Zeynep kamil'de amniyosentez yaptıranlar!!

kuzumcuk

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
80
4
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar araanızda zeynep kamilde amniyo yaptıran varmı randevu aldım ben 1 hafta sonra yapılacak ama randevu veren kadın düşük riski üzerinde çok durdu acaba diyorumm çokmu olumsuz sonuç aldılarrr.cevap verirseniz sevinirim

amniyosentez sonrası düşük riski oluşuyor. onu demek istemiş olabilir.

düşük riski tabiki var ama ufak bir risk banada aynı sekilde uyardılar hatta yazılı kağıda imza bile attım
cuma günü amniyosentez yaptırdım insallah sorun çıkmaz 2.hafta içinde gebelikte sorun olursa amniyosenteze baglıyorlarmış
sizede geçmiş olsun insallah hayırlı geçer

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben aranızda semiha şakir doğumevinde amniyosentez yaptıran varmı bilgilendirirseniz sevinirim :9

5 gün önce semiha şakir doğumevinde yaptırdım, için rahat olsun, doktorlar harikalar, titizlik ve özenle çalışıyorlar, kesinlikle kendini kasmamalısın yoksa ağrın fazla olurmuş, ultrasondan bakarak iğne karnına yerleştiriliyor, ikinci doktor sıvıyı yavaşça alıyor, pür dikkat gözleri ultrason ekranında işlem bitince yine yavaşça enjektör çıkarılıyor, diğer doktor yavaşça iğneyi çıkarıyor. İşlemin bitiminde kalp sesi dinletildii çok rahatladım duyunca, çok az kramp girdi karnıma dört gün dinlendim şu an tamamen iyiyim, sevgili doktorlarımız gerekli uyarıları yapıyorlar, onların bu çabalarını uyarılarını harfiyen yerine getirerek ödüllendirebiliriz, doktorlarımıza tekrar teşekkürler :)

canim gecmis olsun, amniyosentezden ne kadar sure sonra yuruyus ve yolculuk yapabiliyoruz? yani risk 3-4 gun icinde tamamen bitiyor mu?

canim gecmis olsun, amniyosentezden ne kadar sure sonra yuruyus ve yolculuk yapabiliyoruz? yani risk 3-4 gun icinde tamamen bitiyor mu?
3,4 gün yogun dikkat etme süreci sonrasında
2 hafta düşük riski olursa amniyosenteze baglı süreçtir diye uyardılar
geçmiş olsun

selam kızlar bende yaptırdım çok kötü geçmedi ama ben pek memnun kalmadım zeynep kamilden pek özen gösterilmedi ultrason odasında 7-8 kişi olan bir yerde alelacele yapıldııı kendimii çok kastığım için acım biraz olduuu neredeyse iğneyi ayakta vurup alacaklar suyuu o kadar yani üstelik 2 gün bile dinlenemedimm 3.günü annem ameliyat oldu oraya gittim bütün gün koşturdumm allaha şükür bir sıkıntımm yokk.ama yaptırmayı düşünenler varsa pek tavsiye etmicemm keşke bende semiha şakire gitseydim

3,4 gün yogun dikkat etme süreci sonrasında
2 hafta düşük riski olursa amniyosenteze baglı süreçtir diye uyardılar
geçmiş olsun

arkadaşım kusura bakma mesaj adetini dolduramadığım için özelden yazamıyorum
amniyosentez sonrası beni ilk 2 gün zorladı sonrasında 2.gün daha sadece kendimi korudum evde agır iş yapmadım ve dışarı çıkmadım
sonrasında işime gittim hemde çok agır çalıştım malum sene sonu işlerim hep birikmişti gecen cuma günü 2.haftayı doldurdum
hamdolsun herhangi bir sorun yasamadım
amniyosentez olup danıstığım arkadaşlarda bu sekilde hareket etmişlerdi
dediğin konu amniyosentez riskini tetikleyecegini zannetmiyorum ilk 3,4 gün önemli sonrasında normal yasantına devam edebiliyorsun
yinede doktorunuza danısın

sağolun kızlar ya inşallah kolay geçer şu amniyosentez düşündükçe geriliyorumm

canım geçmiş olsun. bende yeni yaptırdım 1 hafta oldu evet risk var diyorlar ama yüzde bir hatta ikiyizde bir kadında oluyormuş rabbimin izniyleinşallah hiçbişey olmaz ama insan kararsız kalıo işte.canın acımıyo merak etme ama amniyosentez yaparken bakma ben gözlerimi kapattım ve dua ettim sanada öeneririm.en kötüsüde sonuç beklemek.

canım benim çok geçmiş olsun herseyin yolunda gittiğine çok sevindim insallah sonuçlarında güzel çıkar
Rabbim hepimizin yavrularını korusun ve hepimizin yavrularını saglıkla sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…