Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi ya. bende tedavi için bırakmıştım işi. tekrar dönmek istiyodum. ama çok şükür benim bi sıkıntım yok. yani hissetmiyorum hamileliğimi. tabiki senin gibi sıkıntısını çeksem bende tedirgin olurdum. ama bu tür durumlarda doktora gitmelisin. ateşte bebeğe ve sana zarar verir. bunu önlicek bişeyler yapabilirler veya yanetkisiz ilaç verebilirler diye düşünüyorum. (belki gitmişsindir. bilmeden yazıyorum)

İşlerim çok yogun bu gün beyannameleri vericem sorunlu iş çıkışlarını yapıcam o yüzden izin alamadım .İşlerimi toparlaya bilirsem izin alıp gidicem. Mali müşaviri bekliyorum gelsinki işlerimi tamamlaya biliyim :(( Hamilelikte metobolizma zayıflıyormuş. Vucut yabancı olan her türlü şeye karşı yok etmeye programlı oldu için bebegide yabancı cisim olarak algılıyor . Ona zarar vermemek içinde kendi korumasını kaldırıyor:(( Ben zaten oldum olalı çabuk hastalanırdım şimdi bu daha fazla kolaylaştı. Otobüs bin in klima vss hemen hasta ediyor beni. Senin bu süreci kolay geçirmene sevindim. İş konusunu birdaha düşün istersen yeni bir yerde başlıcaksan izin konusunda sana esnek davranmaları lazım. Ben senelik iznimi hiç kullanmadım. Sırf bu tarz şeyler olursa kullanırım diye.

neden memnun oldugunu anlayamadim canim. bosluktasin, evliligin etkileniyo, cocuk sahibi olmak herseyin onune gecti ve baska bisey dusunemiyosun. yani hayati artik bebek sahibi olmak adina kalitesiz yasiyosun. bence en onemlisi bunlar. daha iki ay var ve bu hissettiklerin kac katina cikar bilemiyrm. en azindan benim oyle olurdu. hicbirsey senden onemli degil canim canim
unutma.

tam olarak ben de neden memnun olmadığımı bilemiyorum aslında ara sıra geliyor öyle işte. biz kadınlar heleki ben kendi kendimi üzmeyi pek severim. eşimle çok mutluyum. işte çocuk faktörü herşeyin önüne geçtiği için evliliğim etkileniyo dediğin gibi hiçbir plan yapamıyoruz mesela genel geçer yaşıyoruz kociş çalışıyo naapsın onun bir meşgalesi var en azından eve ekmek getirmek zorunda. ben bazen daralıyorum da...tamamen dediklerine katılıyorum kalitesiz yaşıyoruz :) sanki bir "es" vermiş gibiyiz hayata. ama buna da şükür. infertilite ile aile olarak mücadele etmek de zor. bu konuda çok şanslıyım. tüp bebeğe kadar da bu moralsizliğimin katlanmasına izin vermicem. zaten artık bebek için yapılacak şey belli :) biz hayatımızı normal çiftler gibi yaşamaya devam edicez.

Teşekkürler. Benim ikinci aşılamam ilk aşılamamda tuttu fakat gebelik gelişmedi düşük oldu. Çok şükür ikinciside tutu . Henüz kimsenin haberi yok sadece ben ve eşim :) Aynı sıkıntılar olmasın diye kimseye söylemedik şimdi birde siz biliyorsunuz:))

maşallah canım maşallah söylemeyin daha hiçkimseye en azından 12 haftalık olana kadar. infertilitede mi yapılmıştı 2 aşılaman da. ikisinin de tutması ne güzel. düşük herkes de olabiliyor ben de 1 kez gebe kalmıştım ama z.k ya başlamadan önce başka bir hastanede klomen ile. normal yoldan yani aşılama filan olmadan. hamile kaldım çok şaşırdık sevindik falan biz de sorun var diye tedaviye başladık hemen olmaz sanıyorduk. kalp atışlarını bile duymuştuk herşey normal gidiyordu 8 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum:( sonra da çok üzüldük eşimle ağladık beraber.o günün üzerinden tam 15 ay geçti birdaha hamile kalamadım. 3 aşılama geçirdim. onlarda tutmadı ilginç değil mi...normal yolla hamile kalmıştım çatlatma iğnesinden sonra.şimdi olmuyor işte birdaha. nasıl bir mucizeymiş demekki o bebişin rahme düşmesi. artık tüp bebeğe geçtik ekim de yapılacak inşallah. umudumuzu orda arayacağız. inşallah herşey yolunda gider canım kendine dikkat et fırsat buldukça dinlen. doktor kontrollerini heleki ilk haftalarda sakın ihmal etme öncesinde de düşük olduğu için daha dikkatli olman lazım. herşey gönlünce olsun :)

Selam kızlar nasılsınız. Yazısmaları okuyamadım.suan cepten gırıyorum yanı gırmeyı basardım umarım yazdıgım ıletı ulasır sızlere.bayramın son gunu esımın memleketıne geldık.malum uzun yola cıkmamızı engellıycek bır durum yok artık:(pc.ım yanımda ama evde net yok gıremıyorum. Ilk fırsatta okurum cevap ve yorumlarımı yazarım:) sımdılık kalın saglıcakla opuyorum hepınızı. Buarada eylulde tup yaptırmaktan vazgectım.vucudumu dınlendırıp kafamı bosaltmam gerek bu sekılde emınım yıne tutmaz.ara verıyorum tedavıye.

ben de iyiyim duygucum keyfimiz yerinde. bence de 2 aydan fazla ara vermen mantıklı. acele etmeye gerek yok atlı mı kovalıyor arkamızdan :) en az 3 ay derim ben canım vücudun bir kendine gelsin birkaç sefer normal adet gör. ondan sonrası en güzeli. gez dolaş memleket havası al. ne zaman iş başı yapıyorsun özlüyoruz senin yazışmalarını :)

kızlar bu arada az önce hastaneyi aradım şöyle bir şansımı deniyim dedim belki genel cerrahi nin asistanı ile falan görüşürüm diye. danışmadan genel cerrahiyi istedim. pat diye adamın kendisi çıktı :) yani tabi ben bunu konuşurken sonradan anladım. tüp bebek için imza almam gerektiğini ama 15 günlük randevuların dolu gözüktüğünü söyledim. randevu almana gerek yok gel sen dedi. 31 inden sonra yine izne çıkıcam çünkü dedi. geçen hafta yoktunuz dedim. evet geçen hafta 2 genel cerrah da yoktu aynı hafta izne ayrılmıştık falan dedi adam başladı muhabbete :) haftaya da burdayım ama ondan sonra yine yokum yoğun olur isterseniz hemen gelin siz falan dedi. sonra da diyor yani aceleniz yoksa sonrasını da bekleyebilirsiniz tabi falan. ben de dedim yok benim bir tek imze eksiğim sizin bölümünüz kaldı teslim etmek için sizi bekliyordum yarın da ordaysanız gelicem dedim. tamam gel sen dedi. randevu almana gerek yok doktor bey bekliyo falan dersin dışardakilere dedi. heyallam ya. ben de teşekkür ede ede bi kaldım :) kapatırken de bay bay dedi :D
ay alem adam ya genç bir genel cerrahım var sanırım. neyseki sevindim ya aklımdaydı eşimi de aradım muhtemelen öğlenden sonra gideriz sonra da dosyamı teslim ederim. çok iyi oldu. ama korktum şimdi adam öğlenden sonra da ordadır dimi :)

tam olarak ben de neden memnun olmadığımı bilemiyorum aslında ara sıra geliyor öyle işte. biz kadınlar heleki ben kendi kendimi üzmeyi pek severim. eşimle çok mutluyum. işte çocuk faktörü herşeyin önüne geçtiği için evliliğim etkileniyo dediğin gibi hiçbir plan yapamıyoruz mesela genel geçer yaşıyoruz kociş çalışıyo naapsın onun bir meşgalesi var en azından eve ekmek getirmek zorunda. ben bazen daralıyorum da...tamamen dediklerine katılıyorum kalitesiz yaşıyoruz :) sanki bir "es" vermiş gibiyiz hayata. ama buna da şükür. infertilite ile aile olarak mücadele etmek de zor. bu konuda çok şanslıyım. tüp bebeğe kadar da bu moralsizliğimin katlanmasına izin vermicem. zaten artık bebek için yapılacak şey belli :) biz hayatımızı normal çiftler gibi yaşamaya devam edicez.

inşallah canım normal çiftler gibi yaşamınıza devam edersiniz. sabır diliyorum bu konuda size.

kızlar bu arada az önce hastaneyi aradım şöyle bir şansımı deniyim dedim belki genel cerrahi nin asistanı ile falan görüşürüm diye. danışmadan genel cerrahiyi istedim. pat diye adamın kendisi çıktı :) yani tabi ben bunu konuşurken sonradan anladım. tüp bebek için imza almam gerektiğini ama 15 günlük randevuların dolu gözüktüğünü söyledim. randevu almana gerek yok gel sen dedi. 31 inden sonra yine izne çıkıcam çünkü dedi. geçen hafta yoktunuz dedim. evet geçen hafta 2 genel cerrah da yoktu aynı hafta izne ayrılmıştık falan dedi adam başladı muhabbete :) haftaya da burdayım ama ondan sonra yine yokum yoğun olur isterseniz hemen gelin siz falan dedi. sonra da diyor yani aceleniz yoksa sonrasını da bekleyebilirsiniz tabi falan. ben de dedim yok benim bir tek imze eksiğim sizin bölümünüz kaldı teslim etmek için sizi bekliyordum yarın da ordaysanız gelicem dedim. tamam gel sen dedi. randevu almana gerek yok doktor bey bekliyo falan dersin dışardakilere dedi. heyallam ya. ben de teşekkür ede ede bi kaldım :) kapatırken de bay bay dedi :D
ay alem adam ya genç bir genel cerrahım var sanırım. neyseki sevindim ya aklımdaydı eşimi de aradım muhtemelen öğlenden sonra gideriz sonra da dosyamı teslim ederim. çok iyi oldu. ama korktum şimdi adam öğlenden sonra da ordadır dimi :)

ne güzel inşallah herşey yolunda gider. zorluklarla karşılaşmazsınız. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırın canım.

İşlerim çok yogun bu gün beyannameleri vericem sorunlu iş çıkışlarını yapıcam o yüzden izin alamadım .İşlerimi toparlaya bilirsem izin alıp gidicem. Mali müşaviri bekliyorum gelsinki işlerimi tamamlaya biliyim :(( Hamilelikte metobolizma zayıflıyormuş. Vucut yabancı olan her türlü şeye karşı yok etmeye programlı oldu için bebegide yabancı cisim olarak algılıyor . Ona zarar vermemek içinde kendi korumasını kaldırıyor:(( Ben zaten oldum olalı çabuk hastalanırdım şimdi bu daha fazla kolaylaştı. Otobüs bin in klima vss hemen hasta ediyor beni. Senin bu süreci kolay geçirmene sevindim. İş konusunu birdaha düşün istersen yeni bir yerde başlıcaksan izin konusunda sana esnek davranmaları lazım. Ben senelik iznimi hiç kullanmadım. Sırf bu tarz şeyler olursa kullanırım diye.

dikkat etmelisin ozaman kendine. yediklerine içtiklerine. bol bol sebze meyve yemeye dikkat etmelisin. ben gebelik takvimine göre, bebeğimin gelişimine göre daha dikkat ediyorum. mesela miden bulanıyosa ceviz yiyebilirsin. mide bulantısına iyi geliyomuş.

dikkat etmelisin ozaman kendine. yediklerine içtiklerine. bol bol sebze meyve yemeye dikkat etmelisin. ben gebelik takvimine göre, bebeğimin gelişimine göre daha dikkat ediyorum. mesela miden bulanıyosa ceviz yiyebilirsin. mide bulantısına iyi geliyomuş.

Beyanemeler yeni bitti bende bittim :(( Dikkat etmeye çalışıyorum ama bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum. Çekmecemde her şey var. off ben bu çocu bi sagsalim dogura bilsem başka bişey istemicem. Adak bile adadım ..

maşallah canım maşallah söylemeyin daha hiçkimseye en azından 12 haftalık olana kadar. infertilitede mi yapılmıştı 2 aşılaman da. ikisinin de tutması ne güzel. düşük herkes de olabiliyor ben de 1 kez gebe kalmıştım ama z.k ya başlamadan önce başka bir hastanede klomen ile. normal yoldan yani aşılama filan olmadan. hamile kaldım çok şaşırdık sevindik falan biz de sorun var diye tedaviye başladık hemen olmaz sanıyorduk. kalp atışlarını bile duymuştuk herşey normal gidiyordu 8 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum:( sonra da çok üzüldük eşimle ağladık beraber.o günün üzerinden tam 15 ay geçti birdaha hamile kalamadım. 3 aşılama geçirdim. onlarda tutmadı ilginç değil mi...normal yolla hamile kalmıştım çatlatma iğnesinden sonra.şimdi olmuyor işte birdaha. nasıl bir mucizeymiş demekki o bebişin rahme düşmesi. artık tüp bebeğe geçtik ekim de yapılacak inşallah. umudumuzu orda arayacağız. inşallah herşey yolunda gider canım kendine dikkat et fırsat buldukça dinlen. doktor kontrollerini heleki ilk haftalarda sakın ihmal etme öncesinde de düşük olduğu için daha dikkatli olman lazım. herşey gönlünce olsun :)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Her gün acaba sagmı iyimi diye kendi kendime sıkıntı yapıyorum bende. Ya kalbi durduysa ya bişey olduysa diye. Ama sende çok zor bir süreç geçirmiş . Kalp atışını görüp kaybetmek çok kötü.İlk sefer hamile kala bildigine göre kürtajını yaparken birşeyler yapmış ola bilirlermi. Bunun için kontrollerini yaptırdınmı ? Bazen küçük bir tıkanıklık bile hamilelige engel ola biliyor. Ben ilk evlendimde nezam çocuk istesek hemen olucak sanırdım. Hiç çevremde tedavi olup sıkıntı yaşayan olmamıştı. Filimlerde hep öle olmaz mı kız hemen hamile kalır :))) Ama çocuk istiyince hiçte kolay olmadıgını ögrendim.... Allah hepimize yar ve yardımcı olsun. İsteyen herkezin evini çocuklarıyla şenlendirsin..

Beyanemeler yeni bitti bende bittim :(( Dikkat etmeye çalışıyorum ama bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum. Çekmecemde her şey var. off ben bu çocu bi sagsalim dogura bilsem başka bişey istemicem. Adak bile adadım ..
bulanti olunca bisey yenmiyomus. ama ceviz yiyenilirsen belki biraz yardimci olabilir bulantina. benim
yememde icmemde de degisiklik olmadi. tabiki daha dikkat ediyrm yediklerime. yemis olmak icin degil bebegime ve bana yarıcak seyler yemege calisiyrm. mesela hergun meyve yemege calisiyrm. salata normalde de yerdim simdide soframdan eksik olmuyo hamd olsun.
peki sende zayiflama oldumu mide bulantilarimdan dolayi. bife sat neydi senin

canım aslında bittikten 1 hafta sonra yani tamamen temiz olman gerkeiyor tabiki ama ne kadar erken verebilirsen o kadar iyi olur. iyice bittiğini zaten sen anlarsın akıntın filan normale dönünce illa tam 1 hafta geçmesi gerekmiyor. 3-5 gün sonra da gidebilirsin. ama ekime yaptırırız diyorsan acele etmene de gerek yok. ilaçları rapor çıktıktan sonra yazdırabiliyorsun. ama ben ilk aşılamamda adet oldum o sırada dosyam heyetteydi 3-5 güne çıkacaktı. ben de o ayki adetimi kaçırmak istemediğim için ilaçlarımı eczaneden borç almıştım. sen de öyle yapabilirsin canım. ama infertilite den randevu alıp git mutlaka. arman bey iyi bir doktor. bence 1 defa aşılama deneyin. erkek infertilitesinde aşılama daha başarılı. ama eğer olmazsa çok zaman kaybetmeden eşin ameliyat olması daha uygun olur bence. hayırlısı olsun inşallah canım. bir de eğer eşinin sperm değerleri 5 milyonun altındaysa zaten aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar. onu da bir sor istersen.[/QUOTE]

canım teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin çünkü bu konuda acemi oldugumuz için tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız var.aşılamanın ekime kalmasını istemiyorum..bir kaç gündür misafirim vardı ondan fırsat bulupta hastaneyi arayamadım. bugün saat 16:30da aradım açmadılar artık yarın arayıp smear testini dışardan kabul edip etmediklerini sorarım.eşim üroloji doktoruna sperm sonuçlarını gösterdi aşılama yapılabilecegini söyledi hayırlısı allahtan

selam kızlar. nasılsınız? geçmişi okudum şöyle bi. umarım herkes iyidir. biz dalyandayız. güzel geçiyor tatil. dalyan, göcek ve gökova yaptık. bu arada eşimle balayı yaptığımız otelde kalıyoruz. ordan bize sürpriz yapıp beş yıl önce balayında kaldığımız odayı ayarlamışlar. güzel sürpriz oldu bizim için.

duygucum sizde tatildesiniz sanırım. umarım güzel geçiyordur. elifcim rapor işine geçiyormuşsun. çok sevindim. hayırlı olsun şimdiden. rana cım umarım sizde iyisinizdir minnakınla. benden haberler böyle kızlar. girmeye çalışırım arada.

bu arada hanzade_su arkadaşım. hamile olduğunu yazmışsın. tebrik ederim öncelikle. yalnız bi şey dikkatimi çekti. zeynep kamilde aşılama ile hamile kalana pek rastlamadık malum sense maşallah iki kez aşılama yaptırıp ikisinde de hamile kalmışsın. son aşılamasını yaptıracak biri olarak merak ettim. sorununuz neydi? aşılamanı hangi bölümde ve hangi doktora yaptırmıştın. kaç yumurtan vardı ve büyüklükleri kaç mm di. merakımı mazur görüp yanıtlarsan çok sevinirim.

Elıfım canım senın nasıl bır psıkolojıde oldugunu cok ama cok ıyı anlıyorum,dedıgın gıbı esını sevsen bıle bazen bunlar yetmıyor ınsana surecı onlarla bırlıkte yasasakta kadınlar daha cok uzulup,daha fazla dusunuyorlar.ve dedıgın gıbı zaman zaman hayatı kalıtesız yasıyosun.aslında buranın bana ıyı gelmıycegını esıme soyledım ama bencıllık yaptı onasa sınır oldum.tedavı surecınden cıktım hem ruhen hem bedenen ortamı kaldırma gucum yoktu.cunku gorumcenın bebegı 35 gunluk,eltının 7 -8 aylık her taraf bebek cocuk dolu ama esımde nereye kadar kacıcaz dedı.ve bence bana anlayıslı olmadı sırf memleket ozlemı yuzunden ama ıntıkamım cok fecı olucak:)bende 2.denemeyı ertelıycem ona ınat. Bu arada sana dıycektım randevular doluysa bı sabah gıt adam ımzalar dıye. Aferın sen akıl edıp arayarak ıyı yapmıssın sevındım valla onun ıcın beklemen manasızdı. Dıger arkadaslarada vakıt bulursam yazıcam ınsallah.cunku cepten yazmak cok cıdden cok zormus:(opuyorum hepınızı.

bu merkezin adını ilk kez duydum sen söyleyince açıp baktım etilerdeymiş. moralini bozmak istemem zaten sen okuyana kadar yumrtaların toplanmış olur. benimde 8 yumurtam vardı 01 ağustosta. 03 ağustosta yumurtalarım toplandı ve topu topu 2 tane çıktı. yani o hiç belli olmuyor bu durumdan bunu anladm.son muayene gününde 8 vardı ve o akşam çatlatma iğnemi vurdum. ve cuma sabah toplama yapıldı. inş. sende görünen 5 yumurtanda toplama günü yerinde olur.

kala kala 1 embriyom kaldı oda 11.8 de transfer edildi ama dr um çok ümitli değildi çünkü bu tedaviye başladıktan sonra dr um hidrosalpenk diye rahatsızlığı teşhis etti olma bile bebeğin düşme riski varmış çarşamba günü beta hcg 0,69 çıktı yarın tekrar bakılacak ona göre ne olacağı yada ne yapılacağına karar verilecek. bu arada fertijin güzel 1 tüp bebek merkezi

canım merhaba tüp bebek tedavisine zeynep kamil den rapor alıp mı başladın onu merak ettim 2 aşılama yapıldıysa tüp bebek raporuna hak kazanmış oluyorsun da. merkeze ne kadar ödüyorsun? inşallah hepsi kalitelidir yumurtalarının.
zeynep kamilden aldığım raporun zamanı geçmişti, aşılama yapıldığında 1 raporum la 2 aşılama tedavimede yetti ilaçlarım dozlarını dr çok az az uygulattığı için. 2. raporumu hizmet hastanesinden çıkarttırdık o ilaçlarla alabildiğimi aldım yetmeyince de ekstradan ödeyip aldık fark + ekstra ilaçlarla 1000 tl yi buldu. merkezede 2000 dolar ödedik.

selam kızlar. nasılsınız? geçmişi okudum şöyle bi. umarım herkes iyidir. biz dalyandayız. güzel geçiyor tatil. dalyan, göcek ve gökova yaptık. bu arada eşimle balayı yaptığımız otelde kalıyoruz. ordan bize sürpriz yapıp beş yıl önce balayında kaldığımız odayı ayarlamışlar. güzel sürpriz oldu bizim için.

duygucum sizde tatildesiniz sanırım. umarım güzel geçiyordur. elifcim rapor işine geçiyormuşsun. çok sevindim. hayırlı olsun şimdiden. rana cım umarım sizde iyisinizdir minnakınla. benden haberler böyle kızlar. girmeye çalışırım arada.

bu arada hanzade_su arkadaşım. hamile olduğunu yazmışsın. tebrik ederim öncelikle. yalnız bi şey dikkatimi çekti. zeynep kamilde aşılama ile hamile kalana pek rastlamadık malum sense maşallah iki kez aşılama yaptırıp ikisinde de hamile kalmışsın. son aşılamasını yaptıracak biri olarak merak ettim. sorununuz neydi? aşılamanı hangi bölümde ve hangi doktora yaptırmıştın. kaç yumurtan vardı ve büyüklükleri kaç mm di. merakımı mazur görüp yanıtlarsan çok sevinirim.

baharcım ıyı dıyelım ıyı olsun, tam tatıl sayılmaz tebdılı mekan dıyelım,ama bura yorucu sureklı bı kosusturmaca var.koy kent gezıyoruz sureklı.zaten cmrtesı sabahtan donecegz evımıze.sanırım senın tatıl ıyı gecıyor.en azından 1 yıldan sonra kafan dagılır degısıklık oldu sana.bomba gıbı gerı donmenı beklıyorz.bense pazartesı ıs bası yapıcam.ozledım ısımı gıdınce masama sarılıcam:) hanzade arkadasım daha once bızlere evrak hazırlamayla ılgılı sorularmı sormustun yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum.hamıleyım demıssın ya ondan bı an dusundum.ama her neyse suan ıcın gızlemen bencede dogru.bende aynı durumda olsam emın ol gızlerdım. Ranacım senınde suan hersey yolunda gıdıyormus.ınsallah sonuna kadar boyle devam eder ve bebıs saglıkla gelır aramıza. Bu arada sanırım yenı arkadaslar katılıyor aramıza.

gunaydin kizlar. nasilsiniz? benim ara ara halsizligim oluyo. onun dusinda gayet iyiyim:)

Merhaba,

Benim sorunum tüplerimden teki tıkalı idi. İlkinde 3 yumurtam vardı 10-15 ve 18 di hatırladıgım kadarıyla o gebeligim sorunlu oldu 4 hafta itibari ile kanamam başladı ve gebelik gelişmedi için 8 haftada kürtaj oldum.İkinciside Temmuz ayında yaptırdım. Ondada 1 tane gelişmiş yumurtam vardı digerleri çok küçüktü. Gelişen yumurtamın büyüklügü 20 idi. Ben tüp bebek ünitesinde değil diger tarafta tedavi görrüyorum. İlkinde tüp bebek kısmından bir doktor geldi bayan küt kısa saçlı bir bayandı. İkinciside stajer doktordu. İsmini bilmiyorum kısa boylu gözlüklü. Aşılamadan sonra ben 2 gün hep yattım her ikisindede. Ayaklarımın altına yastık koyup yüksetti annem. Çok fazlada yormadım kendimi. Kısmet nasıp 2 sene ugraştıktan sonra oldu benimkide:) Darısı sizin başınıza inşallah.

Son düzenleme:
baharcım ıyı dıyelım ıyı olsun, tam tatıl sayılmaz tebdılı mekan dıyelım,ama bura yorucu sureklı bı kosusturmaca var.koy kent gezıyoruz sureklı.zaten cmrtesı sabahtan donecegz evımıze.sanırım senın tatıl ıyı gecıyor.en azından 1 yıldan sonra kafan dagılır degısıklık oldu sana.bomba gıbı gerı donmenı beklıyorz.bense pazartesı ıs bası yapıcam.ozledım ısımı gıdınce masama sarılıcam:) hanzade arkadasım daha once bızlere evrak hazırlamayla ılgılı sorularmı sormustun yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum.hamıleyım demıssın ya ondan bı an dusundum.ama her neyse suan ıcın gızlemen bencede dogru.bende aynı durumda olsam emın ol gızlerdım. Ranacım senınde suan hersey yolunda gıdıyormus.ınsallah sonuna kadar boyle devam eder ve bebıs saglıkla gelır aramıza. Bu arada sanırım yenı arkadaslar katılıyor aramıza.

Merhaba evet aşılamam tutmazsa tüp bebek yaptıracagım için sormuştum.Tüp bebekte heyet raporu isteniyordu ve hatırladıgım kadarıyla sizler tüp bebek için raporlarınızı hazırlatıyordunuz. Çok şükür gerek kalmadı:)

bulanti olunca bisey yenmiyomus. ama ceviz yiyenilirsen belki biraz yardimci olabilir bulantina. benim
yememde icmemde de degisiklik olmadi. tabiki daha dikkat ediyrm yediklerime. yemis olmak icin degil bebegime ve bana yarıcak seyler yemege calisiyrm. mesela hergun meyve yemege calisiyrm. salata normalde de yerdim simdide soframdan eksik olmuyo hamd olsun.
peki sende zayiflama oldumu mide bulantilarimdan dolayi. bife sat neydi senin[/QUOTE

Bulantı kötü etkiliyor Tuzlu kreker yiyorum. Birde doktorum ilaç verdi . Onu kullanıyorum. Bu sabahta doktora gittim ilaç verdi kendi doktorumu aradım kullana bilirsin dedi ama tereddütteyim hala alsam mı diye . 24 Haziran satım canım. 5 Temmuz da aşılamam oldu.Seninle aramızda çok az fark olması lazım ben 9 haftadayım şuan.Kilo kaybım çok yok tedavi sürecinde ben baya kilo aldım. Psikolojik zannedersem. Sendede çok şişlik oluyormu. Benim karnım çok şişiyor. Bide Kabızlık oluyor .Benim yemek alışkanlım iyi değil meyve vs pek yemem şimdi bebişin hatırına yiyorum.Haftaya doktora sorucam zaten vitamin almam lazım mı diye. Sen balık tüketiyormusun bol bol yememi tavsiye ettiler bana çocugun beyin gelişimi için çok iyiymiş ama ben bulantıdan hiç yiyemedim :((

kızlar smear testini dışarıdan kabul ediyorlarmış yanlız 1 yılını geçmemiş olması gerekiyormuş onun haricinde kültür testimin olup olmadıgını sordu onu yaptırmam gerekiyormuş bu testi yaptıran varmı test sonucu ne zaman çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim

Back
X