canım benimde şu aralar en muzdarip olduğum konu:)) yıllar yılı 48 kilo olup, tedaviyle birlikte 70 kiloya çıkan biri olarak:)) gerçi şu an 65 kiloyum. ramazandan sonra bende düşünüyorum diyete başlamayı. kk daki diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum hatta. insan motive oluyor. tatilde nasıl bikini giyip denize gireceğim şimdeden onu düşünüyorum kara kara. 50 kilonun üstünde hiç bikini giymedim. son 1,5 senedir beni her gören şok giriyor zaten aldığım kilolar yüzünden. hatta eşim sağolsun facebook a sürekli yeni fotolarımı yüklüyor. görüşmediğim insanlar çok kilo almışsın bebek mi var diye mesaj atıyolar

hatta son aşılamamda hemşire jel sürmek için karnımı açtığıda şok oldu. baya kilo mu aldınız diye sordu:) bende anlattım. gerçi idrara sıkışık olmamında etkisi vardır ama tedaviye başladığımda zayıftım sonuçta bariz farkediliyor

tüp bebeğe geçmeden kilo vermeyi düşünüyorum bende. nasılsa en az 2-2,5 ayım var

gerçi çok zayıf olmak ohss riskini artırıyormuş. o yüzden eski kiloma inmeyi düşünmüyorum. ama şöyle 55-56 olsam hiç de fena olmaz hani.