elifcim bana 1 aya kadar kesmeyn demişlerdi. bende törpü yaptım ha tırnak yumuşak törpüde çok sağlıklı olmuyordu geçen haftalarda uyurken keseyim dedim bir parmağını minicik etini kaptırmışım sonra gene törpü yaptım. uyusa bile hissediyor ve kıpraşıyor. şu ara kesmiyorum. havalar soğudu ve elleri buz gibi olduğundan eldiven takıyorum. burun temizliği ise peçeteyi elimde sivriltip burnunun içinde dairesel harketlerle çıkartıyorum. uca gelmişsede elimle çekiyorum. burun temizleme pompam var ama şuan aşırı olmadığı için kullanmadım daha çok kışın kullanırım diuye düşünüyorum. benimki pompa değilde vakumlum nefesle çekilen bir temizleme aleti o pompalar çokverimli değilmiş bi kaç arkadaşım bu nefesle vakum yaparak çekileni tavsiye edince onu aldım 20 tl falandı hello babyde.
nevincim özledik valla toplu sohbetlerimizi ama eskisi gibi giremiyoru ne yazıkki. sen izmire gitmiycekmisin annen çok karışıyor diyemi gitmek istemiyorsun. hani mevlüdüüünü falan orda okutup birazda kalacaktın vazmı gectin.. bez konusunda ben gene prima aldım 2 numara ama kullanmadım 1 no daha var açık paket kullanıyorum normalde oluyor hala 1 no ama bacaklar kilo alınca lastik izi çıkıyor. senin bu huggies organik pamuk dediğin normal huggiesmi farklı ürünümü. marketlerde kız için pembe paketlisi var onlarmı oluyor organik pamuklu dediğin. laracığıma geçmiş olsun belki sıcaktan gözü öyle olmuştur.
bizim beray kuşta üyüyor yavaş yavş ama içerdeki gibi uslu değil. sürekli meme istiyor ve kucakta olmak. kucakta sürekli kestirip uykusunu alıyor. karnı doyuncada memede uyuyor hanımefendi. nasıl kucaktan uzaklstırabilim bilmiyotrum. dün sabah de evden çıktık annemlerin tarafa gittik bütü gün uyanmadı kalabalıktan eve geldik ağlamaya başladı. gezenti gezince gık yok ebve gelince susmuyor. mesela dün bu saatlerde uyuyordu dışarda bugün uyumuyo

(
,
bunlar dışında eşim hayalini kurduğu dükkanı ben anemlerde kaldığıum haftada açmış. dükkan kiralyıp tadilat yaptırıp mal alıp kurmuş daha açılış yapmadı ama büyük bir çoğunlu tamam. bu yüzden papazız sürekli kavga ediyorum beray 6 aylık falan olunca acarsın demiştim yani o şekilde oyalıyırdum. o ben adam yerine koymayıp kafasına göre takılmış. insana en ihtiyacım olduğu zamanda beni yalnız bıraktı kavga gürültü tehditle eve erken gel diyorum. ona kalsa akşam 10-11lere kadar dükkanı kurmak için gelmez. benimde pilim biiyor tüm gün düşünün ki beray 5-6 da kalkıp tüm gün uyumuyor. benimde gözüm yolda aman eşim işten çıktı ev gliyor biraz o oyalanır ben dinlenirim diyordum. ama aşırı bencil çıktı beni bu şekilde yalnız bırakçagı aklıma gelmezdi. nankörsün onca zorluktan sonra çocuk oldu keyfini sürmeyipdünya malının peşine düşmüşsün diyorumda neymiş bizim gelecegimiz içinmiş.ulan ben tek başıma elden ayktan düşersem neyin geleceğinden bahsetiyorsun. şuan tüm yük bende gecede bir baktım yatakta yok salona gelmiş yatıyor neymiş öksürüyor beray uyanmaın diye geliş.ha doğru sigara içmekten ve koşuşturup klimada terlemkten boğazı hasta ama gece gel bir kontrol et yokla dimi. beray gece uyandımı diye sabah bana soruyr. valla ben değil lohusalık depresyonuna benim kocam girmiş. ona kalırsa ailesiyle yeterince ilgileniyormuş. ama bana göre öyle değil. ha bu arada çalıştığı şirketten çıkmadı. sabah 8 akşam 6 şirkette 6 dan sonra dükkana gidiyor eleman tutmuş ondan devir alıyor. yani eşim sabah 7 de evden çıkıyor akşam eve gelmesi kavga dövüş 8 bıraksam daha geç gelir dükan bokuna. annemlerde buraya gel diyor ama gidesim yok.düzen bozuluyor cocugun.
not

bu mesajlarımı yaklaşık 2 saatte ve tek elle yazdım :)))