Nevincim chicco memeyi almadı avent aldık onu daha çok sevdi ama acil durumlarda veriyoruz bazen altı açılınca çok ağlıyor birde bendeki tsh yüzünden 3. Gün kontrolümüzde(cuma günü gittik) kızımın elinin üzerinden damla damla kan aldılar

çok ağlamadı chicco yu almadığı için baş parmağımı yıkayıp verdim sakinleşti nasıl emdi. Çok ağlamadı güçlü kızım çok şükür değerleri normal.
Sütüm gelmeye başladı bebeğin çekmesiyle gelecek gibi değildi o yüzden pompa kiraladık çok iyi oldu sağarak getirttim bu sırada da mama takviyesi yaptık tabisi. Günden güne mama miktarı azalıyor kalkanı başta almamıştı ama dün aldı okadar rahat ettim ki yoksa iki damağı ile eziyordu meme ucumu duygucanım verdiği lansinoh da hep nemlendirdi biraz kanasa da artık geçti şimdi sütümle krem yapıyorum:)
Eşim kalkandan dolayı Allah razı olsun dedi dün akşam sana çok korkuyor üzülüyor beril ağlayınca.
Babasının durumu aynı bir gelişme yok kızıyla teselli buluyor Allah hakkında hayırlısı ne ise onu kararlasın. Yoğun bakımda hala.
Bense bir ağlıyor bir gülüyorum. 71 kg dan 66 kg ya düşmüşüm 61 le hamile kalmıştım.
En kısa zamanda foto yüklicrm yalnız kızım çok gazlı 1 saat gaz sancısı çekiyor. Dün zinco diye bir gaz ilacı yazdı doktorumuz onu aldık bu gece biraz rahat ettik yolsa 3 kişi anamızı ağlatıyo annem eşim ben. Memeyi almıyoru sinirinden ben de ağlıyodum hep

ama dün hem il hem kalkan kurtarıcı oldu bana. Siz gaz ilacı kullandınız mı adı neydi?
Bu arada hergeçen gün meme de geçirdiği vakit artıyor mutlu olıyorum.
Tebrik eden herkese teşekkürler hepinizi öpüyoruz :)