- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
kardeşim bu şeklde hitap etmene gerek yok ALLAHA şükür okuma yazmam var üniversite okudum hemde onur belgesi ile bitirdim ..ben sadece başından bir şanslık yaşadım hastanede onun ardı sıra yanlışlıklar devam edip gidior. o konular da gözüm açıktır işlmelerimi burdaki ssk da hep sorunsuz tıkır tıkır halllderim her hastalığıma oraya giderim..zeli tercih etmem pek..başından yanlış anlaşılmalar olduğu için terslik devam edior..hem eşini geritip götürmekte zor hayli zor bir insan zaten zor ikna ettim onun stersi ayrı.ben böle terslik yaşamadım hiç bir yerde ama şansmıdır nedir yaşıorumm.oradaki işleyişi tam çözemedim tamamen ilk gündeki terslik..sorduğum insanlarda oldu ama onlarda cvp vermeye bile artık yorulmuş insanlar kaçınıolar..zaten yıprandım tüp bebeğe ikna edene kadar eşimi bir de burda uğraş..özele gidecek durumum var ALLAH şükür..ama zeynep kamil dekiler uzman bu konuda diye başladımm..başlamaz olsaydım gerçekten bir kere özelde deneseydim daha da denemeyeceğim tüp bebek falan..kaderime razı geleceğimm.olmuyorsa olmuyordur yanii..gece gündüz tahlil rapor gidip gelme eşinin kızması bunlar beni şimdiden pes ettirdii..ALLAH NE YAZMIŞSA O OLSUN
yanlış anlama çok olumsuz düşünüp panik yaptığın için kızdım sana :) emin ol zk bi çok ssk hastanesinden daha kolay çok ciddi sıralar beklemiyoruz. be mümküğn olduğunca özele gitmem hayatım boyunca toplasan 3-5 kez anca gitmişimdir çünkü güvenmem onlara para için gerekszi işlemler yapacağını düşünürüm hep. yıllaca avrupa yakasında yaşadım yaklaşık 4 yıldırda anadolu yakasındayım ve bu yakadaki sgk lar gerçekten büyük ve iyi. zk kötü hastane olsa ne diye savunayım ne çıkarım varki !! demekki bütüm olumsuzlukların seni bulması senin şanssızlığın