Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
heee anladım seker ama beni unutma olurmu neden dersen tukendim ben artık
4. denem olacak hani elinizde kalan ilaç varsa gebe kalanla riçin diyorum eczaneye verdiğiniz kadar farkı veririm size..

canım hamile kalırsam ve ilacım artarsa eczaneye vermem zaten kesinlikle. ihtiyacı olan birine hediye ederim.
aklımda olacaksın. o aşamaya gelirsem ulaşırım sana mutlaka özelden.

baharınkizi mevlammm tez zamanda umarım cabalarını ödüllendiri
zorrr gercekten bu yasanılanlar...
ama sormak istedigin bişey olursa cevaplarım canım eski bir tüp bebek hemşiresiyim ben
alman hastanesinde calışmıştım bir zamanalr 10 yıl kadar oldu
atanınca ayrıldım...:42:

araya girdim ama kusura bakmayın belki lkazım olur diye yazıyorum
rapor işi aslında bir haftada halloluyo
hsg ve sperm sonucu istiyolar rapor için eger asılama raporuysa
aklınızda bulunsun 3000 ünite rapor hakkınız var hepsini alşın derim belli olmuyo cünkü

kesinlikle kilo vermelisin cok pis şişiriyo hormonlar..:23:

yok canım bizimkiler artık tüp raporu tüpe geçtik :) duygu arkadaşımız da ilk denemesinde tüm hakkını aldı ikinci tedavisinde kullanır artık ne olacağı belli olmaz. ben de hepsini almayı düşünüyorum. bir de 4 deneme geçirmiş deneyimli birisi olarak sana sormak isterimç öncelikle devletteki 2 hakkını kullandın mı? kullansıysan ve tutki ondan ilacın arttıysa açmadan buzdolabında ne kadar süre saklayabiliyoruz canım?

ay bahar yeminle incir kürü geldi aklıma hem spora başlıycam hem o küre. Kürü tedaviye başladığımda başlamayı düşünüyordum. Dahamı erken başlamam gerek. Birde tüpten sonra hamile kalan oluyormuş ya öyle bişey olsa ne güzel olur valla. Ama bende rezerv yok ki öyle bi şans olsun. Ama şu adeti bi atlatayım. Kocamın benden kurtuluşu yok adamı unuttuk bee:))) 20 gündür bacı kardeş yatıyoz. Adetim bi gelsin temizleneyim veyumurtlama sürecine gireyim valla her akşam ifhalını kesicem. Belki bu arada denk gelir allahın işi.

Birde eylülde tedaviye başlamıyoruz rapor çıkarmaya başlıyoruz ultrason ve kan vererek. Ha diğer şeyleri yine isterlermi bilmiyorum. Durun 2. Tüpünü yapan bi kız vardı numarası vardı arayıp ona sorayım. Aynı şeyler sıfırdanmı yapılcak diye. Akciğer, ekg, vs.

Vede aklınızda olsun fsh yüksek rezerv göçük bunun için neler gerek koca karı ilacı tarzı. Hormon yanına takviye yapcam ve yumurta patlaması yaşatcam bünyeye hiç görmediği kadar yumurta görcek.

elifcan işte bak bu kadar hızlıyım tüpümü yaparım sonucu tutturmam ve sana yetişirim:)) rapor çıkarsa ekime belki birlikte başlarız ki en erken kasıma başlarım diye düşünüyorum. Sende o kadar bekledin bi ay daha bekler kasımda benle gelirsin :) zaten kafamda tasarlamıştım. Negatif olursa yarın yola çıkıp tatile gidiyoruz. Dönüşte adet falan derken eylülde tekrar spora devam. Kasıma jkadar hakkımız var.. Hem her şeyde bi hayır vardır bebe olsaydı ödediğim onca para boşa gidicekti artı kilolu kalacaktım. Bi yandan da iyi oldu belki çok zayıflarımda öyle hamlie kalırım. Kader kısmet bakalım zman bize neler gösterecek.
he

hehe he :) gaza gel gazaaa :) valla süpersin duygu hemen toparlandın planlarını yaptın. ama kusura bakma ben kasımı bekleyemem canım :P zaten bu gidişle hepimiz z.k ya hücume dicez hiçbir ay boş bırakmicaz ve sonunda hidayete ericez inşallah.

heee anladım seker ama beni unutma olurmu neden dersen tukendim ben artık
4. denem olacak hani elinizde kalan ilaç varsa gebe kalanla riçin diyorum eczaneye verdiğiniz kadar farkı veririm size..

yaa zaten yazıyorum sadece birkaç gündür ikkatimi cekti hareketli olmazı o yüzden yazdım..
bide herkesin derdi boyunu acmış oy üzden döenmeyebilirler bana..:31:
Allah yardimcin olsun. ben hamileyim cok sukur ama ozel merkzde yaptirdim onun icin ilac fazlalagi soz konusu degil. ins. bulabilrsin aradigin ilaclari

yok canım bizimkiler artık tüp raporu tüpe geçtik :) duygu arkadaşımız da ilk denemesinde tüm hakkını aldı ikinci tedavisinde kullanır artık ne olacağı belli olmaz. ben de hepsini almayı düşünüyorum. bir de 4 deneme geçirmiş deneyimli birisi olarak sana sormak isterimç öncelikle devletteki 2 hakkını kullandın mı? kullansıysan ve tutki ondan ilacın arttıysa açmadan buzdolabında ne kadar süre saklayabiliyoruz canım?

.
bende hak mak hiççç bişey kalmadı
ne aılama ne bişeyy
ilaç acılırsa sayet 28 gun bekletebilrsin ancak puregon kesinlikle dolapta son kullanma tarihine kadar
ama gonal f flakonları 25 dereceye kadar oda ısındada son kullanma tairhine kadar saklayabilirsin

.
ne aılama ne bişeyy
ilaç acılırsa sayet 28 gun bekletebilrsin ancak puregon kesinlikle dolapta son kullanma tarihine kadar
ama gonal f flakonları 25 dereceye kadar oda ısındada son kullanma tairhine kadar saklayabilirsin

yokkk ben sadece örnek verdim
ilaçlarınızın size gerekli oldugunu biliyorum
asncak zaten gebe kalalnınız varmı diye sordum
art bi niyetim yok
evet negarifi almışşınız allah sabırlık versin
ancak çok gergin oldugunuzu hissettim
3 denemem var biri doğal yoldan 4 gebeliğim var ancak ortada cocugum yok
cektiklerimiz cok zor kolay değil
ancak ben suna inanıyorum hayatı kendimşze kolaylaştırabiliriz
biraz daha sakin olmanızı öneririm..
Ben misafir olarak geldimm sadce..:42:

arkadaşım sen bilgenin ardaşısın sanırım gergin deyip duruyorsunuz. Insanı durduk yere itham ederseniz tabiki gerersiniz. Negatifle alakası yok bunun. Kendimi buna hazırlamıştım ben. Ama bilge hanım kalmışta beni tanımadan etmeden ne kadar cevap verme ve sor soranlara bildiklerimi paylaşma eğilimim olduğunu bilmeden ki bence biliyor ve kasti olarak beni kötülüyor. Sonrada kalkıp gerginsin diyorsunuz. Soru sormuşsun ve cevap verdim. Neye dayanarak gergin olduğumu söylüyorsun. Sizlerle muhatap olanda kabahat. Beni bilenlerle konuşmak en iyisi.

Bundan sonra topige yeni giren ve birşeyler soran olursa asla bilgimi paylaşmıycam. Sadece 3 arkdaş var onlarda bana yetiyor gayet seviyeli bilgi alışverişinde bulunup birbirimizi itham etmiyoruz. Banada böyle insanlar lazım. Sürekli yeren ve tanımadığı halde itham kişilere yer yok hayatımda.

ama sormak istedigin bişey olursa cevaplarım canım eski bir tüp bebek hemşiresiyim ben

inşallah canım. allah hepimizin çabalarının karşılığını verir inşallah. emeklerimiz boşa gitmez.
teşekkür ederim bu arada. aramızda deneyimli biri olduğunu bilmek ne güzel. aklıma takılan bi şey olursa sorarım mutlaka.

öyle mi? demek tüp bebek hemşiresisin ve aynı dertten muzdaripsin. Allah tez zamanda kucağını doldursun canım bu iş sabır gerektiriyor fazlasıyla. bilmem kaçıncı denemelerinde bebeğine kavuşunca herşeyi unuttuk diyen insanlar tanıyorum ben. mevlam göndersin tez zamanda mucizeni. denemelerini nerede yaptırdın canım. biz ilk denemelerimizi z. k da deneyelim dedik. eğer tutmazsa 2. ler için özel merkez seçebiliriz de. özellikle ben umut yada eurofertil düşünüyorum da.

bende varım canlarrr bende. sanırım ancak ekim sonu ya da kasım başına yetişicek benimde. üçümüz aynı anda başlıycaz gibi geliyor bana. elifcim biraz beklerse tabii bizi:) var mısınız üçümüz birlikte başlayalım diyete. veee en fit halimizle tüpe geçelim. böylesi daha hayırlı olacak sanırım bizim için. aldığımız hormonlara inat zayıflayalım ve en çıtır halimizle başlayalım.

canım belli mi olur kısmet belki aynı zamana denk geliriz ama öyle olmasa bile bizim her zaman birbirimizden haberimiz olur. olacak da.. valla ben yürüyüşe başladım altıma sauna şortu da giyiyorum geldiğimde donuma kadar ıslanmış ve terlemiş oluyorum :) inşallah zayıflarım. yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. ben varım diyete :)

yokkk ben sadece örnek verdim
ilaçlarınızın size gerekli oldugunu biliyorum
asncak zaten gebe kalalnınız varmı diye sordum
art bi niyetim yok
evet negarifi almışşınız allah sabırlık versin
ancak çok gergin oldugunuzu hissettim
3 denemem var biri doğal yoldan 4 gebeliğim var ancak ortada cocugum yok
cektiklerimiz cok zor kolay değil
ancak ben suna inanıyorum hayatı kendimşze kolaylaştırabiliriz
biraz daha sakin olmanızı öneririm..
ben misafir olarak geldimm sadce..:42:

canım misafiri ev sahibi yok bence. bizler bu topiğin sahipleri değiliz. paylaşımda bulunmak faydalı bilgiler edinmek ve vermek isteyen herkes gelebilir. ister daimi ister geçici.

Kızlar zk. Da 2. Tüpünü yapan arkadaşı aradım rapor işi çok kolay eylül adetinde gidince ultrasonla bakılacak ve kan verecekmişim. Sonra dosyam olduğu gibi heyete girecekmiş. Yaklaşık 2 hafta sonra çıkıyormuş ilaç raporum ve büyük ihtimal ekime 2.deneme yetişir. Tabi 2.deneme zk damı olur başka yerdemi bilemem. Birde kız şey dedi. Inş aynı ilaçları yazarlarda boşa para vermezsin dedi. Elimde 7 kutu pur. Var. Dedim işte 2. Olduğu için ona bakmıyolar neden tutmadı falan diye değerlendirip ilaçta değiştirebilirler dedi. Ilk denemesinde başka ilaç kullanmış bunda puregon kullanmıştı o kız. Ama kenan bana demişti elinde fazla olsun tutarsa birine verirsin tutmazsa 2.ye kullanırsın demişti.

Kızlar zk. Da 2. Tüpünü yapan arkadaşı aradım rapor işi çok kolay eylül adetinde gidince ultrasonla bakılacak ve kan verecekmişim. Sonra dosyam olduğu gibi heyete girecekmiş. Yaklaşık 2 hafta sonra çıkıyormuş ilaç raporum ve büyük ihtimal ekime 2.deneme yetişir. Tabi 2.deneme zk damı olur başka yerdemi bilemem. Birde kız şey dedi. Inş aynı ilaçları yazarlarda boşa para vermezsin dedi. Elimde 7 kutu pur. Var. Dedim işte 2. Olduğu için ona bakmıyolar neden tutmadı falan diye değerlendirip ilaçta değiştirebilirler dedi. Ilk denemesinde başka ilaç kullanmış bunda puregon kullanmıştı o kız. Ama kenan bana demişti elinde fazla olsun tutarsa birine verirsin tutmazsa 2.ye kullanırsın demişti.
ultrasona gittiginde elinde ilaclarin oldugunu soylersen belki dosyan heyete girmez canim. benim oyle olmustu. 2. asilamada elimde ilac oldugu ocin direkt baslamistik. bi catlatmayi aldik elden o kadar. beklemek istemezsen dende oyle yaparsin

ne aılama ne bişeyy

anladım canım çok teşekkür ederim.

vay alçak kenan kandırdı demekki seni. yani ikinci için onu da kullanabilirler dediğin gibi sonuç böyle olunca da başka ilaç da deneyebilirler. eczaneyle konuşsan. altın ecz. yardımcı olmaz mı acaba. farklı birşey yazarsalar açılmamış kutularını onunla değiştirirler. bu durumda fazladan ilaç almak da mantıksız. çok kötü ya ne demek 1 kere reçete yazılması ? sen önce 8 kutu yaz mesela hastanın yetmezse 2. reçete yazdırma hakkı da olsun. kim nerden bilir kaç kutu puregonla yumurtlama olacağını. bu arada ekime yetişeceksin canım çok sevindim.ben de öyle tahmin etmiştim dosyan heyete girer yeniden zaten herşeyin yeni demekki bi kan istiyolar. bu arkadaşın tuttu mu 2. tüpü?

ultrasona gittiginde elinde ilaclarin oldugunu soylersen belki dosyan heyete girmez canim. benim oyle olmustu. 2. asilamada elimde ilac oldugu ocin direkt baslamistik. bi catlatmayi aldik elden o kadar. beklemek istemezsen dende oyle yaparsin

ama ya 7 kutu puregon da yetmezse? hem dosya heyete giricek birkere daha ilaç raporu çıkacak. çıkmışken de almalı bence yine de ilaçlarını.

arkadaşım sen bilgenin ardaşısın sanırım gergin deyip duruyorsunuz. Insanı durduk yere itham ederseniz tabiki gerersiniz. Negatifle alakası yok bunun. Kendimi buna hazırlamıştım ben. Ama bilge hanım kalmışta beni tanımadan etmeden ne kadar cevap verme ve sor soranlara bildiklerimi paylaşma eğilimim olduğunu bilmeden ki bence biliyor ve kasti olarak beni kötülüyor. Sonrada kalkıp gerginsin diyorsunuz. Soru sormuşsun ve cevap verdim. Neye dayanarak gergin olduğumu söylüyorsun. Sizlerle muhatap olanda kabahat. Beni bilenlerle konuşmak en iyisi.

Bundan sonra topige yeni giren ve birşeyler soran olursa asla bilgimi paylaşmıycam. Sadece 3 arkdaş var onlarda bana yetiyor gayet seviyeli bilgi alışverişinde bulunup birbirimizi itham etmiyoruz. Banada böyle insanlar lazım. Sürekli yeren ve tanımadığı halde itham kişilere yer yok hayatımda.

bahsettiginiz kimseyi tanima etmem birilerinin yonlendirmesi ile hareket edecek degilim 31 yasindayi ben
2007 den beride takip ederim kk yi
5 yilidr takip ederim sizin kadar daha sert kimseye mesajim olmamistir
bir derin nefes alin sakinlesin derim ben..
allah kolaylik versin...

inşallah canım. allah hepimizin çabalarının karşılığını verir inşallah. emeklerimiz boşa gitmez.
teşekkür ederim bu arada. aramızda deneyimli biri olduğunu bilmek ne güzel. aklıma takılan bi şey olursa sorarım mutlaka.

ne demek her zaman cevap veririm
ama topik devamli aktif dikkatimi cekti
ama yine ara ara ugrarim size:34:
her zaman yardimci olurum ama demem suki
asilama sadece olan sansinizi yuzde onbes gibi bir rakamla artiriyor
o yuzden tupe gecin derim ben....:51:

böye bir işleyiş olduğunu bilmiyordum şu durumda ilk tüpü göz önüne alırsak 2 kutu puregon 6 kutu erken çatlama önleyici iğne ve 1 çatlatma almak gerekir ve ne kadar tutar eczaneye sormak gerek. birde belki ilaç değiştirirler. gerçi puregonun üstü gonal f en fazla onu verirler ki sanmam elimde 7 kutu var az değil yani ilaç aynı olur. birde bunun yapma şekline alıştım şimdi yeni bir ilacı yapmak vücudum nasıl tepki verecek onları düşünmek istemem. ama rapor çkmadan alacağım ilaçlar kaç lira tutar, raporlu kaça mal olur araştırmasını yapıp dediini sormak lazım zamandan epey tasarruf edilmiş olur. aklımda bulunsun bu fikrin.

anladım canım çok teşekkür ederim.
vay alçak kenan kandırdı demekki seni. yani ikinci için onu da kullanabilirler dediğin gibi sonuç böyle olunca da başka ilaç da deneyebilirler. eczaneyle konuşsan. altın ecz. yardımcı olmaz mı acaba. farklı birşey yazarsalar açılmamış kutularını onunla değiştirirler. bu durumda fazladan ilaç almak da mantıksız. çok kötü ya ne demek 1 kere reçete yazılması ? sen önce 8 kutu yaz mesela hastanın yetmezse 2. reçete yazdırma hakkı da olsun. kim nerden bilir kaç kutu puregonla yumurtlama olacağını. bu arada ekime yetişeceksin canım çok sevindim.ben de öyle tahmin etmiştim dosyan heyete girer yeniden zaten herşeyin yeni demekki bi kan istiyolar. bu arkadaşın tuttu mu 2. tüpü?

ama ya 7 kutu puregon da yetmezse? hem dosya heyete giricek birkere daha ilaç raporu çıkacak. çıkmışken de almalı bence yine de ilaçlarını.

valla kenan öyle dedi demekki güçlü bi ilaçki ilk olmazsa2.ye kullanırsın dedi. ve pahalı olduğu için adet sen söyle ben onu yazarım dedi. reçeteye 15 adet yazılabiliyormuş sanırım 15 yazdı istediğin kadarını al dedi. hepsini almıştım 1 de evde vardı 1 kutu bu tedavide günde 1 kutu yaptım 9 kutu bitti. yai bu tedavide kaç doz vercekki 900 doz vercek değil ya:)) en fazla 10-12 kullanırım üzerine takviye diye 3-5 kutu alınca tamam olur. tabi bu bizm hesaplarımız onlar belkide ilaç değiştrcekler belkide hastanın bütçesin sarsmak istemiycekler ve aynen devam edicekler. olaki ilaç deişrse eczaneyle konuşurum bi yolunu bulur. takas olmazsa bende sizerden birine bağış yaparım.

aynen bir rapora birden fazla reçete yazabilmeliler. örneğin raporun ilaç doz hakkı diyelimki 3000 bunun 1500 ünü ilk reçeteye yazsınlar eğer tedavi uzayaksa diğer 1500 ünü 2.reçeteye yazsınlar. böylece hastada aman cebimden ödemeyimde ilacı peşinen alayım deyipte benim gibi 15 kutu birden almak zorunda kalmaz ve bir defada pat diye 1400 tl para vermemiş olur.

valla kenan öyle dedi demekki güçlü bi ilaçki ilk olmazsa2.ye kullanırsın dedi. ve pahalı olduğu için adet sen söyle ben onu yazarım dedi. reçeteye 15 adet yazılabiliyormuş sanırım 15 yazdı istediğin kadarını al dedi. hepsini almıştım 1 de evde vardı 1 kutu bu tedavide günde 1 kutu yaptım 9 kutu bitti. yai bu tedavide kaç doz vercekki 900 doz vercek değil ya:)) en fazla 10-12 kullanırım üzerine takviye diye 3-5 kutu alınca tamam olur. tabi bu bizm hesaplarımız onlar belkide ilaç değiştrcekler belkide hastanın bütçesin sarsmak istemiycekler ve aynen devam edicekler. olaki ilaç deişrse eczaneyle konuşurum bi yolunu bulur. takas olmazsa bende sizerden birine bağış yaparım.

aynen bir rapora birden fazla reçete yazabilmeliler. örneğin raporun ilaç doz hakkı diyelimki 3000 bunun 1500 ünü ilk reçeteye yazsınlar eğer tedavi uzayaksa diğer 1500 ünü 2.reçeteye yazsınlar. böylece hastada aman cebimden ödemeyimde ilacı peşinen alayım deyipte benim gibi 15 kutu birden almak zorunda kalmaz ve bir defada pat diye 1400 tl para vermemiş olur.

haklısın canım. biz napıcaz hiç bilemiyorum. 1400 mü tutmuştu senin tüm ilaçlar. bana da aynılarını yazarlar muhtemelen ben de riske atamayıp hepsini alırım. ben baktım şimdi dolaptaki açılmamış olan puregonuma haziran 2014 yazıyor son kullanma tarihinde. açmadan dolapta saklarsak kullanabiliriz o tarihe kadar demekki. düşün şimdi 2 tüpünde tutmasa devlette ve 10 kutu puregon un artsa özelde tüp yaptırdığında ilaçlarını onda kullanırsın. ama dediğin gibi ya farklı bir ilaç kullanmanı isterseler. belki de 2. tüp de vücut puregon a tepki vermicek?
sen şimdi ikincisinde 10 kutu yazdırsan yeter bence sana. ama yine de devlette kalmasın ilaçlarım gibi bir hissiyat oluyor benim içimde :) cimri miyim ben neyim devletten tüm hakkımı almaya çalışıyorum :)

mesela benim son aşılamamda 100 le başladım ve öyle gitti. tüp de 250 ile başlasam bana 1 kutu 2 gün gider. 5-6 kutu yetebilir bana. 15 ini birden alırsam yarısı elimde kalır. ilaçlar ve devlette hakkını kullanların uzman olduğu bir topik bulup gidip danışmak lazım :)

haklısın canım. biz napıcaz hiç bilemiyorum. 1400 mü tutmuştu senin tüm ilaçlar. bana da aynılarını yazarlar muhtemelen ben de riske atamayıp hepsini alırım. ben baktım şimdi dolaptaki açılmamış olan puregonuma haziran 2014 yazıyor son kullanma tarihinde. açmadan dolapta saklarsak kullanabiliriz o tarihe kadar demekki. düşün şimdi 2 tüpünde tutmasa devlette ve 10 kutu puregon un artsa özelde tüp yaptırdığında ilaçlarını onda kullanırsın. ama dediğin gibi ya farklı bir ilaç kullanmanı isterseler. belki de 2. tüp de vücut puregon a tepki vermicek?
sen şimdi ikincisinde 10 kutu yazdırsan yeter bence sana. ama yine de devlette kalmasın ilaçlarım gibi bir hissiyat oluyor benim içimde :) cimri miyim ben neyim devletten tüm hakkımı almaya çalışıyorum :)

mesela benim son aşılamamda 100 le başladım ve öyle gitti. tüp de 250 ile başlasam bana 1 kutu 2 gün gider. 5-6 kutu yetebilir bana. 15 ini birden alırsam yarısı elimde kalır. ilaçlar ve devlette hakkını kullanların uzman olduğu bir topik bulup gidip danışmak lazım :)

bana aşılamalarımda hep 75 doz yaptırdılar. tüpte birden 450 doz yani bir kutuyu 1 akşamda vuruyordum.belki sana yüksek doz uygularlar. gerçi hastalık durumuna göre doz belirliyorlar. bence puregon yine tepki verir bana ama önemli olan onların doğru zmanlamayı yapmalı bu defa bende incir kürüyle takviye yapmayı düşünüyorum. birde ilaçları bu defa fazla yazdırmıycam tahmini kaç kutu gider hesaplıycam kullancakları dozu yine söylerler ona göre hesaplarım en fazla elimde 2 kutu alacak şekilde alırım. yani 7 kutu falan kalacak şekilde almam misal bu raporun ilaç reçetesinede 15 adet yazılcaksa 15 yazdırmam 7-8 yazdırım. kararda vermedeim 2. de zk. damı yaptırsam diye. ama büyük ihtimal zk da yaparım artık olmazsa 3. özelde parayla yaparım. gerçi zk.da çok ucuza mal olmuyor düşün 1400 ilaç + 410 transfer. 2000 tl yi buldu. ama tabi en azından bu 1400 ün tamamı ilk tüpe gitmedi ikincidede kullancak kadar fazla ilacım var . cimrilikte alakası yok cabın o sana verilmiş bi hak.sonuna kadar kullanmak istemen çok normal ama snouçta bedavada vermiyolar:((

bana aşılamalarımda hep 75 doz yaptırdılar. tüpte birden 450 doz yani bir kutuyu 1 akşamda vuruyordum.belki sana yüksek doz uygularlar. gerçi hastalık durumuna göre doz belirliyorlar. bence puregon yine tepki verir bana ama önemli olan onların doğru zmanlamayı yapmalı bu defa bende incir kürüyle takviye yapmayı düşünüyorum. birde ilaçları bu defa fazla yazdırmıycam tahmini kaç kutu gider hesaplıycam kullancakları dozu yine söylerler ona göre hesaplarım en fazla elimde 2 kutu alacak şekilde alırım. yani 7 kutu falan kalacak şekilde almam misal bu raporun ilaç reçetesinede 15 adet yazılcaksa 15 yazdırmam 7-8 yazdırım. kararda vermedeim 2. de zk. damı yaptırsam diye. ama büyük ihtimal zk da yaparım artık olmazsa 3. özelde parayla yaparım. gerçi zk.da çok ucuza mal olmuyor düşün 1400 ilaç + 410 transfer. 2000 tl yi buldu. ama tabi en azından bu 1400 ün tamamı ilk tüpe gitmedi ikincidede kullancak kadar fazla ilacım var . cimrilikte alakası yok cabın o sana verilmiş bi hak.sonuna kadar kullanmak istemen çok normal ama snouçta bedavada vermiyolar:((

bence yine hepsini al dolapta saklayabiliyosun ya özelde yaptıracağın tüpünde kullanırsın. ben tahmin etmiştim 2. yi de z.k da deneyeceğini.ve de mantıklı neticede devletteki hakkını kullandıktan sonra özellere zaten her zaman para verebilrisin. ve olacaksa heryerde olur. z.k da mikro yapıyor. çok özel ilgi olmasa da herkes üzerine düşeni yapıyor. döllüyorlar oluyorsa oluyor olmuyorsa zaten sorun onlarda değil senin yumurtalarında yada eşinin sperminde oluyor. ben de ilkini z.k da yaptıracağım da ikincisini bilemiyorum bakıcaz. özeller de gerçekten pahalı. düşün dediğin gibi z.k bile 2000 i buluyor. hayırlısı artık bakalım kısmet.

kızlar bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. biz bugünden karşıya annemlere geçiyoruz 2. günü akşam döneriz eve. siz de tatillerinizi yapın iyi ce dinlenin. öpüyorum hepinizi...

bence yine hepsini al dolapta saklayabiliyosun ya özelde yaptıracağın tüpünde kullanırsın. ben tahmin etmiştim 2. yi de z.k da deneyeceğini.ve de mantıklı neticede devletteki hakkını kullandıktan sonra özellere zaten her zaman para verebilrisin. ve olacaksa heryerde olur. z.k da mikro yapıyor. çok özel ilgi olmasa da herkes üzerine düşeni yapıyor. döllüyorlar oluyorsa oluyor olmuyorsa zaten sorun onlarda değil senin yumurtalarında yada eşinin sperminde oluyor. ben de ilkini z.k da yaptıracağım da ikincisini bilemiyorum bakıcaz. özeller de gerçekten pahalı. düşün dediğin gibi z.k bile 2000 i buluyor. hayırlısı artık bakalım kısmet.

kızlar bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. biz bugünden karşıya annemlere geçiyoruz 2. günü akşam döneriz eve. siz de tatillerinizi yapın iyi ce dinlenin. öpüyorum hepinizi...
iyi bayramlar canim.

aynen canım baklaım bi eylül gelsin rapor çıkartayımda sonrası nolur bilemem. dediğin gibi herkes işini yapıyor benim yumurtalarda iş yoksa onlar napsın. alıpta kenara koymuyolar ya.zayıf olmasına rağmen olgunlaşmasını beklemişler. o yönden aklımda zaten şüphe yok. bende iş yok:) tek zk. değil her yer mikro yapıyor şans daha yüksek olsun. zaten benim mikroda bile tutmadıysa, yan yana döllenmesini beklemede hiç tutmaz. isterlerse yanyana 40 yıl bekletsinler nafile:))

bende sizlerin bayramını kutluyorum. inşallah herkes kazasız belasız mutlu bir bayram geçirir. biz şuan için istanbuldayız kafamıza nere eserse oraya gidicez. bir yandan da istanbulun bu sakinliğini değerlendirmek ve tadını çıkartmak istiyorum boşalmış denecek kadar var gerçekten. sakin, trafik yok ohh misss :)) birde bugün kitapçıdan bir çok kitap aldık onları okumak içinde çok bir fırsat zaten evde de okunmayı bekleyen kitaplarım vardı hepsi ardan çıkar. kalın sağlıcakla.

Back
X