evet sanırım kan sonucuna göre çağıracaklar ve diğer iğneni yap diycekler. o da bacaktan olacak. umarım yanlış anlamamışımdır. belkin hanımda bitkisel haytta gibi geziyor püf desem uçaçak gibi bir bezginlik vardı. saygı bişeyler ebatlar söyledi. umarım uyuklayarak dememiştir. 12- 11,5 - 9,8 bi kaç tane daha söyledi ama gittiğimde dosyama bakarım birde uterus rahim kalınığıydı dimi? ona da bişey dedi ama net hatırlamıyorum. zaten dr. farukta sürekli köşede ayakta duruyor

yani tam o kısmı görebiliyor

(( bakalım ne diycekler inş. sorunsuz ilerler ya. emeklerim boşa gitmez

(
baharcım sen ne alaemdesin. ne zaman başlıycaksın aşılamaya dinlememi verdi dr. sana?[/QUOTE
evet canım rahim kalınlığını söylemişler. o doktorların köşede beklemesine bende sinir oluyorum. seyretmeye geliyorlar resmen. inşallah herşey yolunda devam eder emeklerinin karşılığını alırsın canım.
bana kistten dolayı ara vermemiz gerektiğini söylemişti tayfun bey. 10 ağustos gibi adet olmam gerekiyor. adet olduğumda tekrar gideceğim bakalım. kistler geçmiş olursa son kez aşılama deneyeceğiz. bende bir an önce tüpe geçmek için sabırsızlanıyorum artık. 14 ayı devirdim zk da