zeynep kamil mi memorial mı

inşallah canım allah bütün isteyenlere versin tez zamanda :Saruboceq:

umarım güzel geçer yarın ki görüşme 2 hastane ile görüştüm ondan önce alamadım iyi bi elektirik iğne olmaktan bile korkan bi insan olarak aşamaları çok ürkütücü geliyor bana öte yandan da çok kızıyorum kendime 6. hatta 7. tüp bebeğini deneyenler var o kadar şey yaşamışlar halada pes etmemişler sen bi iğneden korkuyorsun diyorum :(

yazarım tabi gelişmeleri sizde yardımcı olursunuz bana tecrübenizle :)

teşekkür ederim..

canım benim de iğnelerden başlayıp hamile kalmakla bile bitmeyen öyle korkularım var ki...çok bilmek de iyi değil aslında.iyi bir merkezle başlamak ,en azından korkularını azaltır.dediğin gibi bunu defalarca deneyen arkadaşlarımız var.ve bizim gibi korkan arkadaşlarımız da aslında abartılacak kadar olmadığını söylüyorlar.inşallah allah yardım eder de sıkıntısız bir şekilde biz de yavrularımıza kavuşuruz.

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. pusula inş. cinsiyeti öğrenince yazarım. darısı isteyen herkesin başına.
gözdem co-kültürü sormuşsun canım adetin 21. günü genel anestezi altın rahimden ufak bir parça alma olayına co-kültür deniyo. sonraki ay tüp bebek tedavisine başlıyorsun ve toplanan yumurtalar döllendikten sonra bu co-kültür ortamına bırakılıyor ve 5 gün izleniyor. 5.gün transfer ediliyor. umarım yardımcı olmuşumdur. tedavin şimdiden hayırlı olsun.

herkese yapılmıyo heralde. bana öyle bişey demediler. Apple seni bunaltmak istemem ama gonal f 450 hakkında bilgi verir misin? bana 5 kutu yazılmış çok değil mi? Sorun eşimde çünkü...

cok sagol canim..amin insallah...dualarim hep sizlerle...
insallah emeklerinin karsiligini alirsin...

memorial tup bebek merkezi ekip halinde calisiyor...sen baska doktorada gitsen durumun Semra hnm dahil tum ekip tarafindan degerlendiriliyor..ona gore karar veriliyor...ben ilk kontrolumu Semra hnm da olmustum ameliyat demisti..Ameliyat sonrasi Nur hnm ilgilendi..yumurta toplama Aynur hnm transferi Guvenc bey yapti:))hepside mukemmel insanlar..halen Nur hnm la devam ediyorum...vazgecemiyorum onun enerjisinden pozitif bakisindan..

Dualarim seninle..haberdar edersin..

apple23 canim tekrar tebrikler...3 aydan sonra bulanti azaliyor...ibiraz daha sabir..yi bak bebisine kendine..

canım çok sağol.birkaç güne görüşmeye gidicem.şimdiden heyecan bastı:))))ama memnun kalan insanların yorumları rahatlatıyor.ben de sana dua ediyorum canım.

canım benim de iğnelerden başlayıp hamile kalmakla bile bitmeyen öyle korkularım var ki...çok bilmek de iyi değil aslında.iyi bir merkezle başlamak ,en azından korkularını azaltır.dediğin gibi bunu defalarca deneyen arkadaşlarımız var.ve bizim gibi korkan arkadaşlarımız da aslında abartılacak kadar olmadığını söylüyorlar.inşallah allah yardım eder de sıkıntısız bir şekilde biz de yavrularımıza kavuşuruz.

ilk görüşmede ne oluyor neler sormam lazım heyecandan dilim tutuluyor benim soracak bişey gelmiyor aklıma :(

bizimki belirsiz herşey normal görünüyor ama 5,5 senedir bebeğimiz olmuyor offf yarın 14:30da randevum var ölcem heyecandan

canım çok sağol.birkaç güne görüşmeye gidicem.şimdiden heyecan bastı:))))ama memnun kalan insanların yorumları rahatlatıyor.ben de sana dua ediyorum canım.

merhaba bende memorial düşünüyorum aple23 banada moral oldu insan pozitif olanları görünce daha iyi oluyor sanada hayırlısı olur inşallah ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH.

ilk görüşmede ne oluyor neler sormam lazım heyecandan dilim tutuluyor benim soracak bişey gelmiyor aklıma :(

bizimki belirsiz herşey normal görünüyor ama 5,5 senedir bebeğimiz olmuyor offf yarın 14:30da randevum var ölcem heyecandan

canım öncelikle yanında herşey bulunsun(tahliller,film,spermiyogram vs.)hangi tedavilerden geçtiğini özetle.sormak istediklerini not alırsan belki unutmamanı sağlar.benim de en büyük çekincem ,şimdiye kadar herşeyin normal göründüğünü söylemeleri doktorların.senin yaşını bilmiyorum.ama ben yaşımdan dolayı aslında ilk tüp bebek tutmayınca yapılan bazı tahliller ve işlemler var.onların yapılması konusunda biraz ısrarcı davranmayı düşünüyorum.embriyon artarsa dondurmak istediğini mutlaka söyle.eşinin sperm durumu değişkense önceden sperm verip,spermlerini dondurtun.yumurta toplandığı güne bırakmayın.veya bu durumu da doktorla konuşun.(burada bazı arkadaşların başına gelmiş.o gün verilen spermler pek kaliteli çıkmamış)şu anda aklıma gelenler bunlar.tedavin hayırlı olsun.inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.tabi biz de:))

merhaba bende memorial düşünüyorum aple23 banada moral oldu insan pozitif olanları görünce daha iyi oluyor sanada hayırlısı olur inşallah ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH.

canım inşallah hepimiz için hayırlı olur.hiçbirimizi allah daha fazla uğraştırmasın.apple da sağlıkla evlatlarına kavuşsun da hepimizin morali daha da artsın.ne zaman başlamayı düşünüyorsun.allah kolaylık versin.

herkese merhabalar... ben de memorial da tedaviye başlamayı düşünenlerdenim. bana pgt yöntemi uygulanacak... yaşadığım şehirdeki doktorum şiddetle memorial semra hanımın ekibini tavsiye etti. ben de internet sitesinden danışma formu doldurup bilgi almak istedim... mail geleceğini düşünüyordum ancak güvenç bey direkt telefon etti ve bu benim hoşuma gitti... siz de bilirsiniz ki bu dönemde doktorun yakın ilgisi çok moral oluyor... memorial ın gerçekten çok iyi bir merkez ve doktorlarının da çok ilgili olduklarını defalarca işittim... ben yaşadığım şehirde birçok doktora gittim... bir tanesi hariç hiç biri bu kadar alakalı olmadı... 3 düşüğüm var ama hepsi bir kez daha dene yok sizde sorun demekle yetindi... zor bir süreç olacak biliyorum maddi ve manevi olarak... maddiyatı çok sorun değil sonuçta bebeğime kavuşacağım inşallah buna inanıyorum bundan daha önemli bir şey yok... işin psikolojik boyutunu da ordaki doktorlar sayesinde atlatacağımı düşünüyorum... dün güvenç bey ile yaptığım 5 dk telefon görüşmesi bile eşimle beni oldukça rahatlattı....haziran ayında ik görüşme için gideceğiz... genetik testlerimiz falan yapılacak... eylül-ekim gibi de tedaviye başlamayı düşünyoruz... burdan sizin yazdıklaınız da bana ön bilgi oluyor... inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda....

canım inşallah hepimiz için hayırlı olur.hiçbirimizi allah daha fazla uğraştırmasın.apple da sağlıkla evlatlarına kavuşsun da hepimizin morali daha da artsın.ne zaman başlamayı düşünüyorsun.allah kolaylık versin.

pusula arkadaşım öncelikle teşekkür ederim cevabına.

ben derimki önce kadın hemde erkek her iki kişiyide araştırarark tedavi uygulayan hastahane olarak MEMORİAL diyorum bende haziran ayı nasipse co kültür olarak tedavi olucam sanırım yinede bilmiyorum.

ben 7 yıldır tecrübesizliğimizin kurbanı olduk iyice araştırmadan sakın bilmediğiniz merkezlere gitmeyin.

benim önceden gittiğim doktorlarım 2 kez tüp bebek yaptılar fakat yumurta kalitesinin iyi olmadığını söyleyerek nerdeyse 3 kez tüp bebek yapacaklardı bende başka merkezler arayışına başladım. tek söylemek istediğim şey lütfen etreflıca araştırın ONDAN SONRA KARAR VERİN LÜTFEN SONRA TAMİRİ ÇOK ZOR toparlanmak çok zaman alıyor.ben 7 yıldır savaşın içindeyim doktorlarımı asla kötüleyemem iyilerdi fakat labaratuar tekniği açısından zengin değillerdi o yüzden ordan vazgeçmek zorundaydım.
GÜZEL YARADANIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAYIP BİZ ANNELERİNİDE DOĞRU DOKTORLARA YÖNLENDİRSİN.

pusula evet bulantılarım çok fena devam ediyor. Inşallah bu ayın sonunda geçer diye umut ediyorum. Ilgin için saol.

canım merhaba bende senin gibi co cultur diyorlar benim yumurta kalitesi sorunum vardı.bende memorial düşünüyorum.

Senin sorunun neydi merak ediyorum.acaba benimki ile aynımıydı.embriyo gelişmiyordu döllenme var fakat gelişmesi düşüktü.
Bana yazarsan sevinirim senide tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip edip bizede tattırsın

gözdem canım istediğin kadar soru sorabilirsin hiç çekinme. co-kültürü herkese önermiyorlar bizim 3. denememizdi ve sebepsiz infertilite idi. genelde sebepsiz inf ve embriyoların gelişiminde sorun olanlara öneriyorlar. tedavimde bende 5 kutu gonal-f kullandım.herşey gönlünce olsun canım.

herkese merhabalar... ben de memorial da tedaviye başlamayı düşünenlerdenim. bana pgt yöntemi uygulanacak... yaşadığım şehirdeki doktorum şiddetle memorial semra hanımın ekibini tavsiye etti. ben de internet sitesinden danışma formu doldurup bilgi almak istedim... mail geleceğini düşünüyordum ancak güvenç bey direkt telefon etti ve bu benim hoşuma gitti... siz de bilirsiniz ki bu dönemde doktorun yakın ilgisi çok moral oluyor... memorial ın gerçekten çok iyi bir merkez ve doktorlarının da çok ilgili olduklarını defalarca işittim... ben yaşadığım şehirde birçok doktora gittim... bir tanesi hariç hiç biri bu kadar alakalı olmadı... 3 düşüğüm var ama hepsi bir kez daha dene yok sizde sorun demekle yetindi... zor bir süreç olacak biliyorum maddi ve manevi olarak... maddiyatı çok sorun değil sonuçta bebeğime kavuşacağım inşallah buna inanıyorum bundan daha önemli bir şey yok... işin psikolojik boyutunu da ordaki doktorlar sayesinde atlatacağımı düşünüyorum... dün güvenç bey ile yaptığım 5 dk telefon görüşmesi bile eşimle beni oldukça rahatlattı....haziran ayında ik görüşme için gideceğiz... genetik testlerimiz falan yapılacak... eylül-ekim gibi de tedaviye başlamayı düşünyoruz... burdan sizin yazdıklaınız da bana ön bilgi oluyor... inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda....

canım geçmiş olsun.çok zor yaşadıkların.biz en azından hamile kalmadık.inşallah kalabilmek tek muradımız ama allah bulduktan sonra kaybettirmesin.bana hamile kalamamaktan çoook daha büyük geliyor acısı.allah kimseye yaşatmasın.memorial çok iyi bir merkez.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

nusret arkadaşım 7 yıl iyi bir süre.yaşadığım için biliyorum.insan türlü tecrübesizlikler yapıyor.ama geçmişe takılmadan geleceğe yürümek gerekiyor.tedavilerimiz de herşey yolunda gider inşallah.şimdiden hepimize hayırlı olsun.

gözdem canım istediğin kadar soru sorabilirsin hiç çekinme. co-kültürü herkese önermiyorlar bizim 3. denememizdi ve sebepsiz infertilite idi. genelde sebepsiz inf ve embriyoların gelişiminde sorun olanlara öneriyorlar. tedavimde bende 5 kutu gonal-f kullandım.herşey gönlünce olsun canım.

canım çok teşekkürler.. Bu arada bende nur hanım ın hastasıyım . umarım herşey yolunda gider.

canım öncelikle yanında herşey bulunsun(tahliller,film,spermiyogram vs.)hangi tedavilerden geçtiğini özetle.sormak istediklerini not alırsan belki unutmamanı sağlar.benim de en büyük çekincem ,şimdiye kadar herşeyin normal göründüğünü söylemeleri doktorların.senin yaşını bilmiyorum.ama ben yaşımdan dolayı aslında ilk tüp bebek tutmayınca yapılan bazı tahliller ve işlemler var.onların yapılması konusunda biraz ısrarcı davranmayı düşünüyorum.embriyon artarsa dondurmak istediğini mutlaka söyle.eşinin sperm durumu değişkense önceden sperm verip,spermlerini dondurtun.yumurta toplandığı güne bırakmayın.veya bu durumu da doktorla konuşun.(burada bazı arkadaşların başına gelmiş.o gün verilen spermler pek kaliteli çıkmamış)şu anda aklıma gelenler bunlar.tedavin hayırlı olsun.inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.tabi biz de:))

canım benim eşimde guatr var sperm kalitesini çok etkiliyormuş o nedenle şekil bozuklukları var değişken olup olmadıklarını bilmiyorum ama çok iyi bi fikir bu şansa bırakmamak gerek gerçekten.

29 yaşındayım ben doktor yaşın genç ama tüp bebek şans işi yaşına güvenme dedi :)

herşey güzel gitti bugün site uğurlu geldi sanırım hihoyyyt

sadece şu tek embriyo yasası çok canımı sıktı %40 tutma ihtimali var dedi doktor :(

canım benim eşimde guatr var sperm kalitesini çok etkiliyormuş o nedenle şekil bozuklukları var değişken olup olmadıklarını bilmiyorum ama çok iyi bi fikir bu şansa bırakmamak gerek gerçekten.

29 yaşındayım ben doktor yaşın genç ama tüp bebek şans işi yaşına güvenme dedi :)

sadece şu tek embriyo yasası çok canımı sıktı %40 tutma ihtimali var dedi doktor :(

canım tedavin hayırlı olsun.bugünden sonra bence hiçbir olumsuz düşünceye prim verme:))moralini bozma sakın.her iki ihtimale de hazırlıklı olmak lazım.ancak doktorların verdikleri yüzdelere de takılma.bu iş yüzdelerle açıklananabilecek birşey değil bence.allah nasip ettikten sonra...

Merhabalar,

Kesinlikle Memorial tavsiye ediyorum biz cok memnun kaldik, 4 defa Fransada denedik olmadi hic bir positif sonuc alamadik, daha sonra 2008 de Ankara HRS de denedik o da olmadi.En son caremiz Memorial oldugunu dusundum ve icimden gelen sesi dinledim ve Memorial Okmeydani ni sectim, bende cok kararsizdim Memorial mi Acibadem mi diye ama iyikide Memorial i secmisim.
Co-Culture uygulandi transferim 2 ocak 2010 da gerceklesti ve su an 18 haftalik hamileyim Rabbim e cok sukrediyorum Allah dileyen, isteyen, emek veren, sabreden tum kularina nasib etsin Allah hepimizin yardimcisi olsun.

canim tedaviye baslamissin hayirli olsun....insallah merkezden hamile haberinle donersin...
embriyo ya sakin takilma...benim 2.denememde baska bi merkezde 4 tane transfer edildi.%80 sans verdiler..sonuc negatif...3.denememde ohss nedeni ile 1 tane transfer edildi..banada sans %40 dediler ki dogru olani bu tupbebek tedavisi icin..4 tane tutmadi 1 tanemi tutacak dedigim transferden pozitif sonucu gordum...sanslari embriyo transfer sayisini sorun etme...pozitif dusun...gelismeleri yazarsin...

PUSULA11 sen nasilsin?tedavin tam olarak ne zaman basliyor...gelismeleri haber verin mutlaka...dualarim sizlerle...

nisa89 tebrikler sonunda emeklerinin karsiligini almissin..saglikla kucagina alman dilegiyle..

gozdemmmmmmm...hayirli olsun tedavin...bende Nur hnm hastasiyim...opuyorumnanaktancok seviyorum onu....insallah sanada ugurlu gelir kavusursun bebisine...

kizlar iyi bakin kendinize...sirayla guzel haberleri bekliyorum...

Merhabalar,

Kesinlikle Memorial tavsiye ediyorum biz cok memnun kaldik, 4 defa Fransada denedik olmadi hic bir positif sonuc alamadik, daha sonra 2008 de Ankara HRS de denedik o da olmadi.En son caremiz Memorial oldugunu dusundum ve icimden gelen sesi dinledim ve Memorial Okmeydani ni sectim, bende cok kararsizdim Memorial mi Acibadem mi diye ama iyikide Memorial i secmisim.
Co-Culture uygulandi transferim 2 ocak 2010 da gerceklesti ve su an 18 haftalik hamileyim Rabbim e cok sukrediyorum Allah dileyen, isteyen, emek veren, sabreden tum kularina nasib etsin Allah hepimizin yardimcisi olsun.

canım çok teşekkür ederim.inşallah Allah bizlere de tez zamanda bu mutluluğu yaşatır.sana da çok güzel bir hamilelik geçirip,bebeğine kavuşmayı nasip eder.

Back
X