süpermiş valla:)) denemek lazım. çıkmasa da zararı yok nasılsa.
aynen ne zararı var nede maliyeti. bizimde aklımıza geldi yspmıştık:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpermiş valla:)) denemek lazım. çıkmasa da zararı yok nasılsa.
nette derken zk nın sitesinde hakkın kötü şeyler yazmazlar heralde. Bende bakmıştım ama pek bişey bulamadım hakkında :)
aynen bende araştırmıştım ve duyduklarım hoşuma gitmedi.
tavırlarının nedenı laz olması:))) benim eşimde trabzonlu olduğu için gördüğünde lazya ondan ters dedi:)
evet canım karadenizli olduğu için agresif biraz. ordaki hastalara da söylüyorum gülüyorlar. ama bence de öyle. bu arada benim eşimde karadenizli belki ondan kanı kaynamıştır. ama kenan bey gibi değil çok şükür:))
yanında staj yapanların yazdığı yorumları okumuştum ben. adamın hiç seveni yok sanki. bi de tansel bey vardı o ayrıldı zk dan onunla birlikte geçmiş yıllarda hastaları birlikte işlettikleri tüp merkezine yönlendirip faturalarını zk ya kesiyorlarmış. faturaların büyük kısmında kenanın imzası varmış. sonra haklarında soruşturma başlatılmış falan.
Kızlar anladığım kadarıyla zk hakkında bilgiye sahipsiniz... orada rahim filmi çektirebilir miyim...
aşılamada rapor verilmiyor. en azından ben hiç almayı düşünmedim çünkü 2 aşılamamda cumaya denk gelmiştı. cuma ve hafta sonu 3 gün yapıyordu ve yetiyordu. ama bence dert etme işin ağır değilse sorun olmaz. bakma ben tüpten sonrada işe gelebilcek kadar sağlıklıydım ama hadi o kadar eziyete maruz kaldık bari dinleneyim dedim. hakkında hayırlısı olsun.
sağol tatlım günaydın bu arada herkese dün giremedim canım ya eşim evdeydi hep oyun oynadı bilgisayarda ben de bozmıyım dedim keyfini zaten ramazan da dışarı da çıkılmıyor o yüzden yani. bugün gitti işe ben de evdeyim çamaşırım vardı onları yıkıyorum akşam da iftara teyzeme davetliyiz. böyle işte.
canım dün benim aklıma bişey geldi ben hepsi için aynı gün randevu alıp gidip kaşeletsem bile dosya açtıramam çünkü bazal ultrasonum eksik biliyosun dün olmadı kenan birdahaki adetinde gel dedi bu durumda acele etmeye gerek yok sanırım o eksikken dosya açılsa da heyete falan giremez dimi. nüfus kayıt örneklerini yenilerim o kolay. sigorta da gebzededir kesin hiç de sevmem gebze yi zaten bilmem de eşimle hallederiz onu artık nasılsa 2. gidişimizde de halledemicez ultrason eksik olduğu için.2. gidişimizde hastaneden çıktıktan sonra gebze ye uğrar beraber alırız. bu arada çok saçma değil mi aşılama yaparken kimse bizden sgk dökümü istemedi.de şimdi niye istiyolar. 900 gün prim kuralı aşılamada da var diye biliyorum. herneyse bir de duygu sen ilk deneme için yatırılan 490 tl yi ne zaman yatırdın o hastaneye ödeniyor sanırım dimi?
bu arada eşime haftaya bir gün söyle bana diyorum 3 bölümden de randevuyu denk getirmem lazım ya :) şuan bişey diyemiyor. çok riskli işler bunlar dahiliye genel cerrahi ve üroloji den aynı güne randevu almam lazım. sperm tahlilimiz 8 aylık canım.bakalım ne dicek arman bey.yenileyin derse yenileriz. ayşe de girmicekti kanlarınhepsini martta vermişim eylül de 6 ay oluyor dedim eskimiş demesinler riske atmayalım hepsini gir dedim. ama spermi nil e sorarız arman da bişey demezse tamamdır. derse de z.k da sıra varsa gider özel bir yerde yaptırırım. şimdi ben ara da vermek istiyorum ya 3 ayı da bulsa umrumda değil yani halleeicez işte yavaş yavaş artık hangi aya yetişirse. şimdi böyle diyorum ama 1 ay sonra da sıkılırım biran önce olsun isterim. o yüzden çok da sallamamalı evrakları bu ay herşeyi hallederim öbür ay ultrasona girdikten sonra da teslim ederim.
canım aşılamadan sonra jel ben de kullanmadım benim de tüp bebekte yapıldı aşılamam.lekelenme bende de oldu normaldir geçer :) hayırlı olsun aşılaman canım.
merhaba kizlar.
hamilelikteki duygusalligi simdi anladim. haberlerde olimpiyatlarsa 1. ve 2. olan atletlerin haberini gordum. ve habere agladim yahele spikerler oluyo ya hani yarisi sunan onun anlatimindaki heyecan beni cok duygulandirdi
garip bisey iste
merhaba kizlar.
hamilelikteki duygusalligi simdi anladim. haberlerde olimpiyatlarsa 1. ve 2. olan atletlerin haberini gordum. ve habere agladim yahele spikerler oluyo ya hani yarisi sunan onun anlatimindaki heyecan beni cok duygulandirdi
garip bisey iste
kızlar bu sabah nokta şeklinde minicik bi kan geldi. ama devamı gelmedi hala. neyin nesiydi anlamadım![]()
ay oldu canim hatirlamiyomusun kivrandimranacım sana bi sorum olacak sende transferden sonra hiç gaz oldumu? bende ilaçları kullanmaya başladım şişkinlik başladı toplamadan sonra feci kabız oldum ve gaz doluydum. daha sonra kabızolayını çözdüm ama ful gaz devam ediyor. balon gibiyim şişip şişp duruyorum neysei öncekiler gibi çıkmamazlık durumu olmuyor ama yine şiş olunca insan rahtsız oluyor. su içsem bile midem davul gibi oluyor. bu arada gayet relaks hareket ediyorum hiç yatıp dinlenmiyorum. ağır kaldırmıyorum ama yine de ufak tefek işler yapıyorum. mutfağı toplamak, lavaboları balkonu yıkama, toz almak mak. çamaşır atmak gibi işler. harekt edin diyorlarya hani sürekli yatınca kabız olurmuşuz.gerçi gaz olayı çalışsamda var neyseki kabız yok. yani sürekli yatamında ir anlamı yok değilmi? ne bilim tutarsa bu şekildede tutar diyorum. sonuçta sırtımda taş taşımıyorum diyorum aa doğrumu yapıyorum bilmiyorum. yatarkende rahataım robot gibi uzanmıyorum. umarım bunlara rağmen tutar.
stresten bunyeler iyice sasirdi canim. gelir ins. gelmezsede gidersin bi doktora bakarsin yerlesme kanamasidir:)kızlar bu sabah nokta şeklinde minicik bi kan geldi. ama devamı gelmedi hala. neyin nesiydi anlamadım![]()
kızlar bu sabah nokta şeklinde minicik bi kan geldi. ama devamı gelmedi hala. neyin nesiydi anlamadım![]()
:)))) cidden çok ilginçmiş. ilginç olansa sunucu adamın heyecanına ağlaman :)) hani bebekli anneli bişeyler olsa yada hayvanlar alemi falan anlarımda. ama derlerdi zaten ota b.ka ağlanıyor diye böyle bişey olsa gerek:) bu arada ağlama olayının şimdiden başlaması erken değlimi? yosa zamanı mı?
merhaba arkadaşlar bende zeyneep kamilde aşılama yaptırıcam..
bi sorum olacak..
evrakları tamamlayıp teslim ettikten ssonra ne kadar bekliyoruz..
ay oldu canim hatirlamiyomusun kivrandim durdum. hatta sizede cozumonerileri sormustum:)yedigin yemeklere kimyonu bol koyabilirsin gaz icin canim. ya bende aslinda o kadar is yapardim ama esim evde oldugu icin bisey yaptirmadi. su anda sadece yemek yapoyrmdesem yeri. ama o kadar isten bisey olmaz. yeterki supurge yapip zorlanma esya itme cekme. sabir cok az kaldi. bi de yukarilara uzanma. gun icinde dinlenmek icin uzan arada.