iyyi geceler kızlar anca fırsat bulabiliyorum güya doğumu mesajla herkese haber verecektim ama olmadı çünkü üzüntü ve sevinci aynı anda yaşadık. öncelikle doğum oldu duygu da haber etmiş sağolsun kızıma kavuştum 2800 gr 48 cm. Hastaneden 2660 gr ile taburcu olduk gayet normal dedi çocuk doktoru.
Aynı gün kayınpederim rahatsızlandı beyin kanaması geçirdi aynı hastanede yoğun bakıma alındı

babamı hem sevindi hem üzüldü mekik dokudı babasıyla kızının arasında. Durumu kritik bebeği hiç göremedi herkes çok üzgün. O yüzden elim hiçbişeye varmadı.
Biz iyiyiz evimize geldik ama dede yoğun bakımda eşim kızınım gücüyle ayakta herşeye hazırlıklı.
Tüm vaktim bilirsiniz ki bebekle. Kızım çok tatlı hiç de minik değil gayet ele avuca geliyor:) çok kibar ağlıyor:)
henüz sarı süt geliyor asıl sütüm gelmedi hastanede dün gece mama takviyesine başladık önce meme sonra mama veriyorum emzirme hemşireleri çol yardımcı oldular. Bugün elektrikli pompa kiraladık 10cc sarı süt yani kolastrum sağdık verdim kızıma pompada daha az acıyor meme heryerini kaplıyor kökten çekiyor. Beril hanım emmeyi beceriyor mamadan sonra da meme yi bırakmadı emzik de alıyor ara sıra allah ne verdiyse deniyoruz. Bizden habeler böyle. Cuma hem benim hem bebeğin kontrolü var.
Spinal çok rahatmış kızlar bebeğimin ağlamasını duydum anestezi asistanı akrabamızdı bebeğimin fotoraflarını çekti öptürdüler bana gözlerimden sesini duyduğum anda iki damla yaş süzüldü. Sıcacıkdı pamuk gîbi yumuşacıktı.
Bebeği 15 dk da aldılar hissettiğim şey biraz karın ağrısı ve çekiştirilme hissi kaba et ellenmesi gibi bir his. Bebeği aldıktan sonra sakinleştirici yaptılar biraz uyudum rahat geçirdim konuşulanlardan etkilenmedim ama karnımdan çıkartılırken vs müthiş bir baskı ve karın ağrısı oldu ama dayanılmicak gibi değil derin nefes alarak hallettim.
Spinalle odaya çıktığımda da rahattım 4 saat ağrı acı hissetmedim his de yavaş yavaş geldi ayaklarıma. Ama sıtma tuttu odaya çıltıktan sonra zaten ameliyathane de soğuktu sonra da ateşlendim o gece o şekilde atlattım etkilerini.şimdilik buladar kızlar annemve eşim uyuyor ben bebek nöbetindeyim.