banada 450 dozla başlıycaklar o derece yumurtalıklarım kurumuş demekki :)) 23 temmuz iş başı olacak. gecen ay ve önceki 25-26 sında olmuştum. bu ay en erken 23 temmuzda olurum heralde. olmadı o hafta içinde işte. daha erken gelmesinde. adetin 1 veya 2 günü dediler ama ben 1.günü gitmem malum o gün en yoğun gün oluyor biraz aksında 2. gune giderim ve umarım ayın 21-22 si cmtesi pazara gelmez

malum hava değişimi olacak belli olmaz ne zamn geleceği:)
bu arada raporun süre olayını eczacıya sordum dün üsküdara gidip kalan 1 adet puregon hakkımıda aldım 83 tl ödedim onada. rapor çıktığı andan itibaren 6 ay süremiz varmış ve bu 6 ay içinde ilaçlarımızı alıp tedavimizi olup tüp bebeğimizi yapmış olmamaız gerekiyormuş. yani raporum çıktı alıp kenarda bekleteyimde 6. ayda gider ilacımı yazdırıp tedavime başlarım gibi bir durum yokmuş. eczanı şuan prosedür böyle ve sürekli değişiyor yarın ne olur bilemeyiz dedi ki haklıda ben aşılamay başlarken aralık ocak gibi ozamn 2 aşılama 3 tüp bebek hakkımız vardı devletin karşıladığı 2. aşılamaya geldiğim vakit yani nisan ayında işler değişti ve tüp bebek hakkı 2 ye düşürülüp aşılama hakkımız 3 e çıkartıldı. buda devletin işine geldi çünkü tüp bebek daha maliyetli bir iş aşılama 3 kutu puregon yazılırken tüpte sırf 15 kutu puregon yazıldı ki bu 15 kutu yetecekmi orası bile kesin değil. ee bu 15 kutuyu devlet karşıladağı için bir kısmını haliyle bütçeleri zorlandı ve tüp hakkımızı 2 ye düşürdüler. malum aşılamayla hamile kalan olmadığı için böyle bi çakallık düşündüler heralde. raporumuzun geçerliliğide kurul odasından alıp tüp bebeğe gidip onların kayıt etmesiyle başlıyormuş. misal 1 temmuzda raporum kuruldan çıktı ve gelip alabilirsiniz dediler. ama ben gitmedim ve 20 temmuzda gidip alıp tüp bebek bölümüne kayıt ettirdim 6 ay geçerlilik süresi 20 temmuzdan itibaren başlıyormuş eczacı bayanın demesine göre. zaten bizde aman alalımda kenarda dursun 6 ay sonra bakarz diyen kişiler olmadığımız için işin bu kısmına çokta kafa yormamak gerek çıksında sıcağı sıcağına hemen gidip alalım diye 4 gözle bekliyoruz.