ohh ne güzel sen planı yapmışsın bende o günleri görmem dileğiyle toplama+transfer iğneleri geçtim artık sanırım bi zorluğu yok onların varsada napalım
tatil işini bizler değil doktorun bilir ama tabi tatilden kastın ne öncelikle dinlenmeli bi tatilse daha ii olur senin içinde ama bizim gibi maceralı bi tatil yaşıyorsan eşinle otur oturduğun yerde derim ben sana o kadar emek boşa gitmesin
biz eşimle tatillerimizde keşifçi olduğumuz için dağ tepe dereler aşıp şelaleler arıyoruz atlayıp zıplıyoruz da o bakımdan dedim ama sıradan deniz kum güneşse ohh yat uzan dinlen bebeğinde sağlıkla tutunsıın sana
rabbim inşallah kucağına almak nasip eder
tatil işini bizler değil doktorun bilir ama tabi tatilden kastın ne öncelikle dinlenmeli bi tatilse daha ii olur senin içinde ama bizim gibi maceralı bi tatil yaşıyorsan eşinle otur oturduğun yerde derim ben sana o kadar emek boşa gitmesin

kızlar her şeyin normal ilerlediğini düşünerek bir hesaplama yaptım. 3 ağustos cuma yumurta toplama...... 8 ağusts çarşamba transfer olsa..... test günü 10 gün sonramı oluyor? yoksa 15 gün sonramı test yapılıyor.. eğer 10 gün sonra oluyorsa 18 ağustos cmtesi yani arefe günü test yapmak gerekiyor.
şimdi ben testimi 17 ağus. cuma yapıp tatile çıksammı? yoksa tatile gidip gelip testi öylemi yapsam.yani 25 ağustos pazartesi ve tranferin 19. günü olmuş olacak.
son şık tatile gitmemek mi olmalı? yani tam bayram öncesi oluyor elim kolum bağlımı oturcam .