nevincim ben şu anda 53.5 kiloyum. göbeğim sabahları yok gibi, gün ilerledikçe yediklerimle çıkıyor :) bundan sonra bende kilo alma sürecine girerim herhalde. karnım öne doğrumu yoksa seninki gibi sivrilir mi bilemiyorum :)
alışveriş yapınca insan daha bir iyi hissediyor kendini ama fazla kaptırmamak lazım. biz tüpe başlamadan 4/5 ay kadar önce cocuk yapmaya karar verdiğimizde (hemen olacak sandığımızdan :) ) o zamanlardan birsürü şeyimiz oldu zaten. emzikler, biberonlar,hatta inanmayacaksınız diş çıkarma lastiği, şıngıraklar (chicco marka), önlükler, alt değiştirirken alta geçirmeyecek bişeyler , tam hatırlamıyorum ama galiba tırnak makası bile :)))... sonra 2 ay geçti yok, 3 ay geçti yok, 4-5 derken tutuştuk ve tüp yaptık işte... tabi korkularımız olunca bişeyler almayada korkar olduk. şimdilik bekliyoruz :)
canım biz bugüne kadar çocuk için hiç bir şey almamıştık. zaten yıllarca çocuklarla ilgim alakam da olmadığından ne alınır da hiç bilmem. neyi alacağım, hangi çeşidini alacağım yeni yeni öğreniyorum. yakın zamanda doğum yapmış bir kaç akraba ve arkadaştan kendimin ve bebeğin doğumla birlikte ilk 3 ay içinde nelere ihtiyacımız olabileceğine dair bir liste yapmalarını istedim, görünce inan gözlerim fırladı. öyle uzun bir liste ki zaten ancak 2-3 ayda tamamlarım.
sizin korkularınızı da anlıyorum. çok da haklısınız. belki siz doğrusunu yapıyorsunuz. ama ben bir de zaten ağustos sonu doğum yapcağımı hesaba katarak, son aylarda tam yaz sıcağında alış veriş peşinde koşmak istemiyorum. hatta mayıs sonu, haziran başı gibi her şeyim hazır olsun diyorum.