istanbuldaysan radyomar radyotom onu düşün derim rahim filmi için.interntte bilgi var.ben çok memnun kaldımanestezi yapmıyormuş devlet hastaneleri rahim filmi çekerken o yüzden korkuyorum.peki biz bunları yaparken eşim bütün testleri yaptırdı.ultrason sperm testi hepsini yani.şimdi sıra bende.tekrar yaptırmasına gerek yok dimi onun.
peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özeldeistanbuldaysan radyomar radyotom onu düşün derim rahim filmi için.interntte bilgi var.ben çok memnun kaldım
canm ben özelde olmadım asılamayı ama rahim filmi 400 tl dediğim yerde..peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde
peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde
Arkadasinda yazdigi gibi adetin 2. Gunu gidip kan vereceksin detauli hormonlarina bakacaklar. Rahim filmi devlet çekiyor ben zaman kazanmak.için özelde yaptirdim kendini kasmadigi. Surece aci yok kesinlikle ve çok kisa bir islem. Yani vajinal muayenede bile kazarsan aci oluyor bi sebepten kasmadigi. Surece agri yok ve kesinlikle anestezi gerektiren bir işlem değil. Boşa anestezi alip hem canina hem Parana yazik etme. Ben devletten raporunu alip özelde tüp yaptirdim tam hatirlamiyorum ama en az 3000 TL yi bulmuştur. Ha bu arada devlette iki asilama yaptim yoksa tüp raporu vermiyorlardıyani kkişilerin hastaligina gire karar veriliyor bana iki asilama sarti cikti yaptim gebe kalamayinca tüp işlemlerini basladim. Bu arada kültür denen şey smear alinirken aliniyor. Yani semar ve kültür ayni anda aliniyot. Tabi smear temiz cikmasi için esinle ilişkiye girmeden gerek bir kac gün.[/QUOTE]mber: 573915"]peki fiyatları hakkında bir bilginiz varmı filmler ve tüp bebek ortalama nekadara mal olur özelde
keşke daha önceden söyleseydik canım..banada kilo ver dediler merak etme geri gelmez.ben veremedim ama yine aşılama yaptılar.ne olursa olsun denemek zorundalar sen merak etme..raporun çıkararkadaşlar merhaba;
bugün hayatımın en berbat günün geçirdim.iki aydır olmayan reglim başladı ..3. günü zeynep kamilde infert,ibilite bölümüne gittim rapğorları hazırlamamız için hormon tahlili ve ulstrason çekilcek demişlerdi herneyse gititk eşimle...ben normal karından bakılcak sanıyordum .ama alttan regli iken muayene oldum ve birüsürü muayene olucak kadın bi arada ya berbattı..sinirlerim aşırı bozuldu.kist gördüler 3 cm civarında beni dobler ultrason çekmeye gönderdiler.haftaya tekrar doblerli ultrasın çekilkcekmiş. bu dobler demi alttan çekiliyor?neden bunu istedi doktor sanırım tam anlamıyla göremedi kistleri.bu süre zarfında kistleri yok etmek için napmalıyım ?off heyet raporu almak çok zormuş ayrıca 1 ayda 20 kilo vermem imkansızzz nasıl olucakk heyetraporu ya geri dönerse
inşallah çıkar korkuttular bana yaa şuanki durumunla kesin geri döner falan dedilerkeşke daha önceden söyleseydik canım..banada kilo ver dediler merak etme geri gelmez.ben veremedim ama yine aşılama yaptılar.ne olursa olsun denemek zorundalar sen merak etme..raporun çıkar
arkadaşlar merhaba;geçmiş olsun canım atlatmışsın ilk aşamayı. bence burada yazılanları keşke not etseydin işini daha kolay yürütebilirdin. aklında tutmak mümkün değil tabiki, herkes farklı bir deneyimini yazıyor ama en azından tüp bebek işlemlerini yapıtan kişilerin yazdıklarını not et derim. ki ben kimse sormadan çok detaylı yaptıklarımı yazıyorum belki birinin işine yarar diye. biraz gözü açık ve hızlı olman gerek bu durumda ben adet muayenemde dr. gelene kadar boşa beklemeyim deyim gidip kan verdim çünkü kan odası 8 de çalışmaya başlıyor sonrasında geldim muayene oldum ki saat 9 u bulmuştu.9 dan sonra kan vermeye gitseydim çoook sıra beklerdim. ve muayeneden sonra sekretee sordum akciğer röntgen ve ekg ye yönlendirdi ekrandan işaretleme yapıyor sanırım diğer bölümlerde tüp bebekten gönderildiğimizi görüyor. röntgen sonucunu 1 gün sonra veriyolar raporlu hasta olacağımız için. ekg anında veriliyor. kanda ertesi gün. yani sonuçların hepsi çıktıktan sonra gidip al. ayrı ayrı uğraşma. bu arada eşinin sperm testini götürüp ürolojiye gösterdinizmi onda sorun yok ise ürolog eşinede kan yazıyor ve oda aç karnına kan vermesi gerek. umarım dün onuda aradan çıkarmışsınızdır. yoksa git gellerin çoğalır ve dah yolun başındayken pes edersin. neredeyse 1 yıl olacak zk ya başlayalı ne yalan söyleyim hiç bir sekretee terslemedi beni sabırlılar ve sabırlarına şaşıyorum ben. ha bi tek kenan bey biraz kasıyor oda dediğim gibi sadece 1 kez muayene oldum. sende muayene esnasında kendini kasma bunun kadın yada erkek dr. la alakası yok tamamen bizle alakalı kasarsak gerçekten canımız yanıyor çünkü aletin dönmesi zorlaşıyor ama gevşek bıraktığımızda aleti hissetmiyoruz bile. sende sal kendini gitsin dr. o bölgeye balmıyor bile aleti yerleştirdikten sonra kafası dönük ve sürekli ultrason ekranına bakıyor. zaten akşama kadar yüzlercesini görüyor adam bıkmıştır artık. sonraki muayenelerde dediğimi yap ne kadar kolay muayene olduğunu canının yanmadığını göreceksin. sorman gereken bişey olursa cevaplarım. benim tüp bebek raporumda yarın çıkacak bakalım sonra tekrar gidip eşimle birlikte dosya açacaklar. ondan sonraki aşama ne olcak bakalım.
evet çok üzgünüm heyeteten raporun döner dediler banada[SUP][/SUP]
o kenan beyin takıntısı değil. infertilitedeki asitan dr.lar bile kilo verin diyorlar. çünkü SGK nın yönetmeliği bu. eğer boyun ve kilon orantılı değilse tedaviye hiç başlamıyolar kilo ve röyle gel işlemlere başlayalım diyorlar. yoksa biz zayıf olsak adamın ne işine yarıycak manken yapmıycak ya bizi :)))
Rahim filmi adetliyken cekilmiyor canim. Tedaviye basladiginda regliyken muayene olup oyle basliyorsun ve tum muayneler vajinal yapiliyor. Karindan bakma olayi yok. Eger kist gorulduyse ki dopplerdede cikarsa kist tedaviye baslanmaz yani rapos isin kist eriyene kadar rafa kalkar ki birde kilo sorununvarsa direkt gondeririler.kilo ver oyle gel deyip kan tahlili.bile yapmazlar. Kist tedavisi.yaparlar ilacla eger yok olmazsa operasyon yapabilirler.arkadaşlar bugün smaer yapıldı korkmuştum ama hiç anlamadım bile.doktor yoktu asistanı vardı o yaptı ama olsun :)neyse asıl mesela korkulu rüyammm rahim filmi smaer sonucu 20 gün sonra çıkıcakmış.rahim filmi içinse adetin 1. günü gidip randevu alıcakmışım sonrasında adetin 7. günü çekiceklermiş?adetliykenmi çekicekler.yani normalde adetliykenmi çekiliyor bu rahim filmi?benim baya uzun sürüyor çünkü adet sürem.
YO KİST FALAN ÇIKMADI ŞÜKÜR TEMİZ GAYET İYİ DEĞERLERİN DEDİLER HATTA.KİLO SORUNUM VAR EVET...AMA BAZILARIDA SÖLÜYOLAR AMA İŞLEMİ YAPARLAR ÇOCUK İÇİN BEKLEDİK OKADAR KİLO İÇİN YILLARCA DAHA BEKLEMEYE ZAMANIMIZ YOK Kİ BİZİMRahim filmi adetliyken cekilmiyor canim. Tedaviye basladiginda regliyken muayene olup oyle basliyorsun ve tum muayneler vajinal yapiliyor. Karindan bakma olayi yok. Eger kist gorulduyse ki dopplerdede cikarsa kist tedaviye baslanmaz yani rapos isin kist eriyene kadar rafa kalkar ki birde kilo sorununvarsa direkt gondeririler.kilo ver oyle gel deyip kan tahlili.bile yapmazlar. Kist tedavisi.yaparlar ilacla eger yok olmazsa operasyon yapabilirler.
karamel canım merhaba zeynep kamilde tedavi goruyorsan bu tarz durumlara alısman lazım
asılamaların baslayınca da ılk muayne her zama adetın 3. gunu ve alttan yapılır ve her muayne de alttan bakılarak devam eder.
evet sınır bozucu durumlar hıjyen yok ama ınsan alısıyor
kılo vermen gereklıdır tabı ama bırde olmaz ınsanı strese sokuyorlar bosver kafana takma bızım zamanımızda kılo yuzunden kımsenı raporu gerı donmemıstı ama sımdı sartlar nasıl bılemıyorum ama sanmıyorum sen ıslemlerını yaptır raporunu teslım et gerısı kedılıgınden gelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?