Bu arada kızlar eşim randevuyu almış haftaya pazartesi rıza madazlı ya gidiyoruz saat 3 de nişantaşındaki muaynehanesinee. Kendisi riskli gebelik uzmanı aynı zamanda cerrahpaşa nın kadın doğum bölümü anabilimdalı başkanı. Bakalım neler diyecek çok tedirginim bu erken doğum riskimdem dolayı. Dikiş atılabilir önlem amaçlı inşallah önerir de içim de rahatlar. Daha 1 hafta var inşallah bebiş de iyidir de büyür o güne kadar.
ben de duyguyla aynı şeyi diyecektim. 12. haftada zaten gidiliyor, şimdi değil de 12. haftada gitsen daha iyi değil mi diye ama doktorun şimdi git falan dediyse bilemem tabi.
evim şahanede sen ne istiyorsan onu yapıyorlar yahu. gidiyorsun mobilyanı halını falan kendin seçiyorsun. boyan badanan tavanın falan da ben sanmıyorum ki senin istediğinden farklı olsun. bence hepsi danışıklı dövüş. sen bakma öyle sonunda hepsi sürpriz olmuş gibi bir şaşırıyor falan. hem adamlar bedavadan yapıyor beğenmediğin şeyi sonradan değiştirirsin.
yanma ve reflü de hamileliğin daha ilk günleri bile olsa baskıdanmış hayatım. bebek minnacık olsa da rahmin genişliyor, öbür organlara baskı yapmaya başlıyor. valla bende internette bir doktorun yazısında okumuştum onun yalancısıyım.
kızlar ban bir fikir verin eşim aradı badanacı bu perşembe cuma gelip 2 günde halledecekmiş. bende temizliği ne zaman başlatmalıyım. hani benim düşüncem badananın 2. günü temzlikçide gelsin bir yandan da temizlik yapılmaya başlansın. ama sizce çokmu karışık olur hani işler arapsaçımı olur. perş. cuma badana olsun cmtesi pazarda temizlik işi olsun dahamı mantıklı olur. off gözüm nası korkuyor anlatamam. boyacıda karşıdan gelecek babam getircek 110 m2 evi 300 liraya yaptırıyorum:) + boyalar benden. fiyat nasıl sizce?
valla bence fiyat gayet iyiymiş. temizliği bence boyacı işini bitirince sok. toptan temizlensin. bu arada temizlikçi mi buldun? boş günü falan var mı? bizim buraya gelir mi?
benim de eşim bebek odasını kağıt kaplatalım diye tutturdu. bir yerde gördük çok hoşuna gitti, nuh diyor peygamber demiyor. tek bir oda yapılacağı için sanırım yarım günde gelip kaplarlar.
halı için de annem tutturmuş yeni çıkan anti bakteriyel çocuk odası halılarından alalım falan diye. he dedim biz kendimiz hep anti bakteriyel halıyla büyüdük:)))) o odada zaten bir tane küçük milas el dokuması halım var, son derece sade, krem rengi ağırlıklı bir halı. mobilya gelince koyup bakcam sakil durmuyorsa onu kullancam. perde de aslında çocuk odası perdesi olmaya gayet elverişli. çok uçuk toz pembe gibi üstünde pullar işli perdelerim var o odada ama annem illa değiştirelim diye ona da taktı.
bazen annemle kayın valideme harbiden gülüyorum. bana her gün yok organik yatak takımı, organik bebek giysileri, yok anti bakteriyel halı falan diye türlü türlü şeyler çıkartıyorlar. sanki kendileri çocuklarını öyle büyüttüler:))))) kayın validem de dün telefonda çocuk 7-8 yaşına gelince oda takımını beğenmezse yenisini alırsınız diyordu. ulan kocam hala der, bebekliğinde alınan takımı sonradan yatak değiştirip genç odasına çevirmişler, 17-18 yaşına kadar kullanmış. benim de aynı şekilde, büyüyen yatağım vardı, önce büyüttüler, sonra da ayrı tek bir yatak aldılar, ama takımın kalanını liseye kadar kulandım. milletin dediği doğru torun harbiden evladından daha kıymetli oluyor sanırım.