- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
kan pıhtılaşması varmış canım bebekten sonra yapılan genetik testlerde öğrendik . kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ama doktorum gerek yok artık kullanma dedi 4 gün sonra bebeğin kalbi durdu . genetik doktoru da gebeliğin süresince kullanman gerekiyor dedi .
kendi doktorum ise iki kez bebek kaybından sonra istiyoruz genetik testi dedi ne saçma ! onlara göre hava hoş tabi . 8000 tl yi bir araya getirip gidebiliyor muyuz tekrar onu sormuyorlar .
benim eşimde morfoloji ve sayı sorunu vardı canım kullandığımız bitkisel kürlerle çok şükür düzeldi . bende pko var . 13 senelik evliyim eşimin yaşı 38 benim 31 .
ama artık bebek özlemim bitsin istiyorum(( tam kavuştum derken kaybettim rabbim hiç kimseye bunu yaşatmasın .
ben şimdi direk tüp bebek bölümünden randevu aldım doğru mu yaptım sence .
canım senle daha önce konuşmuştuk bilmem hatırlarmısın. bence adetin 2. yada 3. günü randevu alıp öyle git. en azından adetliyken hormon testi yapılır ve boşa gitmemiş olursun. yapılacak test tahlillerden sonra aşılamamı tüpmü hastane karar verir. özelde yaptırdığın aşılama yada tüplerin hiç birini saymıyorlar. eğer aşılama uygun derlerse en az 2 aşılama yaptıktan sonra tüpe geçebilirsin. ama şuan için ilk yapman gereken adetliyken gidip işlemlere başlaman gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir ama önünde zorlu bir yol var hazırlıklı ol şimdiden. yani sık sık izin alman gerekecek ama hepimiz geçtik o yollardan bir şekilde zaman geçiyor.