Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi umuttan aradılar. dün gece söylenilen saatte iğneleri yapıp yapmadığımı sordular. sonrada dün anlattıklarının aynısın anlattılar. şu saatte burda olun, sabah 6 dan sonra bişey yemeyin vs.

orası sana kalmış istersen dondurulmuşlarını sankalamaya devam edebilirsin raporunu alıp yeniden opu ve taze transfer denersin ondan da olursa dondurulmuşların onları sonraki raporsuz tedavilerinde kullanabilirsin. ama rapor da hemen çıkmıyor biliyorsun belki raporunu çıkartırken de arada bir dondurulmuş embriyo transferi deneyebilirsin. şimdilik bunları düşünme bence yolumuz uzun imkanımızda var zamanı gelince herşey olur. umarım gerek kalmaz ve ilkinde tutar.

canım ben bunda negatifi görürsem, olan testlerimin tarihleri dolmadan bir an önce yeni rapor işlemlerine başlayayım diyorum. raporu beklerken elbette donmuşum olursa dediğin gibi onu da denerim. öyle bir ümidim yok ama mesela oldu ya 2 donmuşum oldu ikisini birden deneyinceye kadar da beklemem ama. şimdi bu denemede bir cesaret geldi, hazır böyle hissediyorken art arda denemek en iyisi gibi geliyor. hepimizin gönlünde ilk transferde hamile kalmak var ama her ihtimali de düşünmek lazım o yüzden ben hazırlıklıklarımı yapayım da artık gerisi allahdan.

uyuyor olmak ve o aletleri görmüyor olmak süper bir durum. yoksa o korku bile yeter.. ben ilk defa anestezi ile uyuyacam :) dün yatış odalarınıda gördüm. gayet temizdi. gerçi 1 saat kadar yatılacaksa o kadarda önemi yok..

canım benim damarlar çok ince olduğundan koldan damar yolu açamadılar. elden taktılar kelebeği. ilacı verdiklerinde elimde ve bileğimde hafif bir sızlama ve yanma oldu, "elim acıyor" dedim, emre bey de "evet bu ilaç biraz yakar" dedi , o saniye gitmişim:))) yani uyuma kısmı bir anda oluyor, bir an konuşurken, bir an küt diye gidiyorsun:)))

canım benim damarlar çok ince olduğundan koldan damar yolu açamadılar. elden taktılar kelebeği. ilacı verdiklerinde elimde ve bileğimde hafif bir sızlama ve yanma oldu, "elim acıyor" dedim, emre bey de "evet bu ilaç biraz yakar" dedi , o saniye gitmişim:))) yani uyuma kısmı bir anda oluyor, bir an konuşurken, bir an küt diye gidiyorsun:)))

sanırım bu tüp aşamalarının en güzel tarafı uyumak :)

nevincim bir kaç gündür aşırı gazdan dolayı ara ara karnıma ağrılar saplanıyordu az öncede çişimi yapıyorken 1 dakika kadar gelmedi o arada acaip sancılandım. sökülünce rahatladım. inşallah artmaz bu durumlar

Canım bu konuda kesinlikle eşine taviz verme ve kararından vazgeçme cam senin canın sen de çalışan bir insansın buraya gidecem kararım bu de olsun bitsin içine siniyorsa kesinlikle emre bey e gitmelisin ısınmak çok önemli eşinde neden böyle davranıyor bu erkekşerin var bazı huyları sanki onşaron çocuğuna değilde başkasının cocuğuna hamile kalmak için uğraşıyoru. Medicine de aynıya. Patlar üç aşağı beş yukarı sen içini ferah tut sana 1000 tl fazlaya bile malolsa başarı çok önemli medicine ile olmaz bu iş ..

yok cnm çalışsam iyi çalışmıorum ben bir hastane var burada emsey hospital oraya işe gireceğim ama önce bu işleri halletmem gerek o yüzden gidemedim oraya halkla ilşkilerde çalışcam...ama çalışsam zaten iç takmam ayrıca benmi düşünücem çalışsam bile onunda düşünmesi gerek ben çocuğu kendimemi yapıorum bu hastalığın tek çaresi zaten ya doğummuş yada menapoza girmek..doğumda yapmadığıma göre kaldım böle iki arada bir derede..medicine gerçekten uygun bu konuda ama labaratuvarı nasıl bilemiorum işte.içime sindi baya emre bey benim çok istiorum ama böle oluncada çocuk yapmak hevesimde kaçıor o kadar para biriktren insan harcadı bu yıl hep..gereksiz masraf yapıo arabaya falan ..

benimde damar yolum çok ince bulamıyor herkes kollarımı delik deşik etmişlerdi alamamışlardı marmarada bu bende fobi oldu çok korkuyorum kan aldrmaktan..narkoz oalyıda ayrıca bayılmakan çok korkuyorum tüp bebek nasıl yapacam

hadi yaa, bu erkekler niye böyle. medicineye gittiğinde en az 2000 verirsin.. e allah korusun tutmazsa yine bir o kadar para verip yine denemek zorunda kalırsın. aynı kapıya çıkar. faiz oranları şu anda çok düşük. isterseniz ihtiyaç kredisi çekin taksit taksit ödeyin. umut 2 bankayla anlaşmış tüp bebek kredisi veriyorlarmış.. yani gerçekten pahalı bir işlem olduğu sıkışan çok insan var.

medicine ile baya fark var sanırım arada cnm ama içim bir anda oraya ısındı eşim böle yapıncada hevesim kaçıor benim böle bir huyum var soğuyorum hemen bir şten..dün akşam nerdeyse çocuk istemiorum artık diyecektim..taksite asla yanaşmaz benim eşim hele hele kredi lafını ettrmior..zaten o kadar hani kötü değil durmumuz adam devamlı para biriktriridi sadace bu ara çok harcamış bu işin olduğunu bile bile ona kızorum..yani biraz açık aklıo arada aralılğın sonunda rahat denerim ama beklemekte gerior beni kist büyür diye

bu aralar ben de çok giremiyorum bazen internetin bana zarar verdiğini düşünüyorum sana da aldığın karardan dolayı kızmıyorum bebeğine ve kendine konsantre ol seni üzecek şeylerden uzak dur herşey gönlünce olsun canım...

bende internetin bana çok zarar verdiğini düşünüorum artık uzak kalmak istiorum ama yine gece yarısı kalkıp hastalığımla ilgili yazıları okuyorum hem de kaç kere aynı yere çok psikolojimi bozdu artık okumayacam diyorum gene okuyorum..kafada çok karışıor ..

uyuyor olmak ve o aletleri görmüyor olmak süper bir durum. yoksa o korku bile yeter.. ben ilk defa anestezi ile uyuyacam :) dün yatış odalarınıda gördüm. gayet temizdi. gerçi 1 saat kadar yatılacaksa o kadarda önemi yok..

ben zeynep kamilde ameliyathanede 25 dak falan bekledim ödüm patladı aletlerden masadan kalbim duracaktı nerdeyse tansiyon fırladı narkozda en büyük korkum oldu burun ameliyatından sonra ölecem gibi gelior

medicine ile baya fark var sanırım arada cnm ama içim bir anda oraya ısındı eşim böle yapıncada hevesim kaçıor benim böle bir huyum var soğuyorum hemen bir şten..dün akşam nerdeyse çocuk istemiorum artık diyecektim..taksite asla yanaşmaz benim eşim hele hele kredi lafını ettrmior..zaten o kadar hani kötü değil durmumuz adam devamlı para biriktriridi sadace bu ara çok harcamış bu işin olduğunu bile bile ona kızorum..yani biraz açık aklıo arada aralılğın sonunda rahat denerim ama beklemekte gerior beni kist büyür diye

gerçekten böyle bir öncelik varken parayı arabaya harcaması iyi olmamıl ama çok sıkma kendini, herşeyde vardır bir hayır. belki geç olması daha hayırlıdır..

ben zeynep kamilde ameliyathanede 25 dak falan bekledim ödüm patladı aletlerden masadan kalbim duracaktı nerdeyse tansiyon fırladı narkozda en büyük korkum oldu burun ameliyatından sonra ölecem gibi gelior

insan direk uyutularak sokulmalı o ortama.. yoksa sen gibi başlamadan kaçar.. yani kolay değilki..

duygumuz olmayınca buranın pek tadı tuzu kalmıyor, bakıyorum hiç kimsecikler yok. bende uzun süre olamayacam. hepiniz kendinize iyi bakın. inşallah bir aksilik olmaz ve güzel haberlerle dönebilirim. iyiki yarın toplama işlemim var çünkü bugün daha çok şiştim ve yürürken bacağım kasıklarımdan aşağı çekiyor beni ve çok dik yürüyemiyorum. yavaş yavaş yürüyorum.. inşallah yarına normale dönerim.. öptümmmm

duygumuz olmayınca buranın pek tadı tuzu kalmıyor, bakıyorum hiç kimsecikler yok. bende uzun süre olamayacam. hepiniz kendinize iyi bakın. inşallah bir aksilik olmaz ve güzel haberlerle dönebilirim. iyiki yarın toplama işlemim var çünkü bugün daha çok şiştim ve yürürken bacağım kasıklarımdan aşağı çekiyor beni ve çok dik yürüyemiyorum. yavaş yavaş yürüyorum.. inşallah yarına normale dönerim.. öptümmmm

canım, ben transferden sonra bir süre dışarı çıkmam dinlenirim diye, bugün çıkıp işlerimi hallettim. pazara falan da gidip evime alış veriş ettim ondan ortada yoktum. o sancı konusunda endişelenme, yumurtalar çatladığı için oluyormuş. ben de idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye korkmuştum ilk başladığında:))) opudan 2 gün sonra geçiyor ama o zamana kadar tuvalete her gittiğinde "aman aman" diye bağıra bağıra çişini yapmaya hazırlıklı ol:)))

canım hiç kusura bakma ama senin kocan bildiğin gıcık. taksit istemez, kredi istemez, onu bunu yapmaz, bu ne ya! allah sabır versin sana bacım yani! ha sorun olacaksa aralık sonu da deneyebilirsin. şunun surasında çok bir zaman kalmadı. bunca beklemişin 1 ay daha bekleyiver. kistin de her halde bir anda yeniden büyümez bence. hem sen de 1 ay vitamin falan al, yumurtalarını hazırla. ben 3 ay önceden iyi yumurtam olsun diye takviyelere başlamıştım.

canım hiç kusura bakma ama senin kocan bildiğin gıcık. taksit istemez, kredi istemez, onu bunu yapmaz, bu ne ya! allah sabır versin sana bacım yani! ha sorun olacaksa aralık sonu da deneyebilirsin. şunun surasında çok bir zaman kalmadı. bunca beklemişin 1 ay daha bekleyiver. kistin de her halde bir anda yeniden büyümez bence. hem sen de 1 ay vitamin falan al, yumurtalarını hazırla. ben 3 ay önceden iyi yumurtam olsun diye takviyelere başlamıştım.

tam gıcık hemde..tahamül sırnırlarımı zorluyor resmen nasıl dayanıorsun sen diye hayert ediolar dayamamzdım asla çünküü benn

ara ara girip okursunuz belki diye bilgi vereyim. bugün 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı. 2 tane embriyom da donduruldu. 8 embriyodan sadece 1 tanesi 2. günden itibaren bölünmemiş. 3ü 1. kalite olmuş, geri kalan 4 tanesi de aşırı bölünmüş 11-14 hücre arası olmuş. yine de 2 gün daha gözlemleyip değerlendireceğiz, durumunu beğendiğimiz çıkarsa 5. günde de dondurabiliriz dediler ama ben pek ümitli değilim.
transferden sonra sonayı da aradım. opusu bitmiş eve dönüyordu. 19 yumurta toplanmış.

ara ara girip okursunuz belki diye bilgi vereyim. bugün 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı. 2 tane embriyom da donduruldu. 8 embriyodan sadece 1 tanesi 2. günden itibaren bölünmemiş. 3ü 1. kalite olmuş, geri kalan 4 tanesi de aşırı bölünmüş 11-14 hücre arası olmuş. yine de 2 gün daha gözlemleyip değerlendireceğiz, durumunu beğendiğimiz çıkarsa 5. günde de dondurabiliriz dediler ama ben pek ümitli değilim.
transferden sonra sonayı da aradım. opusu bitmiş eve dönüyordu. 19 yumurta toplanmış.

hayırlı olsun. darısı sonay ın başına onun da oldukça çok toplanmış umarım güzel bölünmeleri olur.

tam gıcık hemde..tahamül sırnırlarımı zorluyor resmen nasıl dayanıorsun sen diye hayert ediolar dayamamzdım asla çünküü benn

aylincim bu çikolata kistlerine iyi gelen şeyleri senin için yabancı kaynaklardan araştırdım. bir kaynakta şunları önermişler:

Kara hindiba çayı: kist ve ödemin küçülüp azalmasına yardımcı olur.
Çuha çiçeği yağı: Prostaglandin E1 denen maddenin üretilmesini sağlayarak kisti küçültmektedir.
Hayıt: Prolactini artırarak kistin sebep olduğu krampları azaltır.
Vitamin E kistlerin sebep olduğu iltihapları ve içindeki sıvıyı azaltmaya yardımcı olur.
Kalsiyum: Kalsiyum eksikliği çikolata kistlerinden dolayı pelvik bölgede ağrılara ya da tekrarlayan baş ağrılarına sebep olur. Adetiniz başlamadan önce 15 gün boyunca alınan kalsiyum(yani ovulasyondan, adet görmeye kadar olan 15 gün) bu ağrıları hafifletecektir. Kalsiyumun emilimini artırmak için ayrıca D vitamini alınması tavsiye olunur.

kaynak: Endometriosis : Top Natural Supplements for Treatment

bu arada senin migren baş ağrılarım var dediğini hatırlıyorum. bu baş ağrılarına belki de çikolata kistin sebep oluyor olabilirmiş bunu da öğrenmiş olduk.

Back
X