- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
evet canım inşallah sen bol bol incir kuru kayısı ye hatta ananas derler hep özellikle transferden sonra. Ama şişkinliğini de azaltır tuvalete çıkabilmek kabız olma sakın. Kayısı hoşafı iç :)
artık sözün bittiği yerdeyiz bence ben dicek kelime bulamıyorum. Canım sıkılıyor zaten öyle umut a eurofertil e gidenlerin topiklerine bakıyorum kimisi tutmuş kimisi tutmamış. Merkez bir vesile bence mühim olan rabbimin yazıp yazmadığı.eğer bu aşılamam da tutmazsa yine bir yıkım bekliyor beni. Son aşılamam. Tüp bebeğe geçecek olmak içimi acıtıyor. Hele de 1 kez kendiliğinden hamile kalmış birisi olarak. Inanamıyorum biliyomusun. Rüya gibiydi. Hemen kalmıştım. Düşük yapınca doktorum üzülme hemen kaldın yine kalırsın demişti. Nerde... Heralde ilk ve son du. Birdaha tadamayacağım o mutluluğu. Artık son ümidim tüp bebek. Buraya kadar geldiğimize de inanamıyorum. Yaş önemli değil elbet ama ben 27 yaşımda umutları tükenmiş bir tüp bebek hastasıyım. Buna da şükür çünkü 30 u geçip hala yol katedememiş insanlar da var. En azından biz raporumuzu almaya hak kazandık. Ne diyim bugün çok ümitsizlik kapladı içimi. Sanki tüp bebeklerim de tutmayacak gibi geliyor şimdiden. Umutlarım bitecek. Sanki ben tam bir kısır döngüdeyim şuanda. Rahmim tüpüm yumurtalığım herşeyim durmuş durumda sanki. Herneyse nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz işte.sırasıyla......
elifcim hava kapalı ya ondandır bu ruh halin merak etme çabucak geçer. Be nmerakli biri olarak her gittiğimde bir sürü bayanla sohbet ediyorum bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ve senin içini rahatlatacak hikayelerim var :) dün 2 bayanla konuştum 16 yıldır uğraşıyorum hep özellerde dedi. Yaşlı gibi görünüyor dedim yaşınız kaç 32 demesinmi ama yeminle 38-40 gibi duruyordu ve 16 yıllık evliydi yani 16 yaşında evlenmişti.
Diğer bayanı genç sandım kısa boylu minyondu kilosuda vardı ama 14 kilo vermiş haliydi. Ikisinede zayıfla öyle başla demişler. Biri 14 diğeri 15 kilo vermiş 2 ayda ama bu halleri bile benden kiloluydu. Tabi onlar için ve hatta bana görede 2 ayda 14-15 kg vermek büyüük bir başarı. Neyse minyon olan küçük dedim kan vermeye gittik emekli olup öyle çocuk yapayım demiş yaşın kaç 38 demesinmı yuuuuuhhhh dedim. Emekli olup öyle çocuk yapayım ne demek insanın kafada kaldırmaz hem doğum riskide var. Valla ne bilim olur diye düşündüm bunlar hiç aklıma gelmedi diyor primim doldu şuan emekliyim ama yaşı bekliyorum dedi. Valla 38 ama minyon diye göstermiyorda tabi birde içine bakmak gerek biyolojik olarak çökmüştür içi. Düşünsene çocuk olcak kadın 45 de menapoza girse çocuk 7 yaşında olcak. Ve bu minyon olanda 12 yıllık evliymiş istemedim ben diyor kocandamı istemedi dedim.
Hakkımızda inş. Hayırlısı olur ama bu gibi örnekleri görünce insan şükrediyor haline inşallahta o kadar uzun süreler uğraşmadan tez zamanda hepimiz sonuç alırız. Zaten ben şu 1 yılda hamile kaldım kaldım yoksa gelecek yıl menapoza girerim herhal :)