bence hiç yaptırma..
sağolun kızlar ya inşallah kolay geçer şu amniyosentez düşündükçe geriliyorumm
5 gün önce semiha şakir doğumevinde yaptırdım, için rahat olsun, doktorlar harikalar, titizlik ve özenle çalışıyorlar, kesinlikle kendini kasmamalısın yoksa ağrın fazla olurmuş, ultrasondan bakarak iğne karnına yerleştiriliyor, ikinci doktor sıvıyı yavaşça alıyor, pür dikkat gözleri ultrason ekranında işlem bitince yine yavaşça enjektör çıkarılıyor, diğer doktor yavaşça iğneyi çıkarıyor. İşlemin bitiminde kalp sesi dinletildii çok rahatladım duyunca, çok az kramp girdi karnıma dört gün dinlendim şu an tamamen iyiyim, sevgili doktorlarımız gerekli uyarıları yapıyorlar, onların bu çabalarını uyarılarını harfiyen yerine getirerek ödüllendirebiliriz, doktorlarımıza tekrar teşekkürler :)
3,4 gün yogun dikkat etme süreci sonrasındacanim gecmis olsun, amniyosentezden ne kadar sure sonra yuruyus ve yolculuk yapabiliyoruz? yani risk 3-4 gun icinde tamamen bitiyor mu?
3,4 gün yogun dikkat etme süreci sonrasında
2 hafta düşük riski olursa amniyosenteze baglı süreçtir diye uyardılar
geçmiş olsun
sağolun kızlar ya inşallah kolay geçer şu amniyosentez düşündükçe geriliyorumm
arkadaşım kusura bakma mesaj adetini dolduramadığım için özelden yazamıyorum
amniyosentez sonrası beni ilk 2 gün zorladı sonrasında 2.gün daha sadece kendimi korudum evde agır iş yapmadım ve dışarı çıkmadım
sonrasında işime gittim hemde çok agır çalıştım malum sene sonu işlerim hep birikmişti gecen cuma günü 2.haftayı doldurdum
hamdolsun herhangi bir sorun yasamadım
amniyosentez olup danıstığım arkadaşlarda bu sekilde hareket etmişlerdi
dediğin konu amniyosentez riskini tetikleyecegini zannetmiyorum ilk 3,4 gün önemli sonrasında normal yasantına devam edebiliyorsun
yinede doktorunuza danısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?