olsun şimdi bebeksiz alıştırma yapmış oluruz:) sanırım kadıköye en yakın benim sonra rana. Bir sonrakinede sizlerre yakın yerler olur. Ve kucaklarımızda bebelerle buluşuruz. Ben yavaş yavaş toplanayım patron çıkabilirsin dedi. Değerlendireyim fırsatı. Görüşürüz yine. Eve gideyim zaman çabuk geçsin yatayım kalkayım yatayım kalkayım test günü gelsin de kurtulalım bu bekleyişten. Inş sonucu iyi olurda beklediğimize değer. Kalın sağlıcakla.
iyi akşamlar tatlım git evine kocişine kavuş. kızgınlığında geçmiştir. günler çabucak geçsin tatlım şurda ne kaldı ki cumaya yarın sabah açtığında pc yi zaten salı olmuş olacak kalıyor 2 gün inşallah pozitifi göreceksin.
elifcim alemsin valla:)) benim seneryoyuda yazdın hemen. ama doğru valla aynen öyle derdim:))
eh az biraz tanıdık artık birbirimizi bir de 1 kez bile olsa görüşüp konuşmuş olmak hatta 2 kez fikir vermeye yetiyor. bide benim hayal gücüm geniştir biraz.insanların karakteristik özelliklerinin yanı sıra konuşmalarını belirgin tavırlarını falan taklit ederim ben çok gülerler bana özellikle kocam ve görümcemm :) benden oyuncu olurmuş onlara göre hayal gücüm çok gelişmiş bir de aynısını yapıyosun derler hep hoşuma gider.. :) sen de çıkarsın birazdan canım. yarın gidiyomusun doktora?