günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum. ben gittim geldim bile hastaneye kalabalık değildi 20 dk. da bitti işimiz duygu cum bakındım ama seni göremedim tatlım sen benden önce gelip gittin sanırım. neyse malesef bu hafta tayfun bey izindeymiş sanırsam kenan bey de baktım ben ultrason sırasındayken poaçasını almış yeni gelmiş doktor odasına giriyordu anladım ki ultrasonda belgin hanım var. hemen girdim yanında da gençten esmer mavi üniformalı bir doktor var. adı faruk bey sanırım. baktı ve yumurtam 17 mm olmuş. sağda da 15 mm var dedi :) hiç karıştırmadım bende benim sağda yumurtalığım yok ben yarım rahimliyim vs.. demedim. belliki sağdan da bişeyler yumurtluyor ara sıra :)
sonra bugünde kullansın çarşamba aşılamaya gelsin gibi bişeyler söyledi hemşiresine ben de kalktım dışarıda beklememi söyledi hemşire.sonra hemen geldi ultrason kalabalık değildi. bana dedi ki bugün artık puregon u vurmicaksın. gece 12 de çatlatma iğneni vurucaksın. çarşamba sabahı da eşinle aşılamaya geliceksin. korktum soramadım biraz tesr bir hatuna benziyordu 17 mm küçük değil mi dicektim bugün daha vurulsam puregon u sonra çatlatma yapsam dicektim ama diyemedim. sonra çıktım gidiyordum ki aklıma takıldı eşim de git sor önemli bişey hata yapmayalım dedi. sanki belgin bugün de kullansın çarşamba aşılamaya geldin dedi. öyle hatırlıyorum ama hemşire de bilir yani dimi 36 saate göre ayarladı çatlatmayı. neyse sonra geri döndüm bahçeden. o genç doktor faruk bey oturuyordu doktor odasında ona sordum içerde o da vardı çünkü muayneler sırasında. anlattım ve sordum 17 küçük değil mi dedim puregonu da vurmicaksın çatlatmayı vurucaksın dedi hemşire dedim yanlış bişey yapmak istemiyorum dedim. hayır küçük değil 17-18 bizim için ideal dedi. ben de tamam dedim ve çıktım. eşim de diyor ki sizin için ideal ama bizim için değil deseydin diyor :) hamile kaldığım ay 20 mm ile çatlatma vurulmuştum da:)
neyse sonuç olarak öyle dediler ben de öyle yağıcam ben de gördüm yumurtamı şekli düzgün arkadan da gelen ondan biraz daha küçük 2 tane daha yumurta var. ilk defa bu kadar erken aşılama olucam bugün 12. günüm 14. günümde yapılıcak aşılamam. 15-16-17 . günlerde bizde halvet var.kimse gelmesin kızlar :)))
rahim duvarım da 7.1 miş. fena değil.
böyle işte. biraz aklımda soru işareti kaldı ama sormam iyi oldu doktora. tayfun bey olsa ona sorucaktım ama yoktu.yani gün olarak da müsait adet döngüm daha 12. günümdeyim 1 gün daha kullanabilirdim bence puregon u. ama belgin hanım karar vermeden önce kaç gündür iğne kullandığımı da sordu hemşiresine ona göre düşünüp karar verdi.10 gündür iğne vuruluyomuşum.artık hayırlısı. zaten hcg de son büyümesini tamamlamasına etki ediyor. buna şükür. sonunda 2. aşılamam yapılacakkkkkk :)))))
bu arada o gençten esmer doktor da muaynedeydi dedim ya benden önce çıkan kadın kapalı , bir de azcık da tutucu belli ki bu ne ya dedi içerde hasta bakıcı var dedi. öle duruyor orda dedi. kimse de bişey demiyor dedi. doktorun önlüğü mavi ya hastabakıcıya benzetmiş. ne güldüm ya :)
şimdi mesajlarınıza cevap vereyim fıstıklar.
hosbuldum canım.gonal f 2 kutu ve ovıtrelle 1 kutu yazdılar daha nasıl kullanıcak bılmıyorum acıkcası sızlerden bıseyler ogrenmeye calsııyorum burda.
acaba bu gonal f yi neye göre yazıyolar canım bana ve duygu ya puregon yazdılar hep çoğuna da puregon yazıyolar. senin sorunun neydi canım? ayrıca hiç korkma ince uçlu bir iğne kendin uygulayabilirsin.
hatta bizden sonra gelip benden once asilama yapilmisti. benim 14:30 gibi yapilmisti asilamam:) rahim duvarim iyi canim
onun icin ayrica ilac vermedi simdilik. bi yumurta gelistirici bide zamansiz catlamasin diye bi igne. yumurta toplamadan sonra kullanicagim ilaclarim
var. ama onlari daha yazmadi onun icin bilmiyrm.
ya 450 doz cok fazla degilmi? benim 75 lik ilacim 3 tane birlestirip vuruluyrm225 doz yapiyo.
onu hatırlıyorum bak çünkü sen ilk sperm veren bizdik demiştin.hatta seni de hatırlıyorum şimdi esmer uzun boylu zayıf bir hatunsun sanırım dimi:) siz beklemediniz sonra infertilite nin orda. dışarılara çıktınız. ben hep ceren i kolladım sordum ama kendisi bana 11.30 gibi gel demişti. demekki 1-2 taneyi öğlenden önce yapmaya çalışıyolar.bana denk geldi ben beklediğim için. ama sonuç ikimizinde fos çıktı en nihayetinde:) benim aşılamam çarşamba günü yapılacak canım başa baş gidiyoruz sayılır. beraber beklicez sonucumuzu inşallah ikimizin birden pozitif olur da topiğimiz şenlenir artık. artık gülsün yüzümüz dimi.hep negatif olucak hali yok ya :)
ilacımın adı Cetrotide 0,25 mg hazır şırınga evet ama ayrıyeten minikte bir şişesi var yanında (şişedeki beyaz toz. 1flakon enjeksiyonluk çözelti için toz diyor) şırınga ucu 2 tane var biri kısa uçlu ve biraz ince diğeri uzuuun ve epeyce kalın

ve sanırım göbekten olacak bunlarda. eşim puregonu vurur ama bunlariçin korkar vuramaz yada ben korkup vurdurmam :) sende vurmam için 2 eleman varmış biri olmasa diğerine cesaret edersin. süreç uzun biliyorum canım malum 2 aşılama geçirdik

yaklaşık 10 ar gün iğne oldum. bende elif gibi hep telefonumun hatırlatmasına yazıyorum yoksa mümkün değil saatlerni unuturum kaçırırım. en garantisi tele not etmek.
canım kalın uçlu ile suyu toz a çekeceksin. ince olanla vuracaksın.bikez hemşire anlatırken dinlemiştim lazım olur diye :)
valla içime su serptin rn. kalınla yapsak göbekten sokup sırtımızdan çıkardı heralde şırınga:)) sırtüstü yatıyorum eşimde ayakta diz çökerek vuruyor.
ay çok güldüm duygu yaa göbekten sokup sırttan çıkması ne tuhaf olurdu sen iyi yaşa :)))