Benimde kistten dolayi klasik olucak ama dr farli bisey onerirse dusunurum hakan ozornek benim gidecegim dr. Oranin direktoru zaten. Eurofertil sitesinde yontemleri yaziyo canim bakabilirsinklasik derken bildiğimiz yumurtayı toplayıp lab.ortamında spermle dölleyip transfer yapılması değilmi. ben zaten öyle yaptırcam başka türlüsünü düşünmüyorum. doğal tüp bebek varmış falan mantıklı gelmedi bana ve derinlemesine araştırmadım ve bana zaten uygun değil yumurtalık rezervlerinde sorun olanlara önerilmiyor. ben euro fertile mayıs ayında gitip bizzat görüştüm. daha sonra rapor çıkarmaya başladım. aslında zk. da kararlıydım ama rapor çıkınca acabalar başladı bende. 2 aşılama oldum zkda o kadar kötü değildi sistem yani bana denk gelmedi. sadece tüp bebek raporunda süreç uzun oda 3 kez heyete girdiği için 3 hafta zaman alıyor. yani işlerimi ben tatkı takır hallettim sadece heyetler uzun oluyor. onun dışında aşılama tedavilerimde çoookk uuzn bekleyişlerim olmadı. hep erken saatlerde orda oldum. tabi mesafem yakın olduğu için bu açıdan avantajım var.
Bende erken gidiyodum canim asilama icin. Bilmem zor bi hastane ya. Yada ben bu tur seylere aliskin degilim onun icin sevemedimzk yi