- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
canım marmarise git mutlaka. tedavi için erteleme. hem kafayı dağıtmış olursun. ben aslen muğlalıyım. çocukluğumdan beri giderim her yaz farklı bi yerine. marmaris datça fethiye bodrum hele dalyan ve göcek öyle özledim ki... bizde ramazan bayramından sonra düşünüyoruz ege tatili. tüp bebek öncesi yapacağım bende kısmetse kafa iznimi:) bir ay yıllık iznim var. moral olacak baya. belki bir kısmını tüp bebek sonrası istirahat amacıyla kullanabilirim. naçizane tavsiyem marmarise gideceksen daha önce gitmediysen datçaya git mutlaka. şimdi çok güzeldir. koyları da harika. yolu biraz virajlı marmaristen sonra ama fazla uzun sürmüyor. hamile kalırsan gitme tabii:) mide bulantısı tutuyor çok fena. tekne turu da harika oluyor. yunan adalarına bile gidebiliyorsunuz tekneyle.
marmarisi ben beğenmemiştim merkezinde kaldığımız için olabilir daha ıssız yerleri belki daha güzeldir. baharın kzıı bu tavsiyeleri bende dikkate alayım çünkü bodrumdan başlayıp, fethiye, dalaman, ortaca ve olimpos yapmayı düşünüyorduk. datçayıda düşündüm ama çook uçta kalıyor diye gitmesekmi diye aklımdan geçti.ama progmamımı kısaltıp datçayı düşünebilirim. malum haftasonlarıyla birlikte en fazla 10 gün iznimiz var