ya o kadar da kötü değil kenan bey de yaaa sadece biraz tatile ihtiyacı var dün de ben gittiğimde giymiş mor ameliyat önlüklerini dolanıyordu tayfun bey e erken gel de görevine 8 de başla o zaman bu kadar yoğun olmaz bu ultrason diyordu :))) ama çok güldüm cidden hastanenin delisi gibi yaaa alemsin valla napalım onu da öyle idare edicez.:)))
tansel bey de gözlüklü sanırım hafifi çilli gibi birisi ameliyat maskesiyle gördüm onu da dün. Ama ben tayfun u da beğendim hoş adam kır saçlı :) hakatten kimse kenan bey olsun istemiyor ultrasonda. Benim de iğnelerin 2. Günü cuma ya çok merak ediyorum bir kıpırtı olacak mı.
E tabiki canım. Yani ben aşılama ilaçlarını raporla 300 e aldım. Tüp bebek olunca bu rakam 3 katına çıkar. Raporlu haliyle. Ama özeller daha pahalı bak rn yazmış bir mesajında herşeyiyle özel 6000 tl yi geçiyor diye. Yine devlet hepsinden iyi. Ilk deneme için 450 tl mi ne yatırıyosun devlete. 1000 tl de ilaçların tutsa. 1500 tl işte. 6000 nerede 1500 nerede?
Canım güzelce dinlen iyi tatiller sana kafanı boşalt ve yeni tedavine başla inşallah tutacak bu sefer.
Oh oh çok sevindim canım çok iyi kaçıncı günündü bugün daha büyür o merak etme sen de ye bal b.t.ç otu karışımını destekle.hiç kafana takma büyürmü büyümez mi diye.inan ki etkileniyorlar.çok gez dolaş. Düşünme. Ben hiç evde durmuyorum görümcemlere gidiyorum havuz var orda giriyorum yüzüyüorum güneşleniyorum yalnız ıslak bikiniyle durmamaya çalışıyorum. Ama çok da kollamıyorum valla ne yalan söyliyim sakınan göze çöp batıyo. Canım bana tayfun bey sana histeroskopi yapmışmıydık diye sordu ben de hayır dedim. Eşim de belki yapılsa iyi olur tam net öğrenmiş oluruz nerde ne var dedi. Doktor da muayne ederken solu çok net görüyorum diyor kist yok over temiz rahim içi de temiz ama sağda gördüğüm şey kiste de yumurtalığa da benzemiyor diyor. Ben de yumurtluyor dedim 1. Aşılamam da çok güzel yumurtalarım vardı orda dedim ilacı verdikçe görücez dedi. Sonra da ekledi belki embriyonik bir kalıntıdır dedi. Ama o da ilacı verdikçe görecek yumurtladığımı o benim unicorn uterus rahmimin gelişmeyen ve yarım+kör boynuz diye tabir edilen kör boynuz kısmı. Tüp gelişmediği için yumurtalık da yarım kalmış. Bakalım artık başladık 2. Aşılamaya öyle böyle yapılacak. Bu da tutmazsa belki de histeroskopi olurum. Belki de tüpüm tıkalı. Sence boşverip tüpe geçmek mi daha mantıklı neticede tüp lazım olmuyor tüp bebekte. Yoksa belki de laparoskopi ile açılır yapışıklık cv.. Vardır sonrasında kalırım belki kendiliğimden hamile. çünkü ben klomenle solda yumurtam geliştiğinde hemen hamile kalmıştım rahim filminden 2 ay sonra demekki kalabiliyodum o zaman yani. Belki kürtajdan sonra yapışıklık oldu. Neticede tüp bebek ilaçları da ağır. Yaşım da müsait doktorların fikrini alırım ona göre belki de biraz ertelerim. Ameliyatlar konusunda güvenebilirmiyim acaba zeynep kamil e ben en çok hiç çocuğum olmadığı için de bişey olur rahmime yumurtalığıma falan zarar gelir tüpüme bişey yaparlar diye korkuyorum![]()
yok cnm burda medicine hosapital herşey dahil 3500 a falan yapıor yani aradaki fark 2000 tl falan işte zaten gidip gelirken o kadar da para harcanıor hem sıkıntı değmezmiş aslında zeynep kamile başlamaya ama başladık bir kere..ben anlamdım benim komşu tüp bebek yaptı sadce 450 tl ödemiş başka ödememiş nasıl anlamdım bende doğrusu..her neyse pparadan geçtim de pekte özellle ardsında fark yok bence devletinde