• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım marmarise git mutlaka. tedavi için erteleme. hem kafayı dağıtmış olursun. ben aslen muğlalıyım. çocukluğumdan beri giderim her yaz farklı bi yerine. marmaris datça fethiye bodrum hele dalyan ve göcek öyle özledim ki... bizde ramazan bayramından sonra düşünüyoruz ege tatili. tüp bebek öncesi yapacağım bende kısmetse kafa iznimi:) bir ay yıllık iznim var. moral olacak baya. belki bir kısmını tüp bebek sonrası istirahat amacıyla kullanabilirim. naçizane tavsiyem marmarise gideceksen daha önce gitmediysen datçaya git mutlaka. şimdi çok güzeldir. koyları da harika. yolu biraz virajlı marmaristen sonra ama fazla uzun sürmüyor. hamile kalırsan gitme tabii:) mide bulantısı tutuyor çok fena. tekne turu da harika oluyor. yunan adalarına bile gidebiliyorsunuz tekneyle.

marmarisi ben beğenmemiştim merkezinde kaldığımız için olabilir daha ıssız yerleri belki daha güzeldir. baharın kzıı bu tavsiyeleri bende dikkate alayım çünkü bodrumdan başlayıp, fethiye, dalaman, ortaca ve olimpos yapmayı düşünüyorduk. datçayıda düşündüm ama çook uçta kalıyor diye gitmesekmi diye aklımdan geçti.ama progmamımı kısaltıp datçayı düşünebilirim. malum haftasonlarıyla birlikte en fazla 10 gün iznimiz var:( ama şans bu ya o bölgeye gidelim dedik ya deprem mevzusu çıktı. şans nerde kapımızı çaldıki zati:(( ayrıca sana katılıyorum hamile kalırsa kesinlikle gitmesin derim artık yananda tatil parası olsun. sıcaktır oralar yol uzun ne olur ne olmaz riske atmamk gerek.

http://www.bebekistiyorum.com/62/ilacsiz-tup-bebek-(ivm).aspx

kızlar bu linkte eurofertilin ilaçsız tüp bebğiyle ilgili bilgiler var eşim bunu bulup bana göndermişti bende detaylı okumuştum ama bana çok mantıklı gelmedi. ilaçla sonuç alınamazken ilaçsız nasıl iyi bir sonuç alınır bilemiyorum. zaten banada uygulanmaz diye düşünüyorum. çünkü yumurtalık rezevlerim az :(

marmarisi ben beğenmemiştim merkezinde kaldığımız için olabilir daha ıssız yerleri belki daha güzeldir. baharın kzıı bu tavsiyeleri bende dikkate alayım çünkü bodrumdan başlayıp, fethiye, dalaman, ortaca ve olimpos yapmayı düşünüyorduk. datçayıda düşündüm ama çook uçta kalıyor diye gitmesekmi diye aklımdan geçti.ama progmamımı kısaltıp datçayı düşünebilirim. malum haftasonlarıyla birlikte en fazla 10 gün iznimiz var:( ama şans bu ya o bölgeye gidelim dedik ya deprem mevzusu çıktı. şans nerde kapımızı çaldıki zati:(( ayrıca sana katılıyorum hamile kalırsa kesinlikle gitmesin derim artık yananda tatil parası olsun. sıcaktır oralar yol uzun ne olur ne olmaz riske atmamk gerek.

canım ben dalamanlıyım. ortacaya bağlı dalyan diye bir tatil beldesi var. ben en çok dalyanı seviyorum. dünyanın en iyi plajı iztuzu plajı da orada. yalnız caretta carettaları korumak adına konaklama yerleri plajdan uzak tutuluyor ve hergün tekneyle gidiyorsun. ama bence değer. gerçekten harika. çoğunlukla turistler oluyor. bence dalyanı bir kez görmelisin. sonra zaten alışkanlık yapıyor:) bende marmarisi çok sevmiyorum ama ercelf marmarise gideceği için datçayı tavsiye ettim. oraya kadar gitmişken görebilir diye. ama marmaris datça yolu çok fena. bende mide bulantısı yapıyor. hele hamileyken bile bile gitmek büyük cesaret ister. ama ben hamile kalsam da düşünüyorum açıkçası tatil yapmayı:) sakıncası olacağını sanmıyorum ben. ama öncelik bebek tabii. datça evet çok uçta kalıyor yolu da çok virajlı dediğim gibi. öyle ahım şahım bir plajı yok ama tablo gibi doğal güzellikleri olan harika bir yarım ada. fethiye ölüdeniz kesinlikle marmaristen çok güzel bana kalırsa da. onun dışında göceğe gidebilirsin. ben en çok dalyan ve göceği seviyorum. göcek denizi şimdiye kadar girdiğim en güzel deniz. tekneyle adalar turu yunan adaları turu yapılıyor gidersen mutlaka katıl derim. dalyan, fethiye ve göcek bence gidebileceğin en iyi yerler. dalyanda konaklama vs de çok hesaplı oluyor. hemde çok dinlendirici. dalyanda kalıp bir gün ölüdenize bir gün göceğe gidebilirsin mesela. biraz karışık yazdım ama kusura bakma:)

günaydın kızlar. ben zk. dan tüp bebk için rapor çıkarma aşamasındayım. bu esnada eurofertil ilede görüşmeye gittim özel yaptırırsan 5000-6000 tl yi buluyor. Raporlu hasta olarak gidersende 1500 tl merkeze ödeyeceğimiz para artık yazacakları ilaçta 200 tl ile 2000 tl arası değişe biliyormuş. bu durumda en pahalı ilacı yazdıklarını varsayarsak 2000+1500= 3500 tl ödeme yapıyoruz. ha bunun yanında kan vs. isterlerse ekstra oluyor benim bir çoğu yeni tahlil olduğu için dr. baktı ve ekstra bişey istenmez sanırım dedi. ama tabiki özel bir merkez olduğu için öyle diyorlar ama o an bişey çıkarırlarsa mecburen yaptıracaksın diye aklımdan geçmedi değil. ama biyere güvenmesekte yaptırmak zorundayız. bahçeciyle görüşmek için ise dr. randevusu alıp 150 tl vizite üzretini ödedikten sonra senle görüşme yapıyorlar. ve sen ikna olursa tercih ediyorsun orayı ama ilk etapta konuşmaya gideceksen bile 150 lira ödemek zorundasın. bende 2 tüp bebek denenmemi zk. da yaptırıp 2 defa tutmazsada daha sonramı özele geçsem diye düşünüyorum. yoksa raporumdan sonra 3500 tl yi verip eurofertilemi gitsem bende hala düşünüyorum :(((

canım eurofertilin raporlu ücreti de makulmuş gerçekten. raporum çıkınca düşünebilirim. ben zeynep kamilde yaptırırsam ve ilki tutmazsa ikinciyi raporla başka yerde yaptırırım iki hakkımı da orada kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum. zaten ilki tutmazsa ikinciyi orada yaptırmak içimden gelmez.

ortamdan bizde çok memnun değiliz ama devlet hastanesi sonuçta çok yoğunlar. çok bilinçsiz hastalar var. onlarla ayrı uğraşmak zorundalar. onların işi de kolay değil bende tam tersi çok sabırlı buluyorum çoğu zaman. ben o kadar sabırlı olamazdım:) dediğim gibi devlet hastanesi sonuçta çok farklı muamele beklemek yanlış olur bence. amaca ulaşmak önemli olan. ben yine de anlayışlı buluyorum çalışanları özellikle doktorları. aşılamamı yaptırıyorsun sen?

Tabiki haklısın özel gibi alaka bekleyemem ama uslupları tuhaf geldi.Yoksa ben hep devlet hastanesine gidiyorum.Hiçte sorun yaşamadım.Şuan araştırıyorlar smear yaptırdım aysonu çıkacak.Hormon vs içinde adeti bekliyorum.Birde ben 14 yıldır epilepsi hastasıym.İlaç kullandığım için Tedavi,gebelik ve doğum aşamalarımın farklı ilerlemesi gerekiyor.:44:.Yani bundan önce gittiğim 3 dr böyle söyledi.Özelliklede nöroloji dr.um.Ama z.kamildeki hemşire hn.bu bizim sorunumuz deyip tersledi beni.Ayrıca Aşılama yaparız tutmazsa senin sorunun dedi.Sizde takdir edersinizki hoş bi tavır değil.:50:Ama dediğin gibi amaca ulaşmak için idare edicez...

tatili ertelemicem canım çok istiyorum marmaris i görmeyi bir gün de tekne turu yapıp koyları gezicez bir de selimiye köyü varmış havuz gibi denizi varmış arabayla bir gün de oraya gideriz zaten 5 gün ve aşılama olursam bu ay sonucumu öğrenip gidicem yani ya hamile gidicem yada tüp bebeğe geçip.bugün de manşukiye ye gittik eşimle temiz hava çok çarptı acayip uykum var :)

canım marmarise git mutlaka. tedavi için erteleme. hem kafayı dağıtmış olursun. ben aslen muğlalıyım. çocukluğumdan beri giderim her yaz farklı bi yerine. marmaris datça fethiye bodrum hele dalyan ve göcek öyle özledim ki... bizde ramazan bayramından sonra düşünüyoruz ege tatili. tüp bebek öncesi yapacağım bende kısmetse kafa iznimi:) bir ay yıllık iznim var. moral olacak baya. belki bir kısmını tüp bebek sonrası istirahat amacıyla kullanabilirim. naçizane tavsiyem marmarise gideceksen daha önce gitmediysen datçaya git mutlaka. şimdi çok güzeldir. koyları da harika. yolu biraz virajlı marmaristen sonra ama fazla uzun sürmüyor. hamile kalırsan gitme tabii:) mide bulantısı tutuyor çok fena. tekne turu da harika oluyor. yunan adalarına bile gidebiliyorsunuz tekneyle.

marmaris de içmeler de otel martı la perla, işte 5 gün zaten konaklamamız 1 gün tekne turu istiyorum zaten o bütün koyları gezdiriyomuş onu kesinlikle yapmayı istiyorum. onun haricinde de dalyan a belki günübürlik gideriz yada tekne turu da uğruyor olabilir bakıcas işte :)hamile kalsam da gitmeyi düşünüyorum açıkçası ama öyle virajlı yolları unutucaz o zaman otelde takılırız bir de tekne turu yaparız Allah kısmet ederse.

günaydın kızlar. ben zk. dan tüp bebk için rapor çıkarma aşamasındayım. bu esnada eurofertil ilede görüşmeye gittim özel yaptırırsan 5000-6000 tl yi buluyor. Raporlu hasta olarak gidersende 1500 tl merkeze ödeyeceğimiz para artık yazacakları ilaçta 200 tl ile 2000 tl arası değişe biliyormuş. bu durumda en pahalı ilacı yazdıklarını varsayarsak 2000+1500= 3500 tl ödeme yapıyoruz. ha bunun yanında kan vs. isterlerse ekstra oluyor benim bir çoğu yeni tahlil olduğu için dr. baktı ve ekstra bişey istenmez sanırım dedi. ama tabiki özel bir merkez olduğu için öyle diyorlar ama o an bişey çıkarırlarsa mecburen yaptıracaksın diye aklımdan geçmedi değil. ama biyere güvenmesekte yaptırmak zorundayız. bahçeciyle görüşmek için ise dr. randevusu alıp 150 tl vizite üzretini ödedikten sonra senle görüşme yapıyorlar. ve sen ikna olursa tercih ediyorsun orayı ama ilk etapta konuşmaya gideceksen bile 150 lira ödemek zorundasın. bende 2 tüp bebek denenmemi zk. da yaptırıp 2 defa tutmazsada daha sonramı özele geçsem diye düşünüyorum. yoksa raporumdan sonra 3500 tl yi verip eurofertilemi gitsem bende hala düşünüyorum :(((

canım raporu gitsen bile senden 1500 tl alıyorlar ama sonra ekstra tahliller çıkartıyolar onları mecbur yaptırmak zorundasın. devleti tercih etmemizin sebebi uygun olması değil mi? raporu alıp özelde yaptırırsan aynı hesaba geliyor bence. sadece ilaçlar için 1000 tl kar ın oluyor. özele gidince merkezin parasını yine ödiceksin.

kızlar tedaviye başladık çok şükür. ultrasonda uzun saçlı bir adam vardı kır saçlı baya sanırım tansel bey di çok sakin bir adam dediğin gibi bahar. çok güzel muayne etti rahim anomalim olduğunu söyledim sol taraf sağlıklı görünüyor dedi sol over net, kist yok, rahim içi normal. sağda ise bişey var ama o yumurtalık değil dedi kist de değil dedi :) ama dedim yumurtluyor geçen ay sağda çok güzel yumurtaların vardı dedim ben de anlamadım gitti dedim ilacı verdikçe görücez dedi. hsg yi götürmedim yanımda ama hsg raporumu okudu dosyadan sonra pelvik mr ım da var dedim ona da baktı. sağ over seçilmemiştir yazıyo bak dedi. ben de yumurtluyor ama dedim yine :) histeroskopi yaptıkmı biz hiç sana dedi ben de hayır dedim. düşündü biraz. ödüm koptu isticek diye. sonra başlıyoruz dedi 75 ile. 4. günüm dedim biraz ağız burun yamultarak 4. gün biraz geç ama dedi başka bişey demedi. ama ben memnun kaldım çok beğendim beni de dinledi konuşmama kızmadı. cuma yeniden çağırdı.

ben 4. günü başlamak zorunda kaldığım için normalde akşamları yapın diyor ya hep hemşire hemen başlamak için öğlen yapsam dedim olur dedi ama sabahtan yapmayın çünkü bazen kan istiyor doktorlar dedi 12 den sonra yapın dedi. ben de eve gelince 12 de yaptım iğnemi her gün 12 de yaparım artık. hayırlısı olsun inşallah. 3. günümde başlasam daha iyi olurdu ama çok da kafama takmıyorum büyicekse yine büyür. dün akşam 9 da başlayacağıma bu sabah 12 de başladım çok bişey farketmez bence. soğukluk gelmişti ama ilgili doktoru görünce düşüncem değişti 9 yıldır gebe kalamayan bir kadının ilk tüp bebeği tutmuş 35 yaşında 2 embriyo koymuşlar birisi tutmuş. kontrollere hala oraya geliyor. ultrason fotosunu gösterdi minicik kesesinin içinde bir fasülye vardı. tuzla dan geliyomuş. çok memnunum dedi. ben ilk denememi orda yaptırmak konusundaki kakarımdan vazgeçmicem sanırım. belki 2. yi bile orda yaptırım. zaten eğer 2 side tutmazsa özellere para yatırıcaz.

ben şunu anlamıyorum. rapor , eğer özelde devam edicekseniz pek bir işe yaramıyor sadece ilaçlarda indirim almanızı sağlıyor. ama kimi merkezler ssk hastalarında da indirim yapıyor.yani ha 3000 tl ye ssk lı raporlu yaptırmışsın ha özel 5000 tl ye yaptırmışsın. arada çok bir fark olmuyor.

ben bugün özel yaptıran bir kadını gördüm z.k. da yani kendisi yaptırıyor devlette. ilaçları 2500 tl tutmuş eczane 1700 e vermiş yani indirim de yaptırabiliyorsunuz ilaçlara.

kızlar tedaviye başladık çok şükür. ultrasonda uzun saçlı bir adam vardı kır saçlı baya sanırım tansel bey di çok sakin bir adam dediğin gibi bahar. çok güzel muayne etti rahim anomalim olduğunu söyledim sol taraf sağlıklı görünüyor dedi sol over net, kist yok, rahim içi normal. sağda ise bişey var ama o yumurtalık değil dedi kist de değil dedi :) ama dedim yumurtluyor geçen ay sağda çok güzel yumurtaların vardı dedim ben de anlamadım gitti dedim ilacı verdikçe görücez dedi. hsg yi götürmedim yanımda ama hsg raporumu okudu dosyadan sonra pelvik mr ım da var dedim ona da baktı. sağ over seçilmemiştir yazıyo bak dedi. ben de yumurtluyor ama dedim yine :) histeroskopi yaptıkmı biz hiç sana dedi ben de hayır dedim. düşündü biraz. ödüm koptu isticek diye. sonra başlıyoruz dedi 75 ile. 4. günüm dedim biraz ağız burun yamultarak 4. gün biraz geç ama dedi başka bişey demedi. ama ben memnun kaldım çok beğendim beni de dinledi konuşmama kızmadı. cuma yeniden çağırdı.

ben 4. günü başlamak zorunda kaldığım için normalde akşamları yapın diyor ya hep hemşire hemen başlamak için öğlen yapsam dedim olur dedi ama sabahtan yapmayın çünkü bazen kan istiyor doktorlar dedi 12 den sonra yapın dedi. ben de eve gelince 12 de yaptım iğnemi her gün 12 de yaparım artık. hayırlısı olsun inşallah. 3. günümde başlasam daha iyi olurdu ama çok da kafama takmıyorum büyicekse yine büyür. dün akşam 9 da başlayacağıma bu sabah 12 de başladım çok bişey farketmez bence. soğukluk gelmişti ama ilgili doktoru görünce düşüncem değişti 9 yıldır gebe kalamayan bir kadının ilk tüp bebeği tutmuş 35 yaşında 2 embriyo koymuşlar birisi tutmuş. kontrollere hala oraya geliyor. ultrason fotosunu gösterdi minicik kesesinin içinde bir fasülye vardı. tuzla dan geliyomuş. çok memnunum dedi. ben ilk denememi orda yaptırmak konusundaki kakarımdan vazgeçmicem sanırım. belki 2. yi bile orda yaptırım. zaten eğer 2 side tutmazsa özellere para yatırıcaz.

ben şunu anlamıyorum. rapor , eğer özelde devam edicekseniz pek bir işe yaramıyor sadece ilaçlarda indirim almanızı sağlıyor. ama kimi merkezler ssk hastalarında da indirim yapıyor.yani ha 3000 tl ye ssk lı raporlu yaptırmışsın ha özel 5000 tl ye yaptırmışsın. arada çok bir fark olmuyor.

ben bugün özel yaptıran bir kadını gördüm z.k. da yani kendisi yaptırıyor devlette. ilaçları 2500 tl tutmuş eczane 1700 e vermiş yani indirim de yaptırabiliyorsunuz ilaçlara.

hayırlı olsun canım. benim zeynep kamil konusunda ısrarcı olamamın bi nedeni tayfun bey. diğeri ise hemen her gidişimde tüp bebekle hamile kalan birine rastlıyor olmam. genelde hastalar özel merkezlerden zeynep kamile gelmeye başlıyor gördüğüm kadarıyla. ben kararlıyım aslında zeynep kamilde yaptırmak konusunda. arada kafamda soru işaretleri oluyor ama başlarken çok araştırmıştım. güvenerek geldim bakalım hayat ne gösterecek. benimde yarın kontrolüm var. klomenim bitti. bakalım yarın ne göreceğiz ultrasonda.

hayırlı olsun canım. benim zeynep kamil konusunda ısrarcı olamamın bi nedeni tayfun bey. diğeri ise hemen her gidişimde tüp bebekle hamile kalan birine rastlıyor olmam. genelde hastalar özel merkezlerden zeynep kamile gelmeye başlıyor gördüğüm kadarıyla. ben kararlıyım aslında zeynep kamilde yaptırmak konusunda. arada kafamda soru işaretleri oluyor ama başlarken çok araştırmıştım. güvenerek geldim bakalım hayat ne gösterecek. benimde yarın kontrolüm var. klomenim bitti. bakalım yarın ne göreceğiz ultrasonda.

inşallah kocaman bir yumurta görürsün canım valla ben çok memnun kaldım muayneden o kır saçlı uzun saçlı doktor tayfın bey mi tandel bey mi bilemiyorum ama çok iyiydi kenan beyin de bugün keyfi yerindeydi ben de cuma günü gidicem ama pek bi hareket olmaz o zamana kadar sanmıyorum haftaya anca. ikimiz için de hayırlısı olsun canım ikimizin de 2. aşılaması oluyor desene :)

canım raporu gitsen bile senden 1500 tl alıyorlar ama sonra ekstra tahliller çıkartıyolar onları mecbur yaptırmak zorundasın. devleti tercih etmemizin sebebi uygun olması değil mi? raporu alıp özelde yaptırırsan aynı hesaba geliyor bence. sadece ilaçlar için 1000 tl kar ın oluyor. özele gidince merkezin parasını yine ödiceksin.

kendi paranla gidersen merkeze ödeyeceğin para 3750 tl + ilaçalar 5000-6000 bini buluyor. ki ekstra bişey çıkarırlarsa oda şansımıza artık.

hayırlısı olsun canım senin için. sen ve bahar böyle dediniz ya biraz motive oldum zk da tüp yaptırıpta tutanlardan bahsetmişsiniz negüzel. ben hiç karşılaşmadığım için acaba tüpte başarı oranları çok mu az diyordum. aynen öyle SGK lı olarak gitsende para ödüyorsun özel 6000 ise SGK lı raporlu olduğu iç.in 3000 gibi bi rakam ödüyor yarı yarıya yani. bende ordan şaşmak istemiyorum aslında ama her gittiğimde kenan bey orda olduğu için soğur gibiyimki adamla 1 kez görüşme ve 1 kez muayaene olmama rağmen iyi elektrik alamadım. hep dolnaıyor ortalarda dolanıyor hastanenin delisi gibi :)) belki tüp bebek tedavimde dediğiniz doktora denk gelir motive olurum. kısmetimde artık ne olcak görücem.

inşallah kocaman bir yumurta görürsün canım valla ben çok memnun kaldım muayneden o kır saçlı uzun saçlı doktor tayfın bey mi tandel bey mi bilemiyorum ama çok iyiydi kenan beyin de bugün keyfi yerindeydi ben de cuma günü gidicem ama pek bi hareket olmaz o zamana kadar sanmıyorum haftaya anca. ikimiz için de hayırlısı olsun canım ikimizin de 2. aşılaması oluyor desene :)

ayyy canım inşallah. tayfun bey e muayne olmuşsun sen. tansel bey daha yaşlı kısa boylu bi adam. hastalar genelde dua ediyorlar tayfun beye denk gelmek için:)

hayırlısı olsun canım senin için. sen ve bahar böyle dediniz ya biraz motive oldum zk da tüp yaptırıpta tutanlardan bahsetmişsiniz negüzel. ben hiç karşılaşmadığım için acaba tüpte başarı oranları çok mu az diyordum. aynen öyle SGK lı olarak gitsende para ödüyorsun özel 6000 ise SGK lı raporlu olduğu iç.in 3000 gibi bi rakam ödüyor yarı yarıya yani. bende ordan şaşmak istemiyorum aslında ama her gittiğimde kenan bey orda olduğu için soğur gibiyimki adamla 1 kez görüşme ve 1 kez muayaene olmama rağmen iyi elektrik alamadım. hep dolnaıyor ortalarda dolanıyor hastanenin delisi gibi :)) belki tüp bebek tedavimde dediğiniz doktora denk gelir motive olurum. kısmetimde artık ne olcak görücem.

duygucum koptum gülmekten valla. hastanenin delisi ha:9: tüp bebekte gerçekten başarı oranı çok yüksek. her gidişimde hamile birine rastlıyorum mesela. tüp yaptırıp yanımda gebelik haberini alanlar oldu. altılı gruplar halinde sırayla alıyorlar biliyorsunuz transfere. geçen şahit oldum. aynı gün transferi yapılan altı kadının da bebeği tutmuştu. darısı başımıza inşallah.

Kızlar bende bu gün gittim sabahtan zeynep kamile hormon testlerini nihayet yaptırabildim adetin 4. Günü olmasına rağmen..ultrsaonda kenan bey vardı tabi ben ilk kez çatala çıkacağım için çok gerildim oda sinirlendi biraz tedavi görmek istiormusun diye burda alışcan o zamn dedi..neyse bir de stajer sanırım erkek vardı ilk kez erkeğe oldum çok uatnadım o ayrı..korkudan titiredim zaten vajiniusamutum zor atttlatım bu kadar..neyse sağda ve solda kistler var sanırım ufak yollu..rahim normalkmiş..ama bu gün o kadar uğraştımki akşam 5 te dönebildik eve..kapıdaki sekreterden hiç bir yönlerndirme alamadığımdan sorularıma zahmet edip cvp bile vermior başını dahi kaldırmıyor..bende boştan yere beklemişim saat 2 ye kadar meğer ekg işte röntgen falan da vamışş bunları yaptırmamışım ..en son sora sora ona buna başka yerin hemşiresi bana anlattı kısacası röntgenin sonucu yarına kaldı sırf o sekreter yüzünden..ben ilk kez kan veriorum yanii ultrosan giriorum ondan sonraki aşamaları nasıl yapacağımı nerde ne bilim usg ne ne bilim..dedim ya bu gün çok kötüydü benim için..daha önceleri böle değildi neden bu şeklde oldu anlamdm..ama yarın gitmeyeceğim film sonucu almaya bir hafta sonra giderim nasılsa mear verilecekmiş randevü alınıp hem eşinde gelmesi lazım sanırımm

Hayli soğudum zeynep kamilden bu gün böle olacaksa vazgeçmeyi bile düşünüorum özlede denerim bir kere diorum ama başladık bir kere ..bu günkü zahmeti unutmam asla..ayrıca kapıda bir hastalarlada konuştum ilaçlar sadce 8oo ödedim dedi şaşrdım o zaman devlet nasıl oluyor anlamdım 450 de öle yani bir buçuk milyarmı oluyor devlette olsa..hemde bu kadar zorluk

Kenan beyin denk gelmesi iyi olmadı gerior benide keşke bana da tayfun bey mi ne o gelseydi inş bir dahakine o gelir..ben bayan doktora muyene oldum hep hiç acı duymazdım pek ama bu gün acı hissetim bir de erkek doktor daha iyi diolar ama yok yaa..

Kenan beyin denk gelmesi iyi olmadı gerior benide keşke bana da tayfun bey mi ne o gelseydi inş bir dahakine o gelir..ben bayan doktora muyene oldum hep hiç acı duymazdım pek ama bu gün acı hissetim bir de erkek doktor daha iyi diolar ama yok yaa..

geçmiş olsun canım atlatmışsın ilk aşamayı. bence burada yazılanları keşke not etseydin işini daha kolay yürütebilirdin. aklında tutmak mümkün değil tabiki, herkes farklı bir deneyimini yazıyor ama en azından tüp bebek işlemlerini yapıtan kişilerin yazdıklarını not et derim. ki ben kimse sormadan çok detaylı yaptıklarımı yazıyorum belki birinin işine yarar diye. biraz gözü açık ve hızlı olman gerek bu durumda ben adet muayenemde dr. gelene kadar boşa beklemeyim deyim gidip kan verdim çünkü kan odası 8 de çalışmaya başlıyor sonrasında geldim muayene oldum ki saat 9 u bulmuştu.9 dan sonra kan vermeye gitseydim çoook sıra beklerdim. ve muayeneden sonra sekretee sordum akciğer röntgen ve ekg ye yönlendirdi ekrandan işaretleme yapıyor sanırım diğer bölümlerde tüp bebekten gönderildiğimizi görüyor. röntgen sonucunu 1 gün sonra veriyolar raporlu hasta olacağımız için. ekg anında veriliyor. kanda ertesi gün. yani sonuçların hepsi çıktıktan sonra gidip al. ayrı ayrı uğraşma. bu arada eşinin sperm testini götürüp ürolojiye gösterdinizmi onda sorun yok ise ürolog eşinede kan yazıyor ve oda aç karnına kan vermesi gerek. umarım dün onuda aradan çıkarmışsınızdır. yoksa git gellerin çoğalır ve dah yolun başındayken pes edersin. neredeyse 1 yıl olacak zk ya başlayalı ne yalan söyleyim hiç bir sekretee terslemedi beni sabırlılar ve sabırlarına şaşıyorum ben. ha bi tek kenan bey biraz kasıyor oda dediğim gibi sadece 1 kez muayene oldum. sende muayene esnasında kendini kasma bunun kadın yada erkek dr. la alakası yok tamamen bizle alakalı kasarsak gerçekten canımız yanıyor çünkü aletin dönmesi zorlaşıyor ama gevşek bıraktığımızda aleti hissetmiyoruz bile. sende sal kendini gitsin dr. o bölgeye balmıyor bile aleti yerleştirdikten sonra kafası dönük ve sürekli ultrason ekranına bakıyor. zaten akşama kadar yüzlercesini görüyor adam bıkmıştır artık. sonraki muayenelerde dediğimi yap ne kadar kolay muayene olduğunu canının yanmadığını göreceksin. sorman gereken bişey olursa cevaplarım. benim tüp bebek raporumda yarın çıkacak bakalım sonra tekrar gidip eşimle birlikte dosya açacaklar. ondan sonraki aşama ne olcak bakalım.

kızlar bende yarın gökçeadaya gidiyorum bikaç günlüğüne. tüp bebek öncesi bikaç gün dinlenmek çok iyi gelecek. biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var benimde.
temmuzun ilk haftası başlıyrm Allahın izni ile tedaviye.
eurofertilde dönem dönem kampanya yapıyolarmış kızlar onuda araştırmanızı tavsiye ediyorum. ben gittiğimde bilgi alırsam sizi bilgilendiricem.

kızlar bende yarın gökçeadaya gidiyorum bikaç günlüğüne. tüp bebek öncesi bikaç gün dinlenmek çok iyi gelecek. biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var benimde.
temmuzun ilk haftası başlıyrm Allahın izni ile tedaviye.
eurofertilde dönem dönem kampanya yapıyolarmış kızlar onuda araştırmanızı tavsiye ediyorum. ben gittiğimde bilgi alırsam sizi bilgilendiricem.

şimdiden iyi tatiller canım, Madamın dibek kahvesinden içmeyi unutma. ve gelirken Efi badem kurabiyelerinden muhakkak al derim. İyi yolculuklar.

kızlar hastaneden geldim. çok boştu nedense. kenan bey vardı ultrasonda. çok ılımlı yaklaştı bugün yine. 11 mm bir adet yumurtam olmuş. cuma tekrar gideceğim. bu arada faydası olur mu bilmiyorum ama bal tarçın çörekotu yiyeceğim. önceki tedavilerde hep çok yumurta olduğu için cesaret edemiyordum. şimdi tek yumurta olduğuna göre zararı olmaz diye düşünüyorum. bu kez büyümesse çok üzüleceğim çünkü. klomeni bırakalı üç gün oldu ama sanırım etkisi bırakınca da devam ediyor ya da bi şekilde büyüyecek yumoşum inş. bakalım cuma günü neyle karşılaşacağız.

Back
X