Zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kaç aşilama oldumu sizde acaba bende zeynep kamilde tedavı goruyorum şimdi ikinci aşilama için gidiyorum sizin tedavi nasil ilerledi acaba

Merhaba Arkadaşlar.Öncelikle hepinize geçmiş olsun.Biraz araştırma yaptım. Sanırım Zeynep kamile gidince ilk önce aşılama deniyorlar. Aşılama tutmazsa tüp bebek öneriyorlar. Özel hastanede tüp bebek yapmak içinde mi ilk önce buradan rapor alınacak. Hiç bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Merhaba ben zeynep kamile gittim 3 ay klomen kullandım sonra aşilama 3kez eger olmassa tüp bebek geciliyor, ondan önce tabiki kontroller oluyor yaşa bakılıyor bazılarını çünkü drek tüp bebege yonlendırıyorlar,

arkadaşlar merhaba zeynep kamilede 2 asilamadan sonra tup bebege yonlendireceklerini soyledi infertilite ne gbi prosedurler bekliyor beni neler yapilacak adet oldugunda yup bebege git dediler ama tam bilgi alamadim yardimci olurmusunuz

Merhaba shahida bende ayni durumdayım tam bilmiyorum ama ordakı hemşire bahsettı psıkolojı genel cerrahı,dahılıye,gidılcekmiş,tam kan sayımı istıyeceklermıs tüp bebege gecınce kagıt verıyorlar bunları tamamlayın oyle gelın denılıyor,eger sen daha once gıdersen buraya yazarmısım bende merak edıyorum tam ne ıstenılıyor

Merhaba shahida bende ayni durumdayım tam bilmiyorum ama ordakı hemşire bahsettı psıkolojı genel cerrahı,dahılıye,gidılcekmiş,tam kan sayımı istıyeceklermıs tüp bebege gecınce kagıt verıyorlar bunları tamamlayın oyle gelın denılıyor,eger sen daha once gıdersen buraya yazarmısım bende merak edıyorum tam ne ıstenılıyor
tamam canim hangimiz once gidersek yazalim oyleyse hic bi bilgi bulamadim.ben 2.asilamami 6.gun once oldum 17si adet gunum ve test gunum adet olurum %99 18 gbi gdcem sanirim sen gttinmi ultrason ve kan icin

İnşallah bekledıgın gıbı olmaz güzel haberler verırsın daha gıtmedım bende beklemedeyım,allahım inşallah güzel haberler vermemizi nasıp eder.haberleşelim yine

Mrb shahıda aşilamanda belirtilerin varmi daha erken sanırım ama degişikliklerin varmi merak edıyorum crınone jel kullanıyormusun bana verdi

Mrb shahıda aşilamanda belirtilerin varmi daha erken sanırım ama degişikliklerin varmi merak edıyorum crınone jel kullanıyormusun bana verdi
bana verdi ama kullanmiyorum canim 2 3 gun kullandim biraktim gogus agrisi kasik agrisi var hamile kaldigimdada ayni belirti vardi negatiflerdede oyuzden belirti diyemem sen sonuc aldinmi

Bende hiç bir belirti yok canım, daha once hamilelik yaşadım demişşın bu tedavıylemi hamile kalmiştin,
yok canim ben ozelde bi negatif asilamadan sonra bi tup bebek denedim o tutmustu sonradan kalp atislaei durdu.2.kez tup bebek denedim o tutmadi sonra zeynep kamile basvurdum rapor icin 1.asilama tutmadi 2.asilama sonuca 1 haftam var ondanda beklentim yok.infertilite 1 doktor surekli degisiyor belli bi doktor yokki

Back
X