canım ben 1 yıldır spermlerle uğraşıyorum. türkiyede ve abd/ingiltere gibi ülkelerde yer alan her internet sitesini, üniversitelerde yapılmış tüm araştırmaları resmen yaladım yuttum. artık ne neye iyi geliyor adım gibi biliyorum. erkek infertilitesinde bu bilgileri defalarca paylaştım. anlattıklarımla doğal yoldan hamile kalanlar oldu. kendim de eşimin sperm sayısını 25 kat yükselttim. yerlerde sürünen hızı morfolojiyi normal düzeye çıkardım. dün doktorumuz stres kaynaklı prolaktin yükselmesi olmasa fevkalade yükseliş göstermişsiniz nasıl yaptınız diye 2 saat soru yağmuruna tuttu. sana tek bir şey söyleyeyim aktarlara güvenme. keçi boynuzu, arı sütü, polen gibi şeyler eyvallah ama öyle bilinmedik otları, karışımları falan eşine kullandırtma. ayrıca çoğu 3 kuruşluk otları sana şifa diye muazzam paralara satıyor. bir şeyler kullanacaksaksanız e vitamini, selenyum ve çinko kullanmakla işe başlayın. sonuçları da istersen bana yolla sana neyi yükseltmek için neye ihtiyacınız var söyleyeyim. tabi seçim senin ama inan tecrübelerimle sabit bir şekilde konuşuyorum.
çuha çiçeği yağı da zaten aktarlardan alınmıyor. onlar otunu satıyor ama asıl etkili olan yağı. gnc, solgar gibi markalarda evening primrose oil diye omega kapsülleri gibi içinde distile edilmiş yağın olduğu kapsül halinde satılıyor. hayıta gelince fshsi yüksek olanlara zaten tavsiye ediliyor. uzun süreli kullanımda yumurta sayısını da artırıyor. ama aynı hormon iğnelerinde olduğu gibi bu yumurtalar boş da olabiliyor. bir de yan etki olarak adet dönemlerini kısaltıyor. yani gitgide 26-25 gün gibi aralıklarla adet görmeye başlıyorsun. çay olarak içebileceğin gibi onun da vitex agnus castus diye yine kapsül formu da var. çuha çiçeğiyle farkı hayıt sadece fsh üzerinde etkili. çuha çiçeği toptan östrojen, fsh, progesteronu düzenliyor. çikolata kisti oluşumunu, çatlamayan yumurtaları, göğüste oluşan su kistlerinin oluşumunu, sancılı adetleri, adet öncesi rahatsızlıkları önlüyor. yani ikisi biraz elmayla armut gibi.
eğer ki benim derdim kaliteli yumurta yani içi dolu üretmek dersen de 1- arı sütü 2-l-arginine kullanmak gerekiyor. bunu d bir kenara yaz. hiç bir ot veya kür bu ikisi kadar başarılı değil.(incir kürünü ayrı tutuyorum evet hakikaten başarılı ama o da bir yere kadar) ayrıca her bir yumurtanın ovulasyona hazır hale gelmesi için hazırlanması 150 günü bulur, buna karşın 90. ve 20. gün arası yumurtaya etkide bulunabilirsin. o yüzden hangi kürü kullanırsan kullan ancak uzun dönemli kullanırsan sana faydası olacaktır.
Eki Görüntüle 509352