kızlar selamlar ya çok afedersiniz hep aklımdaydınız ama dün fırsat bulamadım girmek için. öncelikle aşılamam sorunsuz yapıldı.onu söyliyim de içiniz rahat etsin:) 11.30 da yapıldı. eve gelince de dinlendim. akşamüzeri bir baktık ki bizim buzdolabımız bozulmuş ben uyuyordum o sırada. hemen seferberlik ilan ettik. etleri kıymaları kayınvalidemin dolabına taşıdık birsürü iş çıktı onlarla uğraştım. akşamda kuzenimde iftardaydık. bu sabah da erkenden kalktım dolabın altını boşalttım sildim siliştirdim servis geldi falan. öğlenden sonra bir parça getirip tekrar denicekler eğer olmazsa motoru değişicek sanırım

yaz günü çok kötü oldu evde soğuk su bile yok. allahtan iftara davetliyim bu akşamda öbür kuzenime :)
kısaca anlatayım dünü size.9.30 da eşim örnek verdi. 11 gibi gel dedi nil, gittim biraz bekledim bu arada bir kız gördüm kocasıyla minyon gösteriyordu ince zayıfcacık 45 kilo bişeydir. pazartesi sonuç almışlar 550 çıkmış değeri. kenan beye söylerken duydum teşekkür ediyordu bir de bişeyler sordu. kenan da böyle karmaşık sorulara cevap vermiyorum bi sonucun gelsin sonra konuşuruz siz mutluluğunuzu yaşayın dedi :) ne ruhsuz adam ya. sonra kızın ikinci kan testi sonucu çıktı değeri 1300 olmuş çok sevindiler belgin hanımla konuştu falan çok iyi dedi oda tam 10 gün sonra ultrason a çağırdılar. 1 mi 2 mi o zaman belli olur mu dedi kız. demekki 2 embriyo konmuş.belgin hanım daha ilgiliydi son ultrasonumu da o yapmıştı biliyosunuz kibar nazik bir kadın. tayfun bey bu hafta ve birdahaki hafta izinliymiş.kızım 5. denemesiymiş 3 tane özelde yaptırmış tutmamış. sonra z.k daki ilk denemesinde hiç yumurta gelişmemiş iptal edilmiş. bu 2. imiş ve tutmuş.ilk denemesini de nisan da yaptırmış. kızın yüzünde güller açıyodu. darısı bizim başımıza inşallah. gzlerim doldu hep onları izlerken.11.30 da aldılar beni.faruk bey yaptı aşılamamı. ben çok memnun kaldım. kenan yapacak diye korkmuştum. insan biraz yavaş sokar o ultrason cihazını tayfun bey ve belgin hanım yavaşça sokuyolar. ama kenan valla lappadanak sokuyo Allahtan muayne konusunda tecrğbeliyim :)
neyse ben sıkışık değildim ama yine de gördüler karından rahim içini. spekulumu da nazikçe yerleştirdi pek bir sorun olmadı canım acımadı yani. sonra kanülle giriş yapmaya çalıştı rahim içine benim rahmim de dar ve küçük olduğu için giremedi ultrasondan da görebiliyolar giriş olup olmadığını. sonra hemşreden bişey istedi hemen gidip getirdi anammm bir baktım uzun uçlu bir ameliyat makası demir

dedim onu yerleştirirken canım acımicak dimi yok hayır dedi siz kendinizi sıkmayın rahat bırakın dedi ben de aynen öyle yaptım artık alıştık da derin derin nefes alıp verdim bacaklarımı ve kalçamı da sıkmadım resmen saldım kendimi rahat olsun diye:)sonra yerleştirirken de haber verdi çok hafif bir iğne batması olabilir diye oldu biraz acı ama anlık bir yanma gibiydi ne nihayet girdi

DD zaten inanın hissettim içeriye girildiğini. bu arada hemşire makası getirirken uterin anomalim var dedim faruk bey e ondan olabilir mi dedim evet etkisi vardır tabiki dedi. spekulumla girmeye çalışırken de sordu daha önce aşılama oldun mu zor oldu mu falan diye dedim burada oldum 1 tane zor olmamıştı. ama o inanın kızlar aşılama değildi asistan doktor evrim yapmıştı. karından takip etmemişti.spekulum u takıp kanülle verdiiçeriye ama Allah bilir rahim ağzını geçememiştir.
özeldekinde de biraz canım acımıştı gerçekten rahim içine girildiği için olabilr lekelenmem olmuştu mesela.sordu faruk bey ben de söyledim sol var sağ yok dedim zaten işlemi yaptıktan sonra da enjekte edildiğini bile duydum sesinden bu arada basınçla vıcırkkk diye bir ses geldi rahim içinden :) hepsi sol tarafa gitti dedi :) ultrasondan gördü sanırım.iyi bir doktor ben memnun kaldım nazikti kibardı sonra da geçmiş olsun dedi ve çıktı.zaten asistanın yada uzmanın yapması benim için farketmiyordu açıkçası.ama faruk bey iyi bir doktor asistan olduğunu sanmıyorum en azından her gittiğimde mutlaka bir yardımı dokunuyor bana.sonra 15 dk. uzandım jel vermediler. 15 gün sonra test günüm.kalkarken baktım peçeteye çok az kanlı akntı geldi.sanırım makastan dolayı ilk aşılamamda da olmuştu.nedense oluyor bende dar olduğu için olabilir. evrim in yaptığı ilk aşılamada olmamıştı. canım bile acımamıştı işte o yüzden şüpheliyim rahim içine bile girmedi o. işte bu lekelenme de benim adetimi zaten 1 hafta geciktiricek ben biliyorum

buna biraz canım sıkıldı.çünkü adetimi beklicektim test yapmicaktım. ama mecburen şimdi yapmam gerekicek o kadar uzun süre sürüncemede bekleyemem. 15. günümde vericem kan.hiç çıkma olmadı kızlar. kalkınca falan hiççç.eşimle biyerde yemek yedik. sonra eve geçtik. şişkinlik oldu biraz. bir de kasık ağrısı.şişkinliğim ilk aşılamamda çok fenaydı 3 gün devam etmişti. çok gelişen yumurtalar yüzünden di bence.bunda hiçbişey hissetmedim. sadece yine çatlatmadan 24 saat sonra göğüslerim hassaslaştı ve kasık ağrılarım oldu sonrasında da baya yoğun bir akıntı sanırım oldu çatlama. dün birkaç kez tuvalete girdiğimde kahverengi akıntım geldi tabi lekelenmeden sonra. ama bugün yok bitti.bugün ve yarın ilişki olur yine. bişey demediler ama biz çalışalım yine de. ama o kadar güzel yapıldı ki aşılamam yani girmesi zor olsa da uğraştı rastgele bırakmadı.sanki tutucak gibi bir ümidim var. çok da rahatım. inşallah tutar. ama tutmazsa da en azından çok şükür ki devlette 2 aşılamam yapıldı. tüp bebeğe geçeriz.şimdi bekleme sürecine girdik.normalde 10 ağustos adet günüm. 8 ağustos da test günüm. ben yine adetimin geçmesini beklerim ama ona güven olmaz lekelenmem olduğu için benim vücudum onu adet kanaması gibi algılıyo ve adetim tam 1 hafta gecikiyo. hsg de ve ilk aşılamamda da aynısı olmuştu. Artık Allahtan hayırlısını diliyorum.iyi ki kısaca anlattım dimi :)
rn cim canım bu arada mesajlarını okudum hepinizinkileri okudum çok sevindim senin adına canım çok güzel bir netice gerçekten embriyoların izlenmesi de çok güzel bir sistem zaten en son teknoloji. inşallah sana sıkı sıkı tutunur canım. transfer daha kolay diyorlar.sen zor kısmını atlattın. darısı duygu nun başına.
öpüyorum hepinizi.