Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
istanbuldaysan radyomar radyotom onu düşün derim rahim filmi için.interntte bilgi var.ben çok memnun kaldım

peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde

mber: 573915"]peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde[/QUOTE]
Arkadasinda yazdigi gibi adetin 2. Gunu gidip kan vereceksin detauli hormonlarina bakacaklar. Rahim filmi devlet çekiyor ben zaman kazanmak.için özelde yaptirdim kendini kasmadigi. Surece aci yok kesinlikle ve çok kisa bir islem. Yani vajinal muayenede bile kazarsan aci oluyor bi sebepten kasmadigi. Surece agri yok ve kesinlikle anestezi gerektiren bir işlem değil. Boşa anestezi alip hem canina hem Parana yazik etme. Ben devletten raporunu alip özelde tüp yaptirdim tam hatirlamiyorum ama en az 3000 TL yi bulmuştur. Ha bu arada devlette iki asilama yaptim yoksa tüp raporu vermiyorlardıyani kkişilerin hastaligina gire karar veriliyor bana iki asilama sarti cikti yaptim gebe kalamayinca tüp işlemlerini basladim. Bu arada kültür denen şey smear alinirken aliniyor. Yani semar ve kültür ayni anda aliniyot. Tabi smear temiz cikmasi için esinle ilişkiye girmeden gerek bir kac gün.

mber: 573915"]peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde
Arkadasinda yazdigi gibi adetin 2. Gunu gidip kan vereceksin detauli hormonlarina bakacaklar. Rahim filmi devlet çekiyor ben zaman kazanmak.için özelde yaptirdim kendini kasmadigi. Surece aci yok kesinlikle ve çok kisa bir islem. Yani vajinal muayenede bile kazarsan aci oluyor bi sebepten kasmadigi. Surece agri yok ve kesinlikle anestezi gerektiren bir işlem değil. Boşa anestezi alip hem canina hem Parana yazik etme. Ben devletten raporunu alip özelde tüp yaptirdim tam hatirlamiyorum ama en az 3000 TL yi bulmuştur. Ha bu arada devlette iki asilama yaptim yoksa tüp raporu vermiyorlardıyani kkişilerin hastaligina gire karar veriliyor bana iki asilama sarti cikti yaptim gebe kalamayinca tüp işlemlerini basladim. Bu arada kültür denen şey smear alinirken aliniyor. Yani semar ve kültür ayni anda aliniyot. Tabi smear temiz cikmasi için esinle ilişkiye girmeden gerek bir kac gün.[/QUOTE]
evet arkadaşım bende başlkıycam adet olmuyorum ikşi aydır adet olmamı bekliyoruz şimdi hepsi yapılcak banada ama işte korkuyorum yinede özelde yaptıramıycam zaten mecbur devlette yaptırcam .inşallah acı falan hissetmem.aşılama yapılacak bize ilk kez.peki aşılama yaparken anestezi falan oluyormu aşılama nasıl yapılşıyor

[/QUOTE]
evet arkadaşım bende başlkıycam adet olmuyorum ikşi aydır adet olmamı bekliyoruz şimdi hepsi yapılcak banada ama işte korkuyorum yinede özelde yaptıramıycam zaten mecbur devlette yaptırcam .inşallah acı falan hissetmem.aşılama yapılacak bize ilk kez.peki aşılama yaparken anestezi falan oluyormu aşılama nasıl yapılşıyor[/QUOTE] zeynep kamilde rahim filmi çektiren bi lise denk gelmiştir acimadi demişti. Kişiden kişiye göre değişir dediğim.gibi kasmazsan acimaz diye düşünüyorum. Asilamada rutin muayene gibi 2 dk. Lik bir işlem. Yani yapan Dr. Hizkiysa çok cabuk ve acisiz oluyor.

evet sonunda iki aydır olmayan reglim başladı .yarın kan vericem...değerlerime bakılcak.arkadaşlar smaer ve rahim filmi adetliyken yapılmıyor dimi?bitince yaparlar heralde dimi?

arkadaşlar merhaba;
bugün hayatımın en berbat günün geçirdim.iki aydır olmayan reglim başladı ..3. günü zeynep kamilde infert,ibilite bölümüne gittim rapğorları hazırlamamız için hormon tahlili ve ulstrason çekilcek demişlerdi herneyse gititk eşimle...ben normal karından bakılcak sanıyordum .ama alttan regli iken muayene oldum ve birüsürü muayene olucak kadın bi arada ya berbattı.. sinirlerim aşırı bozuldu.kist gördüler 3 cm civarında beni dobler ultrason çekmeye gönderdiler.haftaya tekrar doblerli ultrasın çekilkcekmiş. bu dobler demi alttan çekiliyor?neden bunu istedi doktor sanırım tam anlamıyla göremedi kistleri.bu süre zarfında kistleri yok etmek için napmalıyım ?off heyet raporu almak çok zormuş ayrıca 1 ayda 20 kilo vermem imkansızzz nasıl olucakk heyetraporu ya geri dönerse

keşke daha önceden söyleseydik canım..banada kilo ver dediler merak etme geri gelmez.ben veremedim ama yine aşılama yaptılar.ne olursa olsun denemek zorundalar sen merak etme..raporun çıkar

keşke daha önceden söyleseydik canım..banada kilo ver dediler merak etme geri gelmez.ben veremedim ama yine aşılama yaptılar.ne olursa olsun denemek zorundalar sen merak etme..raporun çıkar
inşallah çıkar korkuttular bana yaa şuanki durumunla kesin geri döner falan dediler birde arkadaişlar renkli ultrasoın istedi doktor kistlerin beni korkuttu dedi neden böle bişi dediki anlamadım.renkli ultrasınu haftaya çektircem korkuyorum .3,5 cm kist daha önceki özeldeki doktor mühim değil demişti

arkadaşlar merhaba;
bugün hayatımın en berbat günün geçirdim.iki aydır olmayan reglim başladı ..3. günü zeynep kamilde infert,ibilite bölümüne gittim rapğorları hazırlamamız için hormon tahlili ve ulstrason çekilcek demişlerdi herneyse gititk eşimle...ben normal karından bakılcak sanıyordum .ama alttan regli iken muayene oldum ve birüsürü muayene olucak kadın bi arada ya berbattı.. sinirlerim aşırı bozuldu.kist gördüler 3 cm civarında beni dobler ultrason çekmeye gönderdiler.haftaya tekrar doblerli ultrasın çekilkcekmiş. bu dobler demi alttan çekiliyor?neden bunu istedi doktor sanırım tam anlamıyla göremedi kistleri.bu süre zarfında kistleri yok etmek için napmalıyım ?off heyet raporu almak çok zormuş ayrıca 1 ayda 20 kilo vermem imkansızzz nasıl olucakk heyetraporu ya geri dönerse? aşılama için daha ne kadar beklememiz lazım .smar ve rahim filmim kaldı verdikleri listeye göre ondan sonra hemen başlarlarmı

evet çok üzgünüm heyeteten raporun döner dediler banada umudum hepten kırıldı ben bir ayda imkanı yok veremem 20 kilo falan yapmamak uğraşmamak için elinden geleni yapıyorlar

arkadaşlar lütfen smaer nasıl yapılıyor kültür nasıl yapılıyor bunlar nasıl bir işlemler soınucunda oluyor

arkadaşlar bugün smaer yapıldı korkmuştum ama hiç anlamadım bile.doktor yoktu asistanı vardı o yaptı ama olsun :)neyse asıl mesela korkulu rüyammm rahim filmi smaer sonucu 20 gün sonra çıkıcakmış.rahim filmi içinse adetin 1. günü gidip randevu alıcakmışım sonrasında adetin 7. günü çekiceklermiş?adetliykenmi çekicekler.yani normalde adetliykenmi çekiliyor bu rahim filmi?benim baya uzun sürüyor çünkü adet sürem.

Rahim filmi adetliyken cekilmiyor canim. Tedaviye basladiginda regliyken muayene olup oyle basliyorsun ve tum muayneler vajinal yapiliyor. Karindan bakma olayi yok. Eger kist gorulduyse ki dopplerdede cikarsa kist tedaviye baslanmaz yani rapos isin kist eriyene kadar rafa kalkar ki birde kilo sorununvarsa direkt gondeririler.kilo ver oyle gel deyip kan tahlili.bile yapmazlar. Kist tedavisi.yaparlar ilacla eger yok olmazsa operasyon yapabilirler.

YO KİST FALAN ÇIKMADI ŞÜKÜR TEMİZ GAYET İYİ DEĞERLERİN DEDİLER HATTA.KİLO SORUNUM VAR EVET...AMA BAZILARIDA SÖLÜYOLAR AMA İŞLEMİ YAPARLAR ÇOCUK İÇİN BEKLEDİK OKADAR KİLO İÇİN YILLARCA DAHA BEKLEMEYE ZAMANIMIZ YOK Kİ BİZİM RAHİM FİLMİ İÇİN GİDİCEM GÜN ALMAYA AMA 8. GÜNÜ YAPILCAK SANIRIM ADETLİ OLUYORUM O GÜNDE BEN ANLAMADIM

canım merhaba zeynep kamilde tedavi goruyorsan bu tarz durumlara alısman lazım
asılamaların baslayınca da ılk muayne her zama adetın 3. gunu ve alttan yapılır ve her muayne de alttan bakılarak devam eder.
evet sınır bozucu durumlar hıjyen yok ama ınsan alısıyor
kılo vermen gereklıdır tabı ama bırde olmaz ınsanı strese sokuyorlar bosver kafana takma bızım zamanımızda kılo yuzunden kımsenı raporu gerı donmemıstı ama sımdı sartlar nasıl bılemıyorum ama sanmıyorum sen ıslemlerını yaptır raporunu teslım et gerısı kedılıgınden gelır.

arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

benim 2012 de aşılamam başarılı oldu zeynep kamilde. Aralık ayında ikinci kuzu için tekrar aşılama işlemine başlıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…