Temiz çıkmış gözün aydın sen ikili test yaptırmamıştın diğer bebiş zamanla kayboldu mu? Detaylı da temiz çıkar inşallah Allahın izniyle.bende 200 mg sabah öğlen akşamdı. gece yatarken koyuyordum. yatarken dağılmama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. dediğin gibi en iyisi rahat ol :)
bende cumartesi gidip şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gr. aç gittim. yükleme öncesi kan alıp sonra glukozlu suyu içip 1 saat bekletip 1. saat, tekrar 1 saat bekletip 2. saat olmak üzere toplamda 3 kez kan almış oldular. Sonuçta temiz çıktı.
yarında detaylı ultrason ve tetenozun 2. dozunu yaptıracam. yarın ve 1 mayısta yokum :)))
Benim de merkez de günde 2 doz başlamıştı kimyasal da mesela leke gelmişti bikere o zaman 3 e çıkarmışı. Şimdilik 2 işte yeterli gelir inşallah benim de perşembe devlet hastanesinde randevum var kan idrar ve tiroid baktırıcam aslında dktorum daha hiç kan istemedi bulaşıcı hastalıklara falan da tüp bebek için yapılan detaylı tahlilleden baktı. Folik ve b12 şuan yeter 3 aylık olunca bakaız dedi. Ama tioid 1 aydır bakılmıyodu onu baktır dedi ben de randevum var isterseniz yaptırırım kan da deyince o zaman idrar ve kan da baktır dedi.