Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 2012 de aşılamam başarılı oldu zeynep kamilde. Aralık ayında ikinci kuzu için tekrar aşılama işlemine başlıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun
Filiz hanim allah evladiniz saglikla büyütmenizi nasip etsin. 2. Asilamada zeynep kamildemi yapacaksiniz. Bir çocuğunuz. Var tedavi masrafini devlet karsiliyormu. Benim bildiğim karsilamiyor sistem degismi yoksa ?

Filiz hanim allah evladiniz saglikla büyütmenizi nasip etsin. 2. Asilamada zeynep kamildemi yapacaksiniz. Bir çocuğunuz. Var tedavi masrafini devlet karsiliyormu. Benim bildiğim karsilamiyor sistem degismi yoksa ?
teşekkür ederim, evet 2. Aşılama da Zeynep kamil'de olacak. İlaç masrafını devlet karşılamıyor. 360tl den 2 kutu ilaç aldım. Çatlatma iğnesi alacağım ayrıca. Sperm Yıkama ve enjeksiyon için Ücret. Söylemediler.

Bende öyle biliyordum ilclari kendiniz karsliyorsunuz. 2. Cocuk denemeniz Normal yolla olmadimi. Ne kadar sure denediniz. İlk çocuğunuz kaç yasinda. Bende tüp bebek yaptim bir kizin var 17 aylik. Olaki 2. Düşünürsek acaba normal yolla olurmu diye düşünüyorum. İnşallah ilin denemenizde hemen basarili.olur. ben zeynekkamilde . 2 asilama bir tüp yaptirdim basarili olunmadi son tüp raporumuda âli p disarida demedim. Çok şükür oldu.

Benim kuzu 2,5 yaşında. Erken menopoz Başlangıcı var bende. Eğer tekrar çocuk istiyorsan hemen tüp bebek yapman lazım dedi birkaç farklı doktor. Ben de aşılama ile denemeye başlamak istedim. Eğer tutmazsa tüpbebek deneyeceğim ama yine Zeynep kamilde düşünürüm

Benimde erken menapoz riskim vardır FSH hormonum 2011 ve 2012 yilinda 12 idi yasimda şuan 31. Benim öyle bir hakim olsa zk. Yi asla tercih etmezdim yasadigim basari dizlik kardan dolayı.

Benimde erken menapoz riskim vardır FSH hormonum 2011 ve 2012 yilinda 12 idi yasimda şuan 31. Benim öyle bir hakim olsa zk. Yi asla tercih etmezdim yasadigim basari dizlik kardan dolayı.
Ben de 31 yaşındayım. FSh 12 amh 0,21. Benim de tek aşılama başarılı olunca Orayı tercih etmek istiyorum. Inşallah hepimiz için seçimlerimiz güzel sonuç veriri. Bir kişiye iyi gelen herkese iyi gelecek diye birşey yok. Allah bize en azından anneliği tattırdı çok şükür. Bundan sonra kısmetinde olur diyorum.

normalde daha pahalı devlet hepsini karşılamıyor sadece..raporsuz daha fazla ilaçlar

Merhaba canim zeynep kamil de rapor cikartirirsan yari yariya duser fiyat bu 5000 e ilaclar dahilmi dediler sana bilmiyorum ama eger degilse ilaclarda.oldukca pahali.oluyor 8000 e gelir sana imkanin varsa.rapor cikarttirmadan baslama bu islere
Merhaba benim 1,5yıldr cocugum olmuyor bir kere ozel hastanede klomn ovtrll kullndm iki yumurtm olustu bi tanesi catlamdı kist oldu sag yumrtm zayf bnde ozeldn tam ilgi gormdm zeynep kamile h.gittm sadece sear t.aldılr yarın kan vercm haftyada rahim filmi canımı sokmak şimdilik bi yumurta catlama. Sıkıntım var asılama. Yaptırdımgm da yumurta catlamma sıkıntısı yasarmym yada yasayn var mı kafam alak bulak

bu yıl zeynep kamilde tedavi gören yok mu? yarın raporum çıkacak aşılama için bakalım neler isteyecekler.

Mrb ben infertilite de tedaviye basladim..hsg hormon testleri smear sperm hepsi normal ve asilama yapilacak bu ay..ben sperm testini disarda yapirmistim ve doktor urologa gosterin asilama icin rapar versin dedi yani demek istedigim asilama icin raporum hazir mi lutfen yardim edin..

Allah rizasi icin cevap verin lutfenn..ilk defa asilama yaptircam ve fazla bilgim yok hastane ve rapor konusunda

merhaba, ürolog dan randevu alacak eşin o da aşılama için uygundur diye bir yazı verecek , sonra infertilite bölümüne gidip dosya açtıracaksınız, kapıdan çıkınca sağ çağrazda rapor odası sağlık kurulu odası var ( hemen tüp bebeğin girişinin yanı) oraya dosyanızı teslim edeceksiniz. 1 hafta sonrasına çağırıp rapor verecekler.

benim parorum çıktı ilacı yazdırdım. regl günümü bekliyorum.

puregon kalemini hastane mi veriyor acaba?. bana eczacı hastaneniz verecek dedi.

Kizlar asilama icin ilaclarimi aldim ama istedigim ay asilama yaptirabilirmiyim..ilaclar icin bi sakincasi belli bi suresi var mi acaba

Kizlar asilama icin ilaclarimi aldim ama istedigim ay asilama yaptirabilirmiyim..ilaclar icin bi sakincasi belli bi suresi var mi acaba
ilaçlarını uygun koşulda sakladığın sürece istediğin döneminde aşılama tedavisine başlayabiliyorsun diye biliyorum.

Arkadaşlar zeynep kamilde aşılama raporu alıp ssk ile anlaşmalı özelde uygun fiyata yaptırabiliomuyuz?

Arkadaşlar zeynep kamilde aşılama raporu alıp ssk ile anlaşmalı özelde uygun fiyata yaptırabiliomuyuz?
raporu aldığında ilaçları karşılıyor ama şöyle bir problem olabilir; zeynep kamilede ben bu ilacı istiyorum diyerek yazdıramıyorsun. senin gitmeyi düşündüğün hastanede farklı ilaç isteyebilirler. aynı ilaç verilecekse sen sadece aşılama işlemi ücreti ödersin.
ayrıca ilk tedavin olumsuz sonuçlandığında tekrar rapor çıkartarak ilaç alamazsın. tedaviye zeynep kamilde başlamazsan seni işlem yaptırmamış ilaçların var olarak görürler bu yüzden yeniden ilaç yazmazlar.
eviniz uzak değilse zeynep kamil de de aşılama düşünebilirsiniz. sadece muayene zamanları sabah 8-9 gibi hastanede olmanız gerekiyor öğleden sonra ultrason muayeneleri yok.

Çok tesekkür ederim canım. Çok da acantajlı olmuyırmuş anladığım kadarıyla. Zeynep kamilde zor canım ya hem uzak hem ortam sıkıntı. Para biriktirmek şart oldu. Allah yardımcımz olsun. Senin sorun neydi bebek bekliyomusunuz hala forumu okuyamadım da bilmiyorm kusura bkma

Mrb ben asilama ilaclarini 1.5 ay once aldim ama aksilikler oldu hla asilama yaptiramadim..kismetse nisan ayinda yaptrcam..ilaclarim ve raporum hala gecerlidir dmi..yada ilaclarim bozulma vs gbi durumlari olmaz dmi..tedavim zeynep kamilde oluo ve catlatma ignem buzdolabinda digerleri ise disarda..bi sakincasi olurmu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…