kızlarr dün zk gittim. tüp bebek işlemlerini başlatmak için ama yapamadım.
kenan bey ile görüştük. dosyamı inceledi 2 yıllık evli oldugumuz için devletin karşılamayaağını söyledi. fsh ım 11 çıkmıştı testlerde. bidahaki ay adetliyken gidip tekrar test yaptırıcakmışım eğer birazdaha yüsek çıkarsa yumurta rezervi azalmış diye raporuma yazıp ancak rapor çıkartacağımı söyledi. ilk gittiğimde servisteki dr. da inf. asistanda çikolata kistimin en son evresinde olduğumu söylemişdi. kenan bey asist. başı olarak en son evresinde olmadığını söylüyorum dedi. normalde çik. kistinin 3. vya 4. evresinde devlet kaç yıllık evli olduğuna bakmıyomuş.
o kadar kızdım ki bana bunları baştan neden söylemediler. neden her ultrasona girdiğimde beni korkuttular. kistin çok büyük falan filan diye tepki verdiler. dün adam resmen beni başından savdı. başka hiç bişey değil.
bende o sinirle kaynarcadaki medicine sanırım adı oraya gittim. dr. un anlattıklarını anlattım ve çok şaşırdı. daha ne olacakmış dedi patlaması çatlamasımı gerekiyormuş kistinin dedi. bir kere ameliyat olmuşsun sen zaten ve kistin 5 cm geçmiş. yani kistin 4. yani en sn evresndesin dedi.
sanırım artık tüp bebek için zk gitmeyeceğim. bu hastanede yaptıracağım.
sizinde düşüncelerinizi ve alternatiflerinizi merak ediyorum.
bu arada bu hastanede hastaneye 2800 ilaçlarada yaklaşık 1200 ödüyormuşsun ve toplam 4000 civarı tutuyormuş.
canım üzüldüm gerçekten. aşılamaları tüp bebek için yaptırmıştın sonuçta. baştan söylemiş olsalardı hiç değilse aşılama ile vakit kaybetmezdin. bu durumda tabii özel bir merkezde yaptırman daha mantıklı. bir yıl beklemeye gerek yok. bahsettiğin hastanenin referansları çok iyi. fiyatı da gayet makul. umarım hakkında en doğru kararı verirsin.