ranacım belki diğer arkadaşlar bize kızacak ama yeminle bende sonun adoğru yaklaştıkça aynı şeyleri düşünüyorum. aşılamada zaten amaaan nasıl olsa tutmıycak diğe bakıyordum. bunda da o kadr emin değilim her hangi bir konuşma olduğunda eşim zaten bebek olunca alıcaz, zaten bebeğin odasını hazırlamıycazmı, badanada ozamn yaaprız diyor. her lafından önce zaten bebek oluca diye başlıyor. ve bende her defasında o kadar eminsin yani bebğin olacağından. bence olmycak deyip duruyorum ve artık eliyle ağzımı kapatmaya başladı sen bi sussana diyor. şuan inanılmaz şeffaf akıntım var ( ki normalde akıntım hiç olmaz) ve göğüs uçlarınm çok hassas duşa girdiğimde elim değince fark ettim göğüşler hafif büyümüş ve hassaslaşmış. Tutucak mı tutmıycakmı hiç düşünmüyorum bile bu yüzden bebkle ilgili hayal kurmuyorum daha doğrusu kurmak aklıma gelmiyor. hatta eşime sanırım ben bebek istemiyorum diyorum.o da ozman ne diye hastaneye gidiyosun saçmalama deyip lafı değiştiriyor. yani cidden sorguluyorum çokcuk istiyormuyum istemiyormuyum diye hamile kalmak uzun bi süreç ve doğurmak çok zor benceyani duygu ve düşünceler çok karmaşık. belkide olmamasından korktuğum için bebek istemiyorum diyorumdur. bilinç altı olabilir iç bir fikrimde yok bilinç altımı üstümü diye
( anlıycağınız karmaşıgım. kusura bakma ranacım sana iyi şeler söylemek isterdim ama bende aynı duyguları yaşadığım için iyice seni dibe vurdurdum sanırım
![]()
şuan benim de içimdeki yaşama sevincini aldım. ben bu kadar mutsuz ve umutsuz bir başka topik daha görmedim. ama benim herşeye rağmen hala umudum var.ve olmayada devam edicek. hem de test için de acele etmicem adetimin 1 hafta geçmesini beklicem.varsa zaten o zamandan sonra adet olmam. bıktık zaten kanda bhc 0.1 yazmasından. eğer yaptırıcaksam yine ilk gebeliğimdeki gibi 2000 li bir değer karşılasın istiyorum beni.