transfer odasında yaklasık 15-20 dk dinlendim. ordan sedyede yatarak müşade odasına hani hemşirelerin olduğu odaya getirdiler yarım saat 45 dak. dakkada orda uzanmışımdır. hemşireye kalsa iyi hissediyosan kalk dedi 15 dk sonra ordaki diğer kızlar bırak ya kalkma yat dinlen dediler bende yattım. toplamda 1 saat dinlenmişimdir. eve giderkende arabanın arka koltuğuna uzandım. idrara sıkışıktım zaten hasta bakıcı idrarını 11 e yirmi kalaya kadar yapma dedi yani yaklaşık 1 saat demek istesi. sonra gelirse yapabilirsin çok sıkma kendini dedi. ama ben sıktım ve yapmadım saat 10 gibi tansfer olsa ben 12 gibi evde yaptım:) işin zor kısmıda oydu. ki ben sadece 2 küçük şaşl içmiştim. demekki çok su içseydim daha kötü olacaktım. zaten tayfun beyde bu konuda azarlar tazrda konuştu ya. sen sıkışıkmısın idrarra sıkışık değilsin falan deyip karnıma bastırdıkça bastırdı

banyoda ertesi gün yapacaksın ve ayakta duş şeklinde. ben hala ayakta duş yapıyorum ki ayakta yıkanmayı hiç sevmem

yaz günü nemden yapış yapıştım ama mecburen kendimi tuttum ve yıkanmadım. transferin ertesi günü yıkandım. (hatta toplamada bile yıkanmamıştım ne olur ne olmaz enfeksiyon kapmayım dedim) ilişki test gününe kadar yasak. verdikleri jeli sabah akşam günde 2 kez yapılıyor ve folik asit bebe aspirini devam.