınca kabul edlir diye duymuştum . bizde sorun eşimden kaynaklı hareketli morfoloji ve sayı problemimiz var..
yok hayir canim ben epikriz raporunu gosterdim ozelliklede heyete gdecek dosyanin icinede koydum.hatta dedim tup bebek denedim simdi asilama olmam geri adim atmis olmam demek yapacak bsey yok devlet boyle istio dedidelr.şu var ama ozelde eger asilama yaptrdiysan igneli asilama onu kabul ediyolar

kizlar bilgi amacli yaziyorum.isinize yarar umarim benim 2.asilamam negatif oldu adet olunca infertiliye aradim hemen yarin geleyimmi tup bebek icin diye infertilite 1 ay beklemem gerektigini soyledi bende neden beklecegim sonucta islemler yapilacak zaman kaybetmek istemiyorum dedim bi adet gecmesi mantiksiz geldi ban sonra tup bebek bolumunun semretini aradim onlar bi adet gecmesine gerek yok dediler.sansimi denemek icin infertiliteye gttim adetimin 2.gunu direk dosyami almaya geldim tup bebekle devam edicem dedim hemen verdi sormadan.tup bebek bolumune gittim ordaki sekreter bi adet gectimi dedi bende sorun olmayacagini soylediler oyuzden geldim dedim tamam dedi.kayit acti kana gonderdi kanlari verdim ultrasona girdim ultrasondan sonra doktorun yanina gttim.asilama icin istrnrn brlgeler yeniyse sadcee geriye 15 gun sonrasi icin saglik kurulu raporu gerekiyor ve esinin sigorta prim gun sayisi dokumani dedi.15 gun sonra randevusuz tekrar tuo bebek bolumu sekreterinin yabina gidecegim gelismeleri yazarim.yani bi adet bosuna beklemeyin islemleri yaptrin oyaliyolar bosuna

bugun yeniden giitim 15 gun sonrasi icin sistemik saglik raporu icin gelin demislerdi.tup bebek bolumune gttim sekretere kimligimi verdim saglik raporu icin geldigimi soyledim.giris yapti kan ekg ve akciger grafisi icin.kan almada kani verdim ekg hemen yaninda onu cektrdim sonra infertiltite binasinin alt katinda rontgene gdio akciger grafsi cektirdim.sonuclar yarin cikacakmis dahiliye ve genel cerrahi bolumune randevu alip gidebikirsinz dediler.randevuyu 10 gun sonraya bulabildim anca.aklinizda olsun o beklettikleri 15 gun icerisinde randevuyu onceden alin zaman kaybetmezsiniz.pskaytri ve anestezide gorecekmis onlar icin randevuya gerek yokmus devamini haftaya carsamb dahiliye ve genel carrahiye gttikten sonra yazarim

bugun yeniden giitim 15 gun sonrasi icin sistemik saglik raporu icin gelin demislerdi.tup bebek bolumune gttim sekretere kimligimi verdim saglik raporu icin geldigimi soyledim.giris yapti kan ekg ve akciger grafisi icin.kan almada kani verdim ekg hemen yaninda onu cektrdim sonra infertiltite binasinin alt katinda rontgene gdio akciger grafsi cektirdim.sonuclar yarin cikacakmis dahiliye ve genel cerrahi bolumune randevu alip gidebikirsinz dediler.randevuyu 10 gun sonraya bulabildim anca.aklinizda olsun o beklettikleri 15 gun icerisinde randevuyu onceden alin zaman kaybetmezsiniz.pskaytri ve anestezide gorecekmis onlar icin randevuya gerek yokmus devamini haftaya carsamb dahiliye ve genel carrahiye gttikten sonra yazarim

Merhaba uzun zamandan beri sizin paylaşımlarınızı takip ediyorum.Öncelikle deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için size cok teşekkür ederim.
Bende 3 aşılamadan sonra kısmet olursa bu ay tüp bebek bölümüne başlıyorum.

bugun gittim kizlar dahiliye ve genel cerrahiye randevulu.tup bebekten yonlendirdiler dedim genel cerrahi daha once ameliyat gecirip gecrimedigimi sordu ekg sonucuma ve ekrandan rontgn kan sonuclarima bakti sagliklidir onayi verdi.sonra dahiliyeye gittim dahiliye doktora surwkli kullandigim ilac varmi diye sordu benim romatizmal hasaligim oldugu icin ilac kullaniyorum oyuzdn romatolojiye gdip gebe kalmasinda sorun yoktur diyw onay al oyle gel dedi.onay vermedi.sonra pskyatri sekretwrine gityim kimligimi verdim randvu yoktu gris yapti.doktor ters bi kadin daha once inthar grisimi oldumu pskolojik tedavi gorsunmu dedi siga kullaniyormusun dedi nedwn tup bebek dedi sonra oda onayi verdi.anesteziye gidemwdim cunku dahiliye onay vwrmedi dahiliye onayi alinca anwsteziye gidilecekmis dvamini romotolojiye gidip dahiliye gittikten sonra yazarim

Merhaba uzun zamandan beri sizin paylaşımlarınızı takip ediyorum.Öncelikle deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için size cok teşekkür ederim.
Bende 3 aşılamadan sonra kısmet olursa bu ay tüp bebek bölümüne başlıyorum.
rica ederim.baktim forum da hicbir sey yok aciklayaci yazayim da belki birilerine faydam dokunr diye dusundum faydam olursa ne mutlu.hadi insallah kolayca halledersin islerini allah yardimcin olsun

Cok iyi düşünmüssün Allah razi olsun.Hem maddi hem manevi cok zor süreç rabbim herkesin yardimcisi olsun İnşallah olumlu sonuclar aliriz.

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah doktora gitmistim salı biri 10mm diğeri 10.5 mm olan iki yımurtam bugün yani persembe biri 14 diğeri 13.5 olmuş. Doktor ctesi gece 24te çatlatma iğnemi vurdurmamı söyledi erken değil mi? En fazla 17 olcak bu hesaba göre pazar vurulmam gerekmez miydi?

Kızlar bu sabah doktora gitmistim salı biri 10mm diğeri 10.5 mm olan iki yımurtam bugün yani persembe biri 14 diğeri 13.5 olmuş. Doktor ctesi gece 24te çatlatma iğnemi vurdurmamı söyledi erken değil mi? En fazla 17 olcak bu hesaba göre pazar vurulmam gerekmez miydi?

Mrb gördüğüm kadarıyla yumurtalarin günde 2mm kadar büyüyor zamanı doğru bence sen fazla stres yapıyorsun öncelikle stresten uzaklaş olacağına inan.

Arkadaşlar bende ilk aşılamamı özelde yaptırdım negatif. Z.K. gittim geçen hafta istediği evrakları ayarladım. Adetin 2. günü gel dedi. önceki aşılmam da sayılacak bir aşılama eğer tutmazsa tüp bebk direkt geçilecek. benim merak ettiğim birşey var ben çalışan ssk lıyım ama eşim bagkurluydu ve uzun süredir ödenmiyor. bu işlemler benim sigortamla olur mu acaba ? eşimin olmadığı için sorun yaşarmıyız bilen var mı?

Kızlar lütfen yardımcı olun cok kafama taktım bugün saat 11.45 te aşılamam oldu ancak daha uzanırken bile sanki bir ıslaklık oldu altımda ama öyle cok değil. Sonra 10 dk sonra kalktım eve geldim yenidenuzandım ve smdi sanki ara ara yine akıntı gibi hafif geliyor. Spermler akıyor sanırım acaba bu kötü bi durum mu normal mi?

H Herseybebekicin24 mrb bence adetliyken git adetliyken utrasyon yapiyorlar,kan istiyorlar sonra rahim filimi yoksa onlari istiyorlar eline kagit vercekler istenilenleri tamamlayip oyle basliyordunuz tedaviye.sorularin varsa cevaplarim benn o asamalari gectim

Back
X