• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
durumuna üzüldüm canım en hayırlısı nere ise umarım şans bizi oraya doğru sürükler (bunları yaşadığıma göre şanslı olduğumu düşünmüyorum oda ayrı bir konu ama...)
eğer kenan bey başından savmışssa yine birde azarlar taarzda yaklaşsaydı o daha sinir bozucu emin ol. zk daki ortam gerçekten rahatsız edici. eminim bi çoğunuzda şahit olmuşsunuzdur. o gün yumurta toplam yada transferi olan hastlar önlükleri giydikten sonra ortalıkta dolanıyolar. sekreterlerin yanına kadar geliyolar. ki o bölüm çok kalablaık erkekler bile oluyor çoğu zamn. ve bu görüntüye dur diyen birileri yok. ve bende bunları yaşamk istemediğim için vede kenan beyin tavrından dolayı hala yaptırıp yaptırmamakta karar vermiş değilim:( yani zaten bizim gibi hastalar çok hassaslar birde dr. un böyle ters olması sinir bozucu. madem yapamıyorsun git başa iş yap dimi. bu işi seçtiysende insanlara iyi davranmak zorundasın ama ne yazıkki yapmıyorlar. senin dediğin kaynarcadaki hastane tüp bebek merkezimi yoksa genel bir hastanemi? zk dan çıktıktan sonra oraya gittiğinde yeniden ultrasonlamı bakıp kistin büyük olduğu teşhisini koydular. raporunu çıkartıp özelde de yaptırabilirsin. özellerdeki şüphede para için bilerek tutturmaya bilirler. zaten bunu aşsam gözümü kaatıp gidip bi özelde yapıcam[/QUOTE

evet canım tarzını bozmadan ters bi şekilde konuştu kenan bey. herzaman her yerde aynı sanırım. aynen yapamıyosun çık git dimi. insanlara sabrın yoksa yapma bu işi. anadolu yakasında tek zeynep kamilde varmış. o zaman merkez sayısını arttırın dimi. insan gibi muamele yap. vala çok sinirlendim yine karman çorman aklıma geleni yazdım:)
kaynarcadaki e5 kenarında genel bi hastane canım. ama tüp bebek bölümleri var.
rapor çıkarttıramıyrm canım çıksa zk yaptırırdım. kenan bey heyetten ger döner dedi.
bilmiyorum artık para için tutturmazlar mı. ama giden herkesin memnun olduğunu duyuyorum. benimde kafamda böyle soru işaretleri olduğu için tanıdık birinin olmasını çok istiyorum. onun için biraz araştırma yapıyrz. hakkımızda hayırlısı

kızlar moralim bozuk adet oldum bu gün ama lekenleneme halinde şu an demkki yarın yoğun olur birirnci gün pazartesi dördüncü gün oluyor gerçekten çok talihsizim isyan etmek istemiorum ama herşey ters bende geçen ayda tam gitmiştik eşim doktor erkek diye problem çıkarıp geri götürmüştü..bu ayda böle kaldım tam 3 ay oldu bu terslik var test yapamıorum..zaten şans olsa dediği gibi arkadaşın bunları yaşarmıydık oda var..zeynep kamilde demek öyle rahatsız edici durumlar var öyle ise ben de deüşünmem lazım bu konuyu..kenan beyde sinirlerimi bozar benm..bu gün aradı hastaneyi kaç kere tüp bebek cvp vermedi soracaktım dördüncü gün olurmu diyee..ulaşamdımm.

kızlar moralim bozuk adet oldum bu gün ama lekenleneme halinde şu an demkki yarın yoğun olur birirnci gün pazartesi dördüncü gün oluyor gerçekten çok talihsizim isyan etmek istemiorum ama herşey ters bende geçen ayda tam gitmiştik eşim doktor erkek diye problem çıkarıp geri götürmüştü..bu ayda böle kaldım tam 3 ay oldu bu terslik var test yapamıorum..zaten şans olsa dediği gibi arkadaşın bunları yaşarmıydık oda var..zeynep kamilde demek öyle rahatsız edici durumlar var öyle ise ben de deüşünmem lazım bu konuyu..kenan beyde sinirlerimi bozar benm..bu gün aradı hastaneyi kaç kere tüp bebek cvp vermedi soracaktım dördüncü gün olurmu diyee..ulaşamdımm.

canım yarın git. neden yarın gitmiyosun ki?stere yapma bu kadar kendine

evet canım tarzını bozmadan ters bi şekilde konuştu kenan bey. herzaman her yerde aynı sanırım. aynen yapamıyosun çık git dimi. insanlara sabrın yoksa yapma bu işi. anadolu yakasında tek zeynep kamilde varmış. o zaman merkez sayısını arttırın dimi. insan gibi muamele yap. vala çok sinirlendim yine karman çorman aklıma geleni yazdım:)
kaynarcadaki e5 kenarında genel bi hastane canım. ama tüp bebek bölümleri var.
rapor çıkarttıramıyrm canım çıksa zk yaptırırdım. kenan bey heyetten ger döner dedi.
bilmiyorum artık para için tutturmazlar mı. ama giden herkesin memnun olduğunu duyuyorum. benimde kafamda böyle soru işaretleri olduğu için tanıdık birinin olmasını çok istiyorum. onun için biraz araştırma yapıyrz. hakkımızda hayırlısı

benim pek tanıdığım yok anadolu yakasında ve o bakımdan eğer referanslarını duyduysan o hastanenin. illaki doğruğu vardır. ve diyelimki sen yaptırdın ve tutmadı demekki kasti bir durum yoktur. geneli memnunsa iyi bi hastanedir. bende sırf ortam ve doktordan sebep zk konusunda tereddütlüyüm. hani bi kere görsen okde her gittiğinde o adamal muhatap olmak zorunda kalacağız. ama devllette hasta başın prim alıyolar diye duydum ama bu bölüm içinde geçerlimi hiç bilmiyorum. yani orasıda devlet diye baştan savmada yapabilirler. devlet yada özel birilerine güvenmek zorundayız. başka çaremiz yok :( dün bi bayanla ayak üstü sohbet ettim. ilk kez geliyormuş tedavi sürecine girecek test vs. 2 arkadaşıda zk da tüp yaptırmış ikiside tutmamış hani biri tutsa yine iyi diycem dedi. buda soru işareti tabi. yani tüp yapıpta tutan varmı acaba zk da.

benim pek tanıdığım yok anadolu yakasında ve o bakımdan eğer referanslarını duyduysan o hastanenin. illaki doğruğu vardır. ve diyelimki sen yaptırdın ve tutmadı demekki kasti bir durum yoktur. geneli memnunsa iyi bi hastanedir. bende sırf ortam ve doktordan sebep zk konusunda tereddütlüyüm. hani bi kere görsen okde her gittiğinde o adamal muhatap olmak zorunda kalacağız. ama devllette hasta başın prim alıyolar diye duydum ama bu bölüm içinde geçerlimi hiç bilmiyorum. yani orasıda devlet diye baştan savmada yapabilirler. devlet yada özel birilerine güvenmek zorundayız. başka çaremiz yok :( dün bi bayanla ayak üstü sohbet ettim. ilk kez geliyormuş tedavi sürecine girecek test vs. 2 arkadaşıda zk da tüp yaptırmış ikiside tutmamış hani biri tutsa yine iyi diycem dedi. buda soru işareti tabi. yani tüp yapıpta tutan varmı acaba zk da.

tabi var benim komşunun dördüz var hem ilk denemede kenan bey yapmış eşinin hiç spermi olmadığı halde hemde umutsuzmuş bya

tabi var benim komşunun dördüz var hem ilk denemede kenan bey yapmış eşinin hiç spermi olmadığı halde hemde umutsuzmuş bya

hadiya uyuz falan ama desene dördüzleri tutturmuş ama artık 2 embriyo bile yasal değil tek transfer yapılıyor yok ciddi bi hastalığın olmadığı sürece. belki bu akşam sökülür olmadı yarın git. zaten merak etme korkudan akacağı varsada kesiliyor :) boşuna arama teli açmıyolar açsalarda 4. gün olmaz derler. bencede her koşulda yarın git derim eğer bugün gelirse tabi. çokta takma vardır bi hayır de hep aksilik çıkıyorsa belki bebek kendiliğinden gelir:) inşallah.

evet komşuma 3 koymuşlar dört olmuş yaşları iki falan işte şu anda..inş bu gece sökülür cnm inş ..aspirinmi içsem acaba

günaydın canım. bu ruh ve fiziki halin adet olamamandan kaynaklarınıyor. çok sıkıntı verir haklısın. bence hafta sonunu bekleme imkanın varsa git zk ya baksınlar. belki söktürücü bi iğne yada ilaç verirler. infertilitede normal muayene yaparlarmı bilmiyorum ama oranın hastasıysan git bi konuş durumunu anlat belki yardımcı olurlar. ben aşılama sonrasında adet olamamıştım ama koyu kahve belirtileri vardı. test yaptır gebe değilsen gel ilaç verelim demişti asistan dr. kız. yoksa tedaviye geçemeyiz demişti ama benimki kendiliğinden sökülmüştü. demekki böyle bir durumada çareleri var ilça iğne gibi. sende işin yoksa bugün git derim. daha fazla sıkıntıya sokma kendini.

canım kan testi için de burdaki devlet hastanesine gittim doktorun kadınlara ettiği muamele beni delirtti bir gün patlicam birisine ama ne zaman bakalım. kadınlık çok zor zaten biz yeterince yıpranıyoruz bir de doktor azarı işitmek bana değil de bir başka kadına çıkıştı da. ama bir suratsız bhcg isteyip çıktım ben. o yüzden zk ya da gitmem yani adetim gecikti diye gitmem ben daha önce tuzla da özel gisbir hastanesinde candan hanım a gidiyordum klomenle de hamile kaldım onun sayesinde. ona gidicem cumartesi günü. hastalanmadım ama akıntımın rengi koyulaştı belki sökülür artık.söktürücü kullanmak da istemiyorum ki.muayne ücreti 22 tl enn azından insan gibi temiz bir ortamda muayne der beni güzelce bi konuşuruz tekrardan.

canım seni çok iyi anlıyorum. bende her ay aynı korkuyu yaşıyorum. kist mi olmuştur ne olmuştur diye kendimi yiyorum ama eninde sonunda gecikmeli olarak adet oluyorum. 10 gün kadar gecikmesini normal buluyor dr lar. ben geçen ay telefonla tüp bebek hemşiresiyle konuştuğumda 10 gün daha bekleyelim olmazsanız gelin söktürücü yazalım demişti. benim normalde de düzensiz ama mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum. bir kez kullandım yalnızca. ilacı bırakınca zaten hemen adet oluveriyorsun. bir de hastaneye gidersen mutlaka kan testi sonucunu yanında götür. kanda gebelik testi mutlaka istiyorlar. sonucunu yanında götürürsen en azından tekrar kan verip, sonuç beklemek zorunda kalmazsın. diğer türlü saat ikiye kadar beklemek zorunda kalıyorsun kan sonucunu alıp, doktora ilaç yazdırabilmek için. bence boşuna sıkıntıya sokma kendini duygunun söylediği gibi bir an önce git en azından bi ultrasonla bakarlar sorun olmadığını görünce rahatlarsın. hem zaten hemen arkasından adet oluyorsun ben ne zaman adetim gecikti diye ultrasona girsem çok ilginçtir ertesi gün adet oluyorum. bence sende vakit kaybetme canım.

kan sonucum var canım evet 0.1 ama adetim gecikti diye taaa üsküdar a zeynep kamil e gidemem. ben darıca da oturuyorum. duyguya da anlattım zaten canım burnumda olduğu için hiç çekemem bu konuda devlet hastanesi doktorlarını özel e gidicem tuzla ya ilk doktoruma. yani aşılamadan 1 ay sonra normalmidir bu kadar gecikmesi bilmem ama 7 gün oldu işte.gecikeli yani. eh 10 güne kadar olurum heralde.

kızlarr dün zk gittim. tüp bebek işlemlerini başlatmak için ama yapamadım.
kenan bey ile görüştük. dosyamı inceledi 2 yıllık evli oldugumuz için devletin karşılamayaağını söyledi. fsh ım 11 çıkmıştı testlerde. bidahaki ay adetliyken gidip tekrar test yaptırıcakmışım eğer birazdaha yüsek çıkarsa yumurta rezervi azalmış diye raporuma yazıp ancak rapor çıkartacağımı söyledi. ilk gittiğimde servisteki dr. da inf. asistanda çikolata kistimin en son evresinde olduğumu söylemişdi. kenan bey asist. başı olarak en son evresinde olmadığını söylüyorum dedi. normalde çik. kistinin 3. vya 4. evresinde devlet kaç yıllık evli olduğuna bakmıyomuş.
o kadar kızdım ki bana bunları baştan neden söylemediler. neden her ultrasona girdiğimde beni korkuttular. kistin çok büyük falan filan diye tepki verdiler. dün adam resmen beni başından savdı. başka hiç bişey değil.
bende o sinirle kaynarcadaki medicine sanırım adı oraya gittim. dr. un anlattıklarını anlattım ve çok şaşırdı. daha ne olacakmış dedi patlaması çatlamasımı gerekiyormuş kistinin dedi. bir kere ameliyat olmuşsun sen zaten ve kistin 5 cm geçmiş. yani kistin 4. yani en sn evresndesin dedi.
sanırım artık tüp bebek için zk gitmeyeceğim. bu hastanede yaptıracağım.
sizinde düşüncelerinizi ve alternatiflerinizi merak ediyorum.
bu arada bu hastanede hastaneye 2800 ilaçlarada yaklaşık 1200 ödüyormuşsun ve toplam 4000 civarı tutuyormuş.

hayallah canım ya nedir bu doktorlardan çektiğimiz ben de nefret ettim infertilitedeki asistanlardan falan da. figen hanımda ben 1 aşılama yaptırdım tutmadı ama ilgilerinden çok memnunum canım tavsiye ederim kesinlikle git.1 kez özel de dene bu sırada da fsh testini yaptır. raporun çıksın ona göre. belki de tutar özelde 1 kerelik 4bin tl verebilirisin dimi..ben de zk dan soğumuş durumdayım canım. zaten adet de gecikti benim 2. aşılama da geç kalıcak eylüle kadar yaptırabilsem bari sonra tüp raporumu alınca özel bir merkez seçebilirim. bazen insan özel ilgi istiyor kaldıramıyosun yani. belkide yine medicine a giderim. evime de yakın.

durumuna üzüldüm canım en hayırlısı nere ise umarım şans bizi oraya doğru sürükler (bunları yaşadığıma göre şanslı olduğumu düşünmüyorum oda ayrı bir konu ama...)
eğer kenan bey başından savmışssa yine birde azarlar taarzda yaklaşsaydı o daha sinir bozucu emin ol. zk daki ortam gerçekten rahatsız edici. eminim bi çoğunuzda şahit olmuşsunuzdur. o gün yumurta toplam yada transferi olan hastlar önlükleri giydikten sonra ortalıkta dolanıyolar. sekreterlerin yanına kadar geliyolar. ki o bölüm çok kalablaık erkekler bile oluyor çoğu zamn. ve bu görüntüye dur diyen birileri yok. ve bende bunları yaşamk istemediğim için vede kenan beyin tavrından dolayı hala yaptırıp yaptırmamakta karar vermiş değilim:( yani zaten bizim gibi hastalar çok hassaslar birde dr. un böyle ters olması sinir bozucu. madem yapamıyorsun git başa iş yap dimi. bu işi seçtiysende insanlara iyi davranmak zorundasın ama ne yazıkki yapmıyorlar. senin dediğin kaynarcadaki hastane tüp bebek merkezimi yoksa genel bir hastanemi? zk dan çıktıktan sonra oraya gittiğinde yeniden ultrasonlamı bakıp kistin büyük olduğu teşhisini koydular. raporunu çıkartıp özelde de yaptırabilirsin. özellerdeki şüphede para için bilerek tutturmaya bilirler. zaten bunu aşsam gözümü kaatıp gidip bi özelde yapıcam

evet çok komik önlükle ellerinde su şişesiyle kapı ağzından yakınlarına el sallıyolar geçen kenan bey de bir bağırdı kapı ağzında birikenlere herkesi dağıttı valla oradan. erkekler moron zaten benimki hep dışarıda bekler yada usülünce sorar sekreterlere bişey soracaksa ama kimi erkekler içeri girip çıkıyolar çok disiplinsiz bence. kenan bey emekli olucam mayıs ayında demişti bize börekçi görüşmeleri yapıyorum demişti o adam meslekten çok soğumuş kovsunlar onu ordan.özeller de de tutturmamak gibi bir durum olamaz onların da başarı oranları var canım riske atamazlar ama düşebilir sonrasında vs.. ona bişey yapamazlar.

ben de medicine ın başarılarını duyuyorum bu ara çok.benim de kafam karmakarışık şuan. 23-28 temmuz arası marmaris de rezervasyonumuz var. eğer bu ayın 20 sine kadar adet olamazsam öbür aya da sarkıcak tam tatile denk gelicek. gidemeyip iptal ettirmek zorunda kalabiliriz. gidersek de tedaviyi ertelemek zorunda kalabiliriz. bilemiyorum ya geçen ay aşılamada 9mm rahim duvarı kalınlığım vardı. medicine da figen hanım bana hep kalça bandı verdi kalınlaşsın diye ilkinde 7.7 ikincisinde de 8 mm ile 18. günümde falan o da aşılamam oldu. ilkinde doğal denemiştik.o zaman menogon kullanmıştım ama. belki puregon daha iyi geldi bilemem. kızlar ben tuzladaki doktoruma yine gidip 1 kerecik klomen kullansam mı? o zaman sol yumurtalığımda 22 mm lik çok güzel bir yumurtam olmuştu ve hamile kalmıştım. çok kararsızım. tam düzene sokmuşken yine tedavimin gidişhatı konusunda kararsızım.

ben ne olcam bilemiorum zeynep kamilde çok durum rezlllik o zaman ...bu gün lekelenme oldu bende yarın ilk gün ama gideceim yaparalarmı acaba ilk gün diye test

ben ne olcam bilemiorum zeynep kamilde çok durum rezlllik o zaman ...bu gün lekelenme oldu bende yarın ilk gün ama gideceim yaparalarmı acaba ilk gün diye test

canım benim de adet teşrif ettiler sonunda lekelenme henüz tabi başlamadı ama eğer pazartesi ye bırakırsam ve yarın sökülürse 1. günüm sayılır ve ilaçlara 4. günümde başlamak zorunda kalırım. ne yapıcamı bilemedim ben de. sen ne için yaptırıcaktın testi? hormon testleri mi?

adetim geldi kızlarrr 37. günümde çok şükür neden oldu bu gecikme merak ediyorum artık muaynede öğrenirim. inşallah tedaviye başlamamı engellicek bir kist yoktur tertemizdir yine. aman varsa da içerim 1 ay doğum kontrol hapı napalım sağlık olsun adet geldi ya sonunda artık gidişata bakıcaz.ama daha çok az leke var yarın sökülür mü acaba? eşim de uyudu yarın gitsek zeynep kamil e hiç adet gelmeden de gidilir mi muaynede sökülmemiş olursa rahim i göremezler mi acaba. kızlar durum böyle olursa 4. günümde başlamamın bir sakıncası olur mu ki? biliyosunuz geçen ay sağ coşmuştu ama sol geç cevap vermişti. sol büyüsün diye geç başlamak istemiyorum.

hadi bakalım başladı telaş... pazartesi kesin gideriz artık hayırlısı olsun .)

yüce Rabbim hepinizede hayırlı sağlıklı en güzel bebeklerden nasip etsin bu mübarek gecede inşallah dua vaktine denk gelirde kabul olur Rabbim işlerinizi hayatınızı kolaylaştırsın ben annelik duygusunu her kadın yaşasın istiyorum hepiniz içinde duacıyım....

ben de medicine ın başarılarını duyuyorum bu ara çok.benim de kafam karmakarışık şuan. 23-28 temmuz arası marmaris de rezervasyonumuz var. eğer bu ayın 20 sine kadar adet olamazsam öbür aya da sarkıcak tam tatile denk gelicek. gidemeyip iptal ettirmek zorunda kalabiliriz. gidersek de tedaviyi ertelemek zorunda kalabiliriz. bilemiyorum ya geçen ay aşılamada 9mm rahim duvarı kalınlığım vardı. medicine da figen hanım bana hep kalça bandı verdi kalınlaşsın diye ilkinde 7.7 ikincisinde de 8 mm ile 18. günümde falan o da aşılamam oldu. ilkinde doğal denemiştik.o zaman menogon kullanmıştım ama. belki puregon daha iyi geldi bilemem. kızlar ben tuzladaki doktoruma yine gidip 1 kerecik klomen kullansam mı? o zaman sol yumurtalığımda 22 mm lik çok güzel bir yumurtam olmuştu ve hamile kalmıştım. çok kararsızım. tam düzene sokmuşken yine tedavimin gidişhatı konusunda kararsızım.

bence adetin olunca rahatlarsın ve kafanı çıok karıştırma tatilini yap ve kafan boşalmış bir şekilde gel ve yoluna devam et. çünkü gerçekten hepimizin buna çok ama çok ihtiyacı var. bende temmuzun 2. haftası ege- akdeniz tarafına gidicem. ama bu arada bu ay sonu adet olduğumda raporumda çıkmış olursa acaba başlasammı diye düşündüm ama herşeyi üst üste getirmenin manası yok dedim sonradan. çünkü koştur koştur acele ediyoruz da noluyor yine bişey yok demekki Allah vereceği zamanı biliyor. hem kim bilebilir belki tatilde bişeyler olur :)) ve ne güzel bir çoğunuz sonuç kötü olsada hamile kalabilmişsiniz bende o da olmadı kalabiliyormuyum belli bile değil. belki benim durumum daha iyidir ne bilim en azından o mutluluk sonucunda üzülmemiş olma durumum da var ama dediğim gibi bende tık yok. kusura bakma burda isimler yazmadığı sadece nick kullanıldığı için belki aynı şeyleri tekrar soruyorumdur sen ilk hamileliğine tedaviyle kaldın. sanırım düşük oldu. ve düşümesinni sebebini söyleyebildimi doktor? hangi hastaneye gidipte hamile kaldın tekrar oraya gitmeyi düşünmüyormusun?

kızlar tedavi için tatil planlarınızı ertelemeyin. kafanızı boşaltın buna ihtiyacımız var. ttailine gidin gelince bütün sorunlar sizi bekliyo olcak zaten

bence adetin olunca rahatlarsın ve kafanı çıok karıştırma tatilini yap ve kafan boşalmış bir şekilde gel ve yoluna devam et. çünkü gerçekten hepimizin buna çok ama çok ihtiyacı var. bende temmuzun 2. haftası ege- akdeniz tarafına gidicem. ama bu arada bu ay sonu adet olduğumda raporumda çıkmış olursa acaba başlasammı diye düşündüm ama herşeyi üst üste getirmenin manası yok dedim sonradan. çünkü koştur koştur acele ediyoruz da noluyor yine bişey yok demekki Allah vereceği zamanı biliyor. hem kim bilebilir belki tatilde bişeyler olur :)) ve ne güzel bir çoğunuz sonuç kötü olsada hamile kalabilmişsiniz bende o da olmadı kalabiliyormuyum belli bile değil. belki benim durumum daha iyidir ne bilim en azından o mutluluk sonucunda üzülmemiş olma durumum da var ama dediğim gibi bende tık yok. kusura bakma burda isimler yazmadığı sadece nick kullanıldığı için belki aynı şeyleri tekrar soruyorumdur sen ilk hamileliğine tedaviyle kaldın. sanırım düşük oldu. ve düşümesinni sebebini söyleyebildimi doktor? hangi hastaneye gidipte hamile kaldın tekrar oraya gitmeyi düşünmüyormusun?

evet canım tatili ertelemeyi ben de istemem senede 1 hafta bir kafamızı dinleyelim. zaten şimdi benim adet tarihim 15 haziran oldu e 15 temmuz da da aşılama sonucunu alırım. tatil de 23 temmuz da ya hamile giderim tatile yada tüp bebek işlemlerine başlamış olarak. artık kısmet. ama kistim varsa belki de başlayamayız aşılamaya doğum kontrol hapı verir. o da 1 ay sonra tatil zamanıma geldiği için gidemem yaptırmaya 2. aşılamam ağustos a bile kalabilir birsürü seçenek var yani ama biz iyi düşünelim iyi olsun dimi:)inşallah olur aşılamam bu ay benim adet kırmızı halde gelmeye başladı yani bugün 1. günüm doğal olarak ultrasona pazartesi giricem 4. günüm olucak iyice temizlenmiş olurum kistler mistler de gider inşallah. 4. gün de başlamamda da bir sakınca yokmuş iğnelere2-4 gün arası en uygun muş..

canım ben rahim anomalimi öğrendim sonra özel tuzla gisbir hastanesinde candan hanım a gittim 1 klomen le tedaviye başladık o ay olmadı yumurta büyümedi. birdahaki ay 2 tane içtim büyüdü 22 mm oldu sol overimde çatlatma verdi normal ilişki ile hemen hamile kaldım. bu arada tiroidim varmış ilaca başladım hemen hamile olduğumu öğrenince çok yüksek değildi mevsimsel allerjik rinit geçiriyordum çok ağır hamile olabileceğimi bildiğim için de hiç ilaç içemedim çok sarstı beni ve 8. haftamda kalp atışlarını duyamadık birdaha zaten 1 kez duyabilmiştik. nedeni araştırılmadı tabiki. doktorum 1 düşük herkes de olur dedi. moral verdi bak hemen kaldın yine kalırsın falan dedi. rahim anomalimden de kaynaklanabilir iyi bir yere tutunamamış ve beslenmesi durmuş olabilir. olacağı varmış ondan da olmuş olabilir birçok nedeni var. sonra 2 ay ara verdim yine klomen içip gittim günde 2 tane 15 mm de kaldı yumurta bir de pek fazla ilgili olmamaya başladı neticede o infertilite doktoru değil. ertesi ay 1 tane yut dedi 2 tane ile bile gelişmemişken 1 tane yutturması saçma geldi iyi takip etmiyor bu dedim bıraktım kadını. birdaha da klomen içmedim. ama iğneli tedavilerimde de hiç solda düzgün yumurtam olmadı.klomen rahim duvarını incelttiği için birdaha kullanmam heralde. ama aşılama sürecini atlatınca tüp bebek için özel bir merkez düşünebilirim. bu arada benim sadece solda tüpüm var solda da çok zayıf yumurta gelişimi var. hamile kalamamamın sebebi bu da olabilir yada kürtajdan sonra yapışıklık vs.. de olmuş olabilir. tekrar bir rahim filmi çektirmeyi düşünürmüyüm bilemiyorum zaten 2. aşılamadan sonra tüpe geçersek gerek kalmaz tüplere. ama belki de içim rahat etsin diye çektiririm. eğer tıkalıysa ve ondan kalamadığımı anlarsam belki biraz zamana bırakabilirim.

evet canım tatili ertelemeyi ben de istemem senede 1 hafta bir kafamızı dinleyelim. Zaten şimdi benim adet tarihim 15 haziran oldu e 15 temmuz da da aşılama sonucunu alırım. Tatil de 23 temmuz da ya hamile giderim tatile yada tüp bebek işlemlerine başlamış olarak. Artık kısmet. Ama kistim varsa belki de başlayamayız aşılamaya doğum kontrol hapı verir. O da 1 ay sonra tatil zamanıma geldiği için gidemem yaptırmaya 2. Aşılamam ağustos a bile kalabilir birsürü seçenek var yani ama biz iyi düşünelim iyi olsun dimi:)inşallah olur aşılamam bu ay benim adet kırmızı halde gelmeye başladı yani bugün 1. Günüm doğal olarak ultrasona pazartesi giricem 4. Günüm olucak iyice temizlenmiş olurum kistler mistler de gider inşallah. 4. Gün de başlamamda da bir sakınca yokmuş iğnelere2-4 gün arası en uygun muş..

Canım ben rahim anomalimi öğrendim sonra özel tuzla gisbir hastanesinde candan hanım a gittim 1 klomen le tedaviye başladık o ay olmadı yumurta büyümedi. Birdahaki ay 2 tane içtim büyüdü 22 mm oldu sol overimde çatlatma verdi normal ilişki ile hemen hamile kaldım. Bu arada tiroidim varmış ilaca başladım hemen hamile olduğumu öğrenince çok yüksek değildi mevsimsel allerjik rinit geçiriyordum çok ağır hamile olabileceğimi bildiğim için de hiç ilaç içemedim çok sarstı beni ve 8. Haftamda kalp atışlarını duyamadık birdaha zaten 1 kez duyabilmiştik. Nedeni araştırılmadı tabiki. Doktorum 1 düşük herkes de olur dedi. Moral verdi bak hemen kaldın yine kalırsın falan dedi. Rahim anomalimden de kaynaklanabilir iyi bir yere tutunamamış ve beslenmesi durmuş olabilir. Olacağı varmış ondan da olmuş olabilir birçok nedeni var. Sonra 2 ay ara verdim yine klomen içip gittim günde 2 tane 15 mm de kaldı yumurta bir de pek fazla ilgili olmamaya başladı neticede o infertilite doktoru değil. Ertesi ay 1 tane yut dedi 2 tane ile bile gelişmemişken 1 tane yutturması saçma geldi iyi takip etmiyor bu dedim bıraktım kadını. Birdaha da klomen içmedim. Ama iğneli tedavilerimde de hiç solda düzgün yumurtam olmadı.klomen rahim duvarını incelttiği için birdaha kullanmam heralde. Ama aşılama sürecini atlatınca tüp bebek için özel bir merkez düşünebilirim. Bu arada benim sadece solda tüpüm var solda da çok zayıf yumurta gelişimi var. Hamile kalamamamın sebebi bu da olabilir yada kürtajdan sonra yapışıklık vs.. De olmuş olabilir. Tekrar bir rahim filmi çektirmeyi düşünürmüyüm bilemiyorum zaten 2. Aşılamadan sonra tüpe geçersek gerek kalmaz tüplere. Ama belki de içim rahat etsin diye çektiririm. Eğer tıkalıysa ve ondan kalamadığımı anlarsam belki biraz zamana bırakabilirim.

anladım klomen aşılama gibi değil yani ilaçtan sonra çatlam yapılıyor ve normal ilişki deneniyor. Ilginçmiş bu yöntemde. Ama sanki kullandığımız iğnelr çokmu faydalı kimbilir onların nerelere zararı vardı ama mecbur kullanıyoruz. Sen rahim filmi çektirdin ve açık ise 2. Neden çektrşyosunkş onlar 5 yılmı ne geçerlymiş. Açıksa 1 yılda tıkaacak değil ya. Ka çyıllık evliydin tüp bebeğe geçme engelin yoksa ikinci aşılamdan sonra geç bence 3. Aşılamayı denemek zaman kaybı çünkü.

anladım klomen aşılama gibi değil yani ilaçtan sonra çatlam yapılıyor ve normal ilişki deneniyor. Ilginçmiş bu yöntemde. Ama sanki kullandığımız iğnelr çokmu faydalı kimbilir onların nerelere zararı vardı ama mecbur kullanıyoruz. Sen rahim filmi çektirdin ve açık ise 2. Neden çektrşyosunkş onlar 5 yılmı ne geçerlymiş. Açıksa 1 yılda tıkaacak değil ya. Ka çyıllık evliydin tüp bebeğe geçme engelin yoksa ikinci aşılamdan sonra geç bence 3. Aşılamayı denemek zaman kaybı çünkü.

yok canım klomenle yumurtlama olunca illa doğal denenmiyor. klomen de bir ovulasyon ilacı hap yani klomen kullanıp yumurtası gelişen insana da aşılama yapılabiliyor. hatta doktorumbana aşılama yapalım demişti ben de daha ilk kendimiz deneyelim dedim ve tutmuştu :)ben rahim filmi çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım sonrasında düşük oldu kürtaj oldum kürtajdan sonra da bir daha hamile kalamadım belki de kürtajda yapışıklık vs.. oldu o yüzden yenilemeyi düşünüyorum ama hep düşüncede kalıyor :)4. senemizi bitirdik biz canım. eşim 33 ben 27 yaşımdayım.

yok canım klomenle yumurtlama olunca illa doğal denenmiyor. Klomen de bir ovulasyon ilacı hap yani klomen kullanıp yumurtası gelişen insana da aşılama yapılabiliyor. Hatta doktorumbana aşılama yapalım demişti ben de daha ilk kendimiz deneyelim dedim ve tutmuştu :)ben rahim filmi çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım sonrasında düşük oldu kürtaj oldum kürtajdan sonra da bir daha hamile kalamadım belki de kürtajda yapışıklık vs.. Oldu o yüzden yenilemeyi düşünüyorum ama hep düşüncede kalıyor :)4. Senemizi bitirdik biz canım. Eşim 33 ben 27 yaşımdayım.

sizinde epey olmuş. Bizde bu ekimde 4 ü dolduruyoruz. Yaş olarak aynı sayılırız 34 eşim ben 29. Hayırlısı olsun hakkızmızdaki .ama tatil işini erteleme çok yorulduk bütün yıl. Bence hak ettik gelince hastane sezonunu nasıl olsa gene açıcaz en iyisi bol bol enerji depolayalım. Belkide şansa kafamız boşalırsa kendiliğinden olur. ( allahım ya hala kendiliğinden olur diyorum. Umut işte naparsınız fakirin ekmeğidir:)

Back
X