kzlar beşiği götürdüm ordaki çocuk şıp diye yaptı bi kırık sanıyorduk püf noktası varmış. bende alıp geri geldim eşime tarif edicem bakalım olcakmı. zaten kurulumu çoook basit hatta hazır kuruu diyebilirim ama ir noktasını beceremedik işte. neyseşimdilik sorun yok gibi.
sonay eğer gerçekten dandik çıktıysa iade edin. sonuçta alıp iade etme hakkınız var. bende az daha netten alacaktım eşimde nette alınmaz görmeden dedi. içine sinmediyse ara iade edeceğini söyle. sonuçta seni idare edebilmeli. 2 günde kırılcaksa yazık parana.
kızlar bu arada hep sütyen su gibi oldu diyorsunuz ya. ben sütyeni bırakalı çoook oldu. çok nadiren takarım. öncesinde memikler küçü diye takmıyordum. şimdide siyah bir bluz giyiyorum dökümlü ondan takmıyorum genelde kuşlar özgür yani. bu sıcaklarda taktığımı düşünemiyorum valla. çatlarım heralde sıkıntıdan.
duygucum parayı peşinen havale etmiştim, şimdi kargoyu geri çağır gönder, yerine başka gönderirlermi göndermezlermi allah bilir. valla hiç uğraşacak tartışacak halim yok. eşim kırık parçanın resmini çekmiş yollayıp o parçayı isteyecekmiş. dedimya ben ikinci annen, bütün çürükleri toplayıp bana verebilirler :)
ahh ahh evde bende hayatta takamam. yıllardır kapıdan girer girmez çıkartırım ama işe gelince mecbur takıyorum. az kaldı bende kuşları özgür bırakacam :)