Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tahliller çıktı herşey normal ama salak kız Tsh yerine Fsh girmiş kana bekle bekle tiroid sonucu yok doktora söyledim bi baktı kız yanlış girmiş tekrar kan verdim iki kolumda delindi:(
İlaç yazdıracaktım bu dondurulmuş tedavisine başlarken cyclo pogynova diye bir ilaca başlamıştım 12. Haftaya kadar devam demişti alev hanım bu doktorda bırak diyor endometrium kalınlaşmış bebek tuunmuş zaten diyo. Çıkınca alev i aradım hem iğneden fitile geçmemde bir sakınca olup olmadığını sordum ( geçtim bile demedim de:) ) hem de hapı sordum bırak diyo doktor dedim tüp bebek de donmuş embriyo tedavisinde veriyoruz kullanın bir sakınca yok dedi bebeğe zararı varmı dedim hayır yok dedi sanırım önlem amaçlı. Bende düşündüm alev ne diyosa o dedim sonuçta daha yolun başındayız almaya devam edicem fitile geçmemde de bir sakınca yokmuş onu da öğrendik o da sabah akşam şeklinde verdi yalnız çok sıcak anam ağladı arabada terledim sırf ısınmış sıcaktan. İyi yoruldum bugün.

sonaycan senle ben zaten sezaryen doğum düşünüyoruz. doktorun ve kendi müsaitlik günümüze göre uygun bir gün seçilcek. neden aynı güne denk gelmesin? aynı gün olmasa da yine en fazla 2-3 gün olur.

aynen öyle. allah bir sıkıntı veripte erken almak durumunda kalmazsak birbirimize çok yakın zamanda doğururuz :)

Tahliller çıktı herşey normal ama salak kız Tsh yerine Fsh girmiş kana bekle bekle tiroid sonucu yok doktora söyledim bi baktı kız yanlış girmiş tekrar kan verdim iki kolumda delindi:(
İlaç yazdıracaktım bu dondurulmuş tedavisine başlarken cyclo pogynova diye bir ilaca başlamıştım 12. Haftaya kadar devam demişti alev hanım bu doktorda bırak diyor endometrium kalınlaşmış bebek tuunmuş zaten diyo. Çıkınca alev i aradım hem iğneden fitile geçmemde bir sakınca olup olmadığını sordum ( geçtim bile demedim de:) ) hem de hapı sordum bırak diyo doktor dedim tüp bebek de donmuş embriyo tedavisinde veriyoruz kullanın bir sakınca yok dedi bebeğe zararı varmı dedim hayır yok dedi sanırım önlem amaçlı. Bende düşündüm alev ne diyosa o dedim sonuçta daha yolun başındayız almaya devam edicem fitile geçmemde de bir sakınca yokmuş onu da öğrendik o da sabah akşam şeklinde verdi yalnız çok sıcak anam ağladı arabada terledim sırf ısınmış sıcaktan. İyi yoruldum bugün.

elifim bu arada tekrardan fsh ınıda öğrenmiş oldun :)) şaka bir tarafa insan acaip sinirlenir o durumda yaa. hem canın yanıyor hem ikinci kez zaman kaybı.
önlem amaçlı ne derlerse onu kullan. bak benim hiç lekelenmem bir problem olmamasına rağmen doktor önlem amaçlı onca ilaç iğne kullandırttı. sende kendini çok yorma, dikkat et kendine.

elifim bu arada tekrardan fsh ınıda öğrenmiş oldun :)) şaka bir tarafa insan acaip sinirlenir o durumda yaa. hem canın yanıyor hem ikinci kez zaman kaybı.
önlem amaçlı ne derlerse onu kullan. bak benim hiç lekelenmem bir problem olmamasına rağmen doktor önlem amaçlı onca ilaç iğne kullandırttı. sende kendini çok yorma, dikkat et kendine.

Sorma sonaycım sonuç da bu sabah çıktı 0,861 çıkmış geçen ay 0,720 çıkmıştı çok az yükselmiş ama normal aynı dozda devam edicem böyle düşük çıkması iyi yüksek çıkmasındansa. Artık her ay ölçtürürüm ama ilk aylar daha önemli 3 aydan sonra bebek kendi tiroid hormonunu kendi üretiyor. İnşallah böyle gider bu doz bana da çok iyi geldi.

bence de sen alevin dediğine göre hareket et elifcim. bu sana kalp atışı zayıf diyenle aynı doktor değil mi? kızan kızabilir ama ben zaten devlet hastanesindeki çoğu jinekoloğun sadece ilaç ve tahlil yazdırmaya yaradığına inanıyorum. bilgi olarak kesinlikle güncel değiller.
bu arada dün gece telefonda anlattı bir arkadaşım zk'e 2. düzey ultrasona gitmiş. öyle çok ahım şahım kilolu bir kız değildir ama "karın bölgenizde çok yağ var, bebeği net göremiyoruz" demişler. bu kız her ay özelde sorunsuz ultrason çekiliyor. madem ki orada nasıl görünüyor? cihazlarımız nuh nebiden kalma demiyorlar da siz sorunlusunuz diyorlar.

bence de sen alevin dediğine göre hareket et elifcim. bu sana kalp atışı zayıf diyenle aynı doktor değil mi? kızan kızabilir ama ben zaten devlet hastanesindeki çoğu jinekoloğun sadece ilaç ve tahlil yazdırmaya yaradığına inanıyorum. bilgi olarak kesinlikle güncel değiller.
bu arada dün gece telefonda anlattı bir arkadaşım zk'e 2. düzey ultrasona gitmiş. öyle çok ahım şahım kilolu bir kız değildir ama "karın bölgenizde çok yağ var, bebeği net göremiyoruz" demişler. bu kız her ay özelde sorunsuz ultrason çekiliyor. madem ki orada nasıl görünüyor? cihazlarımız nuh nebiden kalma demiyorlar da siz sorunlusunuz diyorlar.

Evet aynı doktor canım :) boşver ben zaten takmadım tabikî alev hanımın dediğini yapıcam bu doktor tahlillerimi yazsın bana yeter yaşlı şakacı bi doktor dün de tahliller temiz çıktı bana bişeyin yok yallah diyo:))) öyle anlaşıyoruz işte şakayla karışık belki birdaha gitmem yani yapılan da hemogram hormon idrar özelde 50 tl ye de yaptırabilirim bn evime yakın diye bir de fikir olsun diye gidiyorum ama çok dorkor da çok fikir oluyor. Bakalım haftaya bir profesör e gitmeyi planlıyorum yüksek riskli gebelik uzmanı bnim rahim anomalimden dolayı erken doğum riskim var dikiş uygulanabilir rahim ağzına bugünlerde bunum araştırmacası içindeyim.

Sorma sonaycım sonuç da bu sabah çıktı 0,861 çıkmış geçen ay 0,720 çıkmıştı çok az yükselmiş ama normal aynı dozda devam edicem böyle düşük çıkması iyi yüksek çıkmasındansa. Artık her ay ölçtürürüm ama ilk aylar daha önemli 3 aydan sonra bebek kendi tiroid hormonunu kendi üretiyor. İnşallah böyle gider bu doz bana da çok iyi geldi.

EVET EVET SONUÇ İYİ ÇIKMIŞ. benim geçen ay 0.70 lerde idi, salı günü verdiğimde ise 0,59 çıkmış. dr 0.1 altı tehlikeli demişti. o yüzden içim rahat. 3. ay sonunda gerçekten yükseliyor.

kızlar sizin sırt ağrınız varmı ? benim sağ kürek kemiğimin içinde bi yerlerde ağrı var. acaba hamilelikten sebep midir yoksa başka bişeyden mi? hani hamilelikten olsa komple bir ağrı olur diye düşünüyorum ama. bazen pc başında olduğum için mi diyorum ama epey dinlenip kalktıktan sonrada devam ediyor:((

kızlar sizin sırt ağrınız varmı ? benim sağ kürek kemiğimin içinde bi yerlerde ağrı var. acaba hamilelikten sebep midir yoksa başka bişeyden mi? hani hamilelikten olsa komple bir ağrı olur diye düşünüyorum ama. bazen pc başında olduğum için mi diyorum ama epey dinlenip kalktıktan sonrada devam ediyor:((

duygucum bende henüz sırt ağrıları başlamadı ama uzun zamandır kaburga ağrısı çekiyorum. göbek büyüdükçe hertarafımıza baskı yapıp sıkıştıracaklar ve bu tür ağrıları çekecez. kardeşimde çok çekmişti. onunda senin gibi sırta kürek kemiğinin alt kısmı ağrıyordu. doktora sorduk göğs hastalıklarına görün demişti kardeşimde gitmişti ama hamilelikle ilgili bir durummuş. inşallah azalır diyecem ama gittikçe şiştiğimiz için azalırmı bilmem. allah kolaylık versin.

duygucum bende henüz sırt ağrıları başlamadı ama uzun zamandır kaburga ağrısı çekiyorum. göbek büyüdükçe hertarafımıza baskı yapıp sıkıştıracaklar ve bu tür ağrıları çekecez. kardeşimde çok çekmişti. onunda senin gibi sırta kürek kemiğinin alt kısmı ağrıyordu. doktora sorduk göğs hastalıklarına görün demişti kardeşimde gitmişti ama hamilelikle ilgili bir durummuş. inşallah azalır diyecem ama gittikçe şiştiğimiz için azalırmı bilmem. allah kolaylık versin.

ya benimde aklıma göğüs hastalıklarıyla ilgilimi diye geliyor ama. nefes almamda falan bir sorun yok. hani nefes almada sorun olsada yada ne bilim balgam falan gelse tamam göğsümde bişey var diycem ama sadece sırt ağrısı olunca hamilelikmi diyorum:(( korkumuyorda değilim belkide göğüsle ilgilidir ama belirti yokta olabilir :(

Canım topiklerde gezinirken okumuştum bu kaburga ağrısı hamilelerde oluyormuş son aylarda normal canım.

Benim de çok belim ağrıyor bu aralar kızlar 1 ay geçti adet günümden yoktu hiç yeni yeni başladı normal mi sizce?

Canım topiklerde gezinirken okumuştum bu kaburga ağrısı hamilelerde oluyormuş son aylarda normal canım.

valla bende hamilelikte olur diyorum ama tek bi noktada ağrı olduğu için acaba başka şeydenmi dedim. dün akşamda yatarken aklıma geldi. hani bizim memişler büyüdü o mu ağır geliyor da sırt ağrısı yapıyor:)) malum benim memikler fındık kadardı birden devada olunca o mu ağrı yapıyor:(

Benim de çok belim ağrıyor bu aralar kızlar 1 ay geçti adet günümden yoktu hiç yeni yeni başladı normal mi sizce?

ara ara kasık ağrısı olur diye biliyorum. hatta benim bile zaman zman oluyor o ağrı acaba adetmi olcam neden ağrıdı diyorum ama neyseki çok uzun sürmüyor bu ağrı.yoksa düşündükçe düşünürüm.

valla bende hamilelikte olur diyorum ama tek bi noktada ağrı olduğu için acaba başka şeydenmi dedim. dün akşamda yatarken aklıma geldi. hani bizim memişler büyüdü o mu ağır geliyor da sırt ağrısı yapıyor:)) malum benim memikler fındık kadardı birden devada olunca o mu ağrı yapıyor:(

ara ara kasık ağrısı olur diye biliyorum. hatta benim bile zaman zman oluyor o ağrı acaba adetmi olcam neden ağrıdı diyorum ama neyseki çok uzun sürmüyor bu ağrı.yoksa düşündükçe düşünürüm.

Sancı da oluyor bu ara bel ağrısı da valla korkuyorum hep sürekli de yatılmıyorki inan yemeği zor koydum e öğlen yedik şimdi akşama başla bişey çıkardım patlıcan vardı tek bitane onu közledim k... Çımda kurt var gibi yatamıyorum ya inşaşlah sürekli yatmak zorunda kalmam çok zor valla. Benim göğüsler zaten şimdiden büyük heralde 9 ayın sonunda damızlık olurlar boyum da alçak. Yere değebilirler;)

zk daki doktorlar kadar literatür takip eden doktor bulamazsınız.özel hastaneden öyle garip istekler geliyor öyle enteresan sizin tabirinizle nuhnebiden kalma tedavişekilleri ki aklımız almıyor bazen.cihazlara gelince 2. düzey usg yapılan cihazlar türkiyedeki en ünlü perinatologların kullandığı voluson marka,ötesi ve üstü yok daha dünyada.özelde doktor tabi kilon var net görünmüyor demez çünkü 20. haftada yollar zeynep kamile ayrıntılı usg bebeğin eli ayağı iç organı görülsün diye bütün sorumluluğu atar oradaki doktora.kaç tane özel doktor 2.düzey usg yapabilir?perinatoog işidir bu.daha geçen gün çok ünlü ve herkesin güvendiği bir hastaneden bir gebe geldi,75 gr sonucu yüksek çıktı diye diet verip 2 kere daha tekrar etmişler ve insülin başlayacaklarmış!özellere hiç güvenmeyin hanımlar yaptıkları çoğu şey bizdeki 6 aylık asistanları güldürüyor.tabi hepsi kötü diyemem ama durum budur

zk daki doktorlar kadar literatür takip eden doktor bulamazsınız.özel hastaneden öyle garip istekler geliyor öyle enteresan sizin tabirinizle nuhnebiden kalma tedavişekilleri ki aklımız almıyor bazen.cihazlara gelince 2. düzey usg yapılan cihazlar türkiyedeki en ünlü perinatologların kullandığı voluson marka,ötesi ve üstü yok daha dünyada.özelde doktor tabi kilon var net görünmüyor demez çünkü 20. haftada yollar zeynep kamile ayrıntılı usg bebeğin eli ayağı iç organı görülsün diye bütün sorumluluğu atar oradaki doktora.kaç tane özel doktor 2.düzey usg yapabilir?perinatoog işidir bu.daha geçen gün çok ünlü ve herkesin güvendiği bir hastaneden bir gebe geldi,75 gr sonucu yüksek çıktı diye diet verip 2 kere daha tekrar etmişler ve insülin başlayacaklarmış!özellere hiç güvenmeyin hanımlar yaptıkları çoğu şey bizdeki 6 aylık asistanları güldürüyor.tabi hepsi kötü diyemem ama durum budur

Pardon siz zeynep kamil de mi görev yapıyorsunuz ?

selam kızlar nasılsınız.h.sonunuz nasıl bizim bebeğin eşyalarını tamamlamak amacıyla yoğun geçti.malum bir pazarımız olunca hepsini aynı güne sığdırmak zorundayız. eşimle demirkapı yani eyüpteki mob.sitesine mobilya işini netleştırmeye gidecektik madem o tarafa geçiyoruz saraçhaneye uğrayıp araba işinede bakalım dedik. erkenden çıktık yola öncesinde yenikapıda bir otelde kahvaltı ayarlamıştım orada kahvaltımız yapıp araba bakmaya gittik sabah saat 9 du:) neyse geçdik ettik biliyorsunuz kafamızda belli bir model marka yoktu. kaç mağazaya girdiysek satıcıların tamamı kraft.chicco falan bizim tr de yaygın uluslararası markalar değil yaygın olduğu içinde fiyatları yüksek dediler (ben onların yalancısıyım.) hafif kullanışlı toplaması açması kolay ve bagajda yer tutmayacak bir araba istedik. en son ve kullanım açısından eşimin bğendiği bir marka ve model oldu onu aldık. ben nedense bu ara çook kararsızzım ve yorgunum yani onu istemem bu olsun demeye bile mecalim yok. eşim baktı etti bende ok verdim. sonuç olarak 2 li bir set aldık. anakucağı ve araba dahil yani port bebesi yok ki genelde çokta kullanılmıyormuş. bizim aldığımız arabada bebğin tam yatar pozisyonu olur port bebe gibi bişey. gelelim marka,model ve fiyata. wei-b marka (alman ve uluslararası tanınıyormuş bir kaç farklı satıcının yalancısıyım gene:) ve en son 550 tl ye aldık 8 taksit. eşim 10 dedi hadi deim adamı daha fazla zorlamıyayım alalım 8 taksite (amlum ihtiyaç çok olunca peşin vermek istemiyor insan). aynı araba oradaki mutlu bebe diye bir mağazada (caddebostandada yerleri var) 690 fiyat yazmışlar. neyse orada en son vura kıra 550 dedi orasıda. biz gezelim dedik hani başka model beğenirsek diye dönüşte bakarız dedik ama neyse bu aldığımız yere gidince adam birde hem arabanın hemde anakucağı için yağmurluk verdi hani şu şeffaf muşambalardan sözüm ona onlarında birinin fiyatı 30 diğeri 40 liraymış. onalrı verim fiyat 580 dedi. bende o hediyeler dahil 550 liraya bağladık. ordan geçtik mobilyacıya çok gezmedik 2. dükkanda kaldık kafamızda olanları söyledik ettik 1 saatten fazla kaldık çizdik ettik ordada 2600 demişti takıma en son 2300 e anlaştık onuda 8 taksite bağladık. ordan bayrampaşaya geçip halı baklaım dedik çok cicili bicili cindy bebekli koca halılar vardı hoşuma gitmedi. evin girişindeki halı karıcığımın sinirini bozuyordu bari oraya bişey alalım dedik boyu 2 mt eni 1 mt olan yolluğu 70 liraya aldık gümüş suyu. düğün zamnıda ordan almıştık halılarımdan memnunum fiyat olarakta uygun bir yer depo gibi bişey o açıdan fiyatlar iyi. ebbek odasında evde kremli lila ve pembe çiçekli bir halım var fazladan onu kullanıcam. yani paraları harcayıp geldik:)) allahım bebişlerime bu aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin yarabbim. darısı sizin eksiklerinizi tamamlamak olsun.

haklısın arkadaşım, ben ne anlarım ki. 3. ayımda gittiğim özel doktor istanbul üniversitesinde profesördü. riskli gebelik uzmanı diye geçiyor. 2. düzeye gittiğim özeldeki perinatoloji doktoru da doçentti. ikisi de siemens cihaz kullanıyordu. oldukça kilolu bir hamile olduğum halde bebeğimin her şeyini gördük. 2şer sayfa epey ayrıntılı birer rapor ve cd verdiler ama demek ki beni kandırdılar. aklımda olsun bir daha zeynep kamile giderken, raporlarımı yanımda götüreyim de sizin 6 aylık asistanlara eğlencelik bir şeyler çıksın.

haklısın arkadaşım, ben ne anlarım ki. 3. ayımda gittiğim özel doktor istanbul üniversitesinde profesördü. riskli gebelik uzmanı diye geçiyor. 2. düzeye gittiğim özeldeki perinatoloji doktoru da doçentti. ikisi de siemens cihaz kullanıyordu. oldukça kilolu bir hamile olduğum halde bebeğimin her şeyini gördük. 2şer sayfa epey ayrıntılı birer rapor ve cd verdiler ama demek ki beni kandırdılar. aklımda olsun bir daha zeynep kamile giderken, raporlarımı yanımda götüreyim de sizin 6 aylık asistanlara eğlencelik bir şeyler çıksın.

ah değilmi ki o 6 aylık asistanlar, değilmiki yılların o uzmanları bizim zamanımızı çaldılar. onlardan değilde devletimizden allah razı olsun hani şu rapor olayında. ama gene derim yılların birikimi olan sgk primlerimi toptan tahsil etmiş oldum:) gene devletimn tanıdığı bir ayrıcalık değildi:( yinede psikolojik bir bağ var aramızda değilmi zk'yla :) hani gitmeden edemiyoruz oraya o derece bağımlıık yaptı:) hem sen niye üzerine alınıyosunki laf ortaya gelmedimi şahsen bende üzerime alındım yani :5:

bu arada arabanın linkini eklemeyi unutmuşm :))

2 rengi vardı siyah ve kırmızı. kırmızıyı aldık. siyah çocuğun içini karartmasın diye. eve geldik eşim çokmu ucuza kaçtık biraz dahamı pahalı olanı alsaydık dedi. benim öyle marka yada fiyat takıntım yoktu. hatta çok pahalı istemedimki değiştirmek zorunda kalırsam içim acımasın diye. ama kullanım acısından da eşim çok beğendi. hatta ucuz ama ne bilim çok rahat bir araba ondan aldım deyip duruyor.

http://www................/travel-s...-sistem-lux-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

Wei-b Çocuk Gereçleri

linkler açılmazsa söyleyin resim atayım en azından yorum yaparsınız.

Back
X