- 29 Mayıs 2017
- 8
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Herseybebekicin24
merhaba arkadaşlar ramazandan sonra tüp bebek için gidicem ama kilo sınırlaması var diye duydum yani kaç kilo olmam gerek böyle bişey varmı zeynep kamilde yaptıranlar yardımcı olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaç aşilama oldumu sizde acaba bende zeynep kamilde tedavı goruyorum şimdi ikinci aşilama için gidiyorum sizin tedavi nasil ilerledi acaba
73 oldumkilo problem oluyormu
Ben şimdi aşilama için gidiyorum ögrenirsem yazarim
tamam canim hangimiz once gidersek yazalim oyleyse hic bi bilgi bulamadim.ben 2.asilamami 6.gun once oldum 17si adet gunum ve test gunum adet olurum %99 18 gbi gdcem sanirim sen gttinmi ultrason ve kan icinMerhaba shahida bende ayni durumdayım tam bilmiyorum ama ordakı hemşire bahsettı psıkolojı genel cerrahı,dahılıye,gidılcekmiş,tam kan sayımı istıyeceklermıs tüp bebege gecınce kagıt verıyorlar bunları tamamlayın oyle gelın denılıyor,eger sen daha once gıdersen buraya yazarmısım bende merak edıyorum tam ne ıstenılıyor
tamam canim hangimiz once gidersek yazalim oyleyse hic bi bilgi bulamadim.ben 2.asilamami 6.gun once oldum 17si adet gunum ve test gunum adet olurum %99 18 gbi gdcem sanirim sen gttinmi ultrason ve kan icin
bana verdi ama kullanmiyorum canim 2 3 gun kullandim biraktim gogus agrisi kasik agrisi var hamile kaldigimdada ayni belirti vardi negatiflerdede oyuzden belirti diyemem sen sonuc aldinmiMrb shahıda aşilamanda belirtilerin varmi daha erken sanırım ama degişikliklerin varmi merak edıyorum crınone jel kullanıyormusun bana verdi
Bende hiç bir belirti yok canım, daha once hamilelik yaşadım demişşın bu tedavıylemi hamile kalmiştin,bana verdi ama kullanmiyorum canim 2 3 gun kullandim biraktim gogus agrisi kasik agrisi var hamile kaldigimdada ayni belirti vardi negatiflerdede oyuzden belirti diyemem sen sonuc aldinmi
yok canim ben ozelde bi negatif asilamadan sonra bi tup bebek denedim o tutmustu sonradan kalp atislaei durdu.2.kez tup bebek denedim o tutmadi sonra zeynep kamile basvurdum rapor icin 1.asilama tutmadi 2.asilama sonuca 1 haftam var ondanda beklentim yok.infertilite 1 doktor surekli degisiyor belli bi doktor yokkiBende hiç bir belirti yok canım, daha once hamilelik yaşadım demişşın bu tedavıylemi hamile kalmiştin,