Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bizde geçen sene bayramda başlamıştık tedaviye hiç unutmuyorum bayram seyran dinlemeden kontrole gitmiştik. Allah emeklerini boşa çıkarmasın hangi merkez ve hangi doktordu?Slm kizlar bugun tup bebek icin tedaviye baslamis bulunuyorum ilk ignemide oldum dualarinizi bekliyorum
kızlar kaynanam sağolsun bizdeyken her sabah evin bütün kapısını penceresini açıp durduğundan, üşüttüm grip oldum. cumadan beri yatıyordum ancak düzeldim. üstelik de daha yeni grip aşısı olmuştum biliyorsunuz.
sizlere şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
Hayırlı olsun canım bizde geçen sene bayramda başlamıştık tedaviye hiç unutmuyorum bayram seyran dinlemeden kontrole gitmiştik. Allah emeklerini boşa çıkarmasın hangi merkez ve hangi doktordu?
Geçmiş olsun nevincim ben de kaynanan bayrama dönecekti diye hatırlıyorum nevin neden bukadar uzun süre girmedi dedim hatta heralde vazgeçti kaldı kaynana dedim :) çocuk da hasta olacak desene ne düşüncesi babanne o öyle kendini ateşler basıyo herhalde:)![]()
elıf sana bısey sorcam
senın transfer yapıldıgında rahım duvarının kalınlıgı kactı hatırlıyosan yazarsan sevınırım dr benımkını az bulmustu 7.1 mıs sonra ılac verdı onu ıctım sımdı guzel dedı 9.1 olmus salı gunu yumurtalar toplancak bu arada![]()
ilk transferimde 8.3 dü sanırım canım benim de hiçbirzaman 9 olmamıştır çok kalınlaşmıyordu.
o transferim kimyasal gebelik oldu.
ikinci transferimde 7.2 idi yani daha azdı ama maşallah tutundu bebeğim bana 7 nin üzerine çıkınca sıkıntı yok yani. tutacağı varsa her şekilde tutuyor canım. ama 9 da çok güzel bir kalınlık tabi. az kalmış salı gününe kaç adet yumurtan oldu kaç tane toplanacak. umarım sağlıklı embriyoların olur hem transferim yapılır hem de donduracak embriyon kalır. Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
biz de sayende topikte uzunca bir aradan sonra gebelik müjdesi beklicez :)
elifcan berayı emzirirken cepten okuyayım dedim maşallah oku oku bitiremedim. neyse birdaha bu kadar uzuuun uzuuunnn yazamıycan bebiş gelsin biizm gibi giremezsin ancak okur okur kenardan bakarsın. ben cepten okuyorum ama cevap yazmam 1 haftayı buluyor:) mobilyaların hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun. son tur havuzlu hanıda yapmışsın gidemeseydin aklında kalırdı. bence dert etme erken gelme olayını dediği gibi 2 hafta daha gelmezse kalan 2 haftayıda bir şekilde tamamlatır ve 38 e kadar götürür gibi. bu kadar geldin ya ona şükür. bu saatten sonra bence hiçç bişey olmaz kuvez falanda olcağını hiç sanmam.
bende şu ara yazlık kışlık değiştirme ş yapıyorum berayın odasına hurçları yığdım gündüz yapmam mümkğün olmadığı için gece yarasa gibi onları yapıyorum erayı emzirip o işlere girişiyorum. gündüzleride pek yazamıyorum.
nevo s-ben seni aradım sende o gün topiğe yazmışsın.artık pastırma sıcakları gelince o gün görüşürüz.:) eğer iyi olsaydınız sonayıda alalım dycektim. kız evde bunalmış durumda orkudan çıkamıyorda bebek ağlıyor diye ben biraz o fobimi yendim o açıdan sorun yok. artık başka zamana kısmetse.
zd86 hayırlı olsun tedavin allah tez zamanda bebeğini göbüşüne düşürsün inşallah. her şeyin bir zamanı var inşallah senin içinde o zman gelmiştir. dualarım bu yolda emek harcayanlarla birlikte.
Sagol yazgim elifden sonra tuple hamileyim diyen ben olcam galiba cok korkuyorum cok bu topikde tanidiklarimin pozitifleri umut oluyor bana
hayırlısı olur inşallah. güzel haberlerini hep birlikte bekleyeceğiz inşallah.
Sagol insallah ben merkeze gitmenin kolay yolunuda yeni buldum uskudar besiktas yapiyodum meger uskudar kabatas yaparsam yol yurume azaliyomus![]()
Emre beyi cok sevdim cok ilgili biri insallah sonuda guzel olcak sagol tekrardan
ben hep kabataştan geçiyorum diye burada yazmıştım, tarif verirken de hep kabataşa göre verdim ama sen kaçırmışın her halde... eşimin bir iş arkadaşının da arefe günü emre beyle transferi oldu. heyecanla onun sonucunu da bekliyoruz. onlar daha önce kadıköy florence nightingalede tüp denemişlerdi. kızın ola ola bir tek embriyosu olmuştu, o da tutmadı. şimdi emreyle 6 tane 1. kalite embriyosu olmuş, 2si transfer edilmiş, 4ü dondurulmuş. tabi karı koca bu durumdan o kadar memnunlar ki... yani hiç merak etme, emin ellerdesin, yapılabilecek ne varsa emre yapar, hamile kalma şansını sonuna kadar zorlar.
valla kac yumurta var dıye son kont.sormadım ama oncesınde 10 tane var demıstı dunkunde de 10-20 ye kadar her cesıt vardı (hanı boyutlarını falan gosterdı ekranda bır suru vardı ama kac tane bende saymadım heyecandan)son tozda 450 dun vurdum bu aksam 2 tane catlatma ıgnesı vurucaz salı gunu toplama olcak dedıgınde doktor gozlerım doldu nerdeyse aglıcaktım ama tuttum kendımı dr da gormeden toparlandım cok korkuyorum elıf 4 yıllık hasret bıtıcekmı
elifcan berayı emzirirken cepten okuyayım dedim maşallah oku oku bitiremedim. neyse birdaha bu kadar uzuuun uzuuunnn yazamıycan bebiş gelsin biizm gibi giremezsin ancak okur okur kenardan bakarsın. ben cepten okuyorum ama cevap yazmam 1 haftayı buluyor:) mobilyaların hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun. son tur havuzlu hanıda yapmışsın gidemeseydin aklında kalırdı. bence dert etme erken gelme olayını dediği gibi 2 hafta daha gelmezse kalan 2 haftayıda bir şekilde tamamlatır ve 38 e kadar götürür gibi. bu kadar geldin ya ona şükür. bu saatten sonra bence hiçç bişey olmaz kuvez falanda olcağını hiç sanmam.
bende şu ara yazlık kışlık değiştirme ş yapıyorum berayın odasına hurçları yığdım gündüz yapmam mümkğün olmadığı için gece yarasa gibi onları yapıyorum erayı emzirip o işlere girişiyorum. gündüzleride pek yazamıyorum.
nevo s-ben seni aradım sende o gün topiğe yazmışsın.artık pastırma sıcakları gelince o gün görüşürüz.:) eğer iyi olsaydınız sonayıda alalım dycektim. kız evde bunalmış durumda orkudan çıkamıyorda bebek ağlıyor diye ben biraz o fobimi yendim o açıdan sorun yok. artık başka zamana kısmetse.
zd86 hayırlı olsun tedavin allah tez zamanda bebeğini göbüşüne düşürsün inşallah. her şeyin bir zamanı var inşallah senin içinde o zman gelmiştir. dualarım bu yolda emek harcayanlarla birlikte.
elifciğim mobilyalarını güle güle kullan.
canım ben çok inanıyorum, sen en azından 37yi göreceksin. geçende bir kitap okuyordum. rahim son derece genişleyebilen kaslardan oluşuyormuş. yani senin rahmin yarım da olsa sonuna kadar genişleyebilme olasılığı var. çocukların 9 ayda doğmasının sebebiyse 9. aydan sonra çok büyüyüp doğumda pelvik kemiğinden geçemeyecek olmalarıymış. yani doğa tam geçebilecekleri son noktada doğumu gerçekleştiriyormuş.
bebeğin kilosu konusunda da kendini şartlama. ben hesapladım, kendim 37. haftadan gün alıp, 38 dolmadan doğum yapmışım, kızım yine de 3,230 kg doğdu. üstelik önceden de kilosu hep düşüktü. 34den sonra hızlı hızlı toplandı.
ben senin doğumuna daha çok var diye ağırdan alıyordum ama sana yollayacaklarımı da yollayayım bari. yarın izmire gidiyorum, ama zaten hepsini kolilemiştim. söylerim eşim ben yokken gönderir.