• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zeynep kamil mi memorial mı

''bebek istiyoruz'',canım bu hafta gitmek için uğraşıyorum.inşallah bi aksilik olmaz.ama en erken haziranda başlayabilicem,çalışıyorum çünkü.inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olur.dua edin lütfen.allah'a emanet olun.ikinizde:))

canim tedaviye baslamissin hayirli olsun....insallah merkezden hamile haberinle donersin...
embriyo ya sakin takilma...benim 2.denememde baska bi merkezde 4 tane transfer edildi.%80 sans verdiler..sonuc negatif...3.denememde ohss nedeni ile 1 tane transfer edildi..banada sans %40 dediler ki dogru olani bu tupbebek tedavisi icin..4 tane tutmadi 1 tanemi tutacak dedigim transferden pozitif sonucu gordum...sanslari embriyo transfer sayisini sorun etme...pozitif dusun...gelismeleri yazarsin...

PUSULA11 sen nasilsin?tedavin tam olarak ne zaman basliyor...gelismeleri haber verin mutlaka...dualarim sizlerle...

nisa89 tebrikler sonunda emeklerinin karsiligini almissin..saglikla kucagina alman dilegiyle..

gozdemmmmmmm...hayirli olsun tedavin...bende Nur hnm hastasiyim...opuyorumnanaktancok seviyorum onu....insallah sanada ugurlu gelir kavusursun bebisine...

kizlar iyi bakin kendinize...sirayla guzel haberleri bekliyorum...

Sağol canım. Allah tamamına erdirsin senin kinide..

canım çok teşekkür ederim.inşallah Allah bizlere de tez zamanda bu mutluluğu yaşatır.sana da çok güzel bir hamilelik geçirip,bebeğine kavuşmayı nasip eder.

Tesekur ederim canim Allah yardimcin olsun hakinda her seyin hayirlisi insallah.Seni cok iyi anliyorum ama sunu bilmeni istiyorum Rabbime cok dua ettim Allahim benim icin en hayirlisi nere ise oraya yonlendir diye bol bol dua et canim Rabbim cok merhametli.

Back
X