Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası sana kalmış istersen dondurulmuşlarını sankalamaya devam edebilirsin raporunu alıp yeniden opu ve taze transfer denersin ondan da olursa dondurulmuşların onları sonraki raporsuz tedavilerinde kullanabilirsin. ama rapor da hemen çıkmıyor biliyorsun belki raporunu çıkartırken de arada bir dondurulmuş embriyo transferi deneyebilirsin. şimdilik bunları düşünme bence yolumuz uzun imkanımızda var zamanı gelince herşey olur. umarım gerek kalmaz ve ilkinde tutar.
uyuyor olmak ve o aletleri görmüyor olmak süper bir durum. yoksa o korku bile yeter.. ben ilk defa anestezi ile uyuyacam :) dün yatış odalarınıda gördüm. gayet temizdi. gerçi 1 saat kadar yatılacaksa o kadarda önemi yok..
canım benim damarlar çok ince olduğundan koldan damar yolu açamadılar. elden taktılar kelebeği. ilacı verdiklerinde elimde ve bileğimde hafif bir sızlama ve yanma oldu, "elim acıyor" dedim, emre bey de "evet bu ilaç biraz yakar" dedi , o saniye gitmişim:))) yani uyuma kısmı bir anda oluyor, bir an konuşurken, bir an küt diye gidiyorsun:)))
canım benim damarlar çok ince olduğundan koldan damar yolu açamadılar. elden taktılar kelebeği. ilacı verdiklerinde elimde ve bileğimde hafif bir sızlama ve yanma oldu, "elim acıyor" dedim, emre bey de "evet bu ilaç biraz yakar" dedi , o saniye gitmişim:))) yani uyuma kısmı bir anda oluyor, bir an konuşurken, bir an küt diye gidiyorsun:)))
hadi yaa, bu erkekler niye böyle. medicineye gittiğinde en az 2000 verirsin.. e allah korusun tutmazsa yine bir o kadar para verip yine denemek zorunda kalırsın. aynı kapıya çıkar. faiz oranları şu anda çok düşük. isterseniz ihtiyaç kredisi çekin taksit taksit ödeyin. umut 2 bankayla anlaşmış tüp bebek kredisi veriyorlarmış.. yani gerçekten pahalı bir işlem olduğu sıkışan çok insan var.
uyuyor olmak ve o aletleri görmüyor olmak süper bir durum. yoksa o korku bile yeter.. ben ilk defa anestezi ile uyuyacam :) dün yatış odalarınıda gördüm. gayet temizdi. gerçi 1 saat kadar yatılacaksa o kadarda önemi yok..
medicine ile baya fark var sanırım arada cnm ama içim bir anda oraya ısındı eşim böle yapıncada hevesim kaçıor benim böle bir huyum var soğuyorum hemen bir şten..dün akşam nerdeyse çocuk istemiorum artık diyecektim..taksite asla yanaşmaz benim eşim hele hele kredi lafını ettrmior..zaten o kadar hani kötü değil durmumuz adam devamlı para biriktriridi sadace bu ara çok harcamış bu işin olduğunu bile bile ona kızorum..yani biraz açık aklıo arada aralılğın sonunda rahat denerim ama beklemekte gerior beni kist büyür diye
ben zeynep kamilde ameliyathanede 25 dak falan bekledim ödüm patladı aletlerden masadan kalbim duracaktı nerdeyse tansiyon fırladı narkozda en büyük korkum oldu burun ameliyatından sonra ölecem gibi gelior
duygumuz olmayınca buranın pek tadı tuzu kalmıyor, bakıyorum hiç kimsecikler yok. bende uzun süre olamayacam. hepiniz kendinize iyi bakın. inşallah bir aksilik olmaz ve güzel haberlerle dönebilirim. iyiki yarın toplama işlemim var çünkü bugün daha çok şiştim ve yürürken bacağım kasıklarımdan aşağı çekiyor beni ve çok dik yürüyemiyorum. yavaş yavaş yürüyorum.. inşallah yarına normale dönerim.. öptümmmm
medicine ile baya fark var sanırım arada cnm ama içim bir anda oraya ısındı eşim böle yapıncada hevesim kaçıor benim böle bir huyum var soğuyorum hemen bir şten..dün akşam nerdeyse çocuk istemiorum artık diyecektim..taksite asla yanaşmaz benim eşim hele hele kredi lafını ettrmior..zaten o kadar hani kötü değil durmumuz adam devamlı para biriktriridi sadace bu ara çok harcamış bu işin olduğunu bile bile ona kızorum..yani biraz açık aklıo arada aralılğın sonunda rahat denerim ama beklemekte gerior beni kist büyür diye
canım hiç kusura bakma ama senin kocan bildiğin gıcık. taksit istemez, kredi istemez, onu bunu yapmaz, bu ne ya! allah sabır versin sana bacım yani! ha sorun olacaksa aralık sonu da deneyebilirsin. şunun surasında çok bir zaman kalmadı. bunca beklemişin 1 ay daha bekleyiver. kistin de her halde bir anda yeniden büyümez bence. hem sen de 1 ay vitamin falan al, yumurtalarını hazırla. ben 3 ay önceden iyi yumurtam olsun diye takviyelere başlamıştım.
ara ara girip okursunuz belki diye bilgi vereyim. bugün 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı. 2 tane embriyom da donduruldu. 8 embriyodan sadece 1 tanesi 2. günden itibaren bölünmemiş. 3ü 1. kalite olmuş, geri kalan 4 tanesi de aşırı bölünmüş 11-14 hücre arası olmuş. yine de 2 gün daha gözlemleyip değerlendireceğiz, durumunu beğendiğimiz çıkarsa 5. günde de dondurabiliriz dediler ama ben pek ümitli değilim.
transferden sonra sonayı da aradım. opusu bitmiş eve dönüyordu. 19 yumurta toplanmış.
bence de canım, inşallah dediğin gibi güzel olur. bir aksilik olmazsa 3 gün sonra onun da transferi olur . sonra artık heyecanla seninkini bekleriz:))))hayırlı olsun. darısı sonay ın başına onun da oldukça çok toplanmış umarım güzel bölünmeleri olur.
tam gıcık hemde..tahamül sırnırlarımı zorluyor resmen nasıl dayanıorsun sen diye hayert ediolar dayamamzdım asla çünküü benn