- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
günaydın duygu, öncelikle senin bu düşük moralin beni birgün öldürecek onu bir söyleyeyim. adet sancıların belli ki daha dün başladığı için tam sökülme olmadığı için ağrın oluyordur canım.lütfen moralini bozma bence en doğru yerdesin yaptığın hastane seçiminden de pişman olma lütfen. herkesin tedavisi iptal olabilir ben de geçen gün birisiyle sohpet ettim kadında hiçbir problem yok eşi azospermi imiş. 2 kez devletteki tüp bebeği hiç sperm olmadığı için iptal edilmiş. kadın şimdi ücretli yaptırıyor. olabilir yani. bak bizim eşlerimizde sorun yok buna şükretmelisin. yumurta oluyorsa e sperm de var ve mikro yapılıyor illaki bölünme olur. içini ferah tut. pozitif ollllll lütfenn. sana kızıyorum içten içe.yerinde olmak isteyen devletten rapor alabilmek için savaş veren nice insan var. biz çok şanslıyız. özellere para dökmüyoruz.ayrıca herşey Allahtan bunu unutma rahat ol hevesli ol,bu hevesinin kırılmasının sebebi gördüğün şeylerse unut lütfen. doktorlara da hak ver. seni ilgilendirmez neticede.bağırdığına göre vardır bir hatası saçma sapan birşey sormuştur. ayrıca bağırsa ne olur ki hiç de umrumda olmaz açıkçası.sen tedavine bak.. doktorunla hemşirenle olan diyaloğuna bak. zaten hemşire ile muattap oluyosun ilaçlar hakkında.kan için erken git canım mutlaka sıra al birkaç adet. saat 10 dab önce vermen gerekiyor biliyorsun.
ayrıca sana demiştim dimi 1 kutuda 450 doz var diyePP
evet tayfun bey izindeymiş. tarif ettiğin dr. se faruk bey dediğin gibi benim dosyamı acan dr. ama bugün ultrason odası hastadan çok dr ve hemşireyle doluydu. ne bilim işte bu ara çok ümitsizim. belkide haklısınızdır rapor alıpta benim yerimd eolmak isteyen çok kişi vardır ama hastanee şartları bugün nedense çok ağır geldi. tek tesellim adetimin zamnında gelmesi ve şuan kist olmaması. hemşireye sordum şuan yumurta yokmu dedim zaten adetlisiniz yumurta olmaz dedi ama aşılama yaptırırken adetli gidiyordum ve kaç tane olduğunu söylüyorlardı dedim. şuanda vardır ama dr. sayamaz şimdi onları dedi ilaç zaten büyütecek dedi. zaten dedim ya şipşak baktı.