12 mm olmuş canım tayfun bey vardı artık tanıyor beni sizin sağ tarafınız yoktu dimi dedi evet dedim hiç sağa bakmadı :) solda 12 mm dedi birtane daha vardı ama bu daha büyük olanı sanırım diğerini hiç söylemedi belki de geride kalmıştır o. aynı doz devam.pazartesi yeniden çağırdı.inşallah 15mm olur o güne kadar.biryandan seviniyorum biryandan da büyümesi durur diye korkuyorum. inşallah devam eder. bikere 10 mm nin üzerine çıkan yumurtalar genelde büyüyor. ama dozu az gelip de 12 de kalırsa yandık o zaman dozu arttıracak pazartesi ve biraz geç kalınmış olacak. ama ben kötü düşünmek istemiyorum. bu hızda giderse pazartesi 15 mm olmuş olur. öarşamba 18 :) perşembe yada cuma da yapılır aşılamam. bu da 15. yada 16. günüme denk geliyor. 1.5 yıldan sonra ilk defa bu kadar erken yapılmış olucak aşılamam. ne kadar çok hesap yaptım dimi.hayırlısı artık baharcım. inşallah yapılır bu aşılama. ümidim de var ne yalan söyliyim bu yumurta umut vaadediyor :) belki son aşılamamda gelir meleğim..
canım çok sevindim gerçekten. 12 mm geçince kendiliğinden bile büyüyor merak etme. hadi bakalım hayırlısı. bu ay herşey yolunda maşallah. önümüzdeki hafta yapılır hayırlısıyla aşılaman.[/QUOTE]
sağol bahar cım artık bizim de yüzümüz gülsün dimi ama geçen ayı hatırlıyorum da işkence gibiydi onca gittik geldik ortada bişey yoktu en son günlerde eşimle birbirimize girmemek için ikimizde yolboyu susuyoduk.işte rabbim herşeyi sırasıyla yaşatıyor hep kötü gidecek diye de vir şey yok. darısı senin başına arkadaşım.bu arada duygu tatilde sanırım hala. o da hayırlısıyla başlasın inşallah tedavisine.