kolay gelsin canım. dün eşim sildi süpürdü bana iş kalmadı:) sadece ütüm var

bende birazdan ona başlıcam
ütüyü de oturarak yap canım arada ayağa kalk. fazla yorma kendini. gebelik takvimin hayırlı olsun tatlım çok güzel bizede kısmet olsun ben de çok heves ediyorum :)
kızlar kardeşim aradı şimdi. sonucum negatif. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:))

( ne olur ki birkere de süpriz yapsa şöyle şaşırsak hiç beklemiyodum falan desek.. olsun tatlık biz işimize bakıcaz sen git yarın tıp merkezine söktürücünü al. inşallah kistlerin de gider valla bunun için dua ediyorum.bana yetiş de beraber gidek tüp bebişe..
el becerim vardır ben işin mutfak ve hazırlama kısmında çalışıırm. satış pazarlamada kendine güvenenden. baharla elifte satış paz. yapsın. valla müşteriler kaçar benden:) kazancağımız yerde kaybederiz ama onlar satış işini becerir gibime geliyor. muhasebeyide ortak tutarız

bebe süs işleri şu ara moda. kazandırıyorda valla.
hayde kızlar nerdesiniz iş kuruyoruz:) bebelerimizde olur yanımızda birlikte çalışırız valla. gene hayal alemine daldım eskiden böyleydim evdendim normale dönmüştüm.birden eskiler canlandı gözümde.
bence de sen satış yapma duygu :) hatta mümkünse mutfaktan çıkma bunun çileklisi yokmu diyen müşteriye beğenemedin mi çikolatalı alsan nolur sanki uğraşıyoruz içerde falan diye çıkışırsın sen :) bence biz baharla satışa bakalım. o sarışın tatlı dilli ben de yeşil gözlü deli dolu satarız valla
Kızlar ya bugün yoğun bi adet sancım var. Arada gidiyor ama genelde var ve belirgin

( rahatsız ediyor beni. Erkenmi regli olcam nedir
valla ne desem yalan olur hamile olduğum ay 10 gün önceden başlamıştı adet sancılarım. ama bebekmiş. son aşılamamda da erkenden başlammıştı adetime 10 gün kala ama adet oldum. eğer bebiş yoksa erken adet olabilirsin canım..
ben de düşünüp kendi kendime bazı planlar yaptım. öncelikle bu sene açıköğretim kaydımı yenileyip kalan 2 dersimi verip büro yönetimi bölümünü bitirip diplomamı koyayım cebime.istatistik ten kaldım ben bir de atatürk ilkeleri. at. ilkeleri ni veririm zaten nasıl kaldım anlamadım ama istatistik çok zor ve ben zaten matematikten nefret ederim. hepsini verdim bi o sona kaldı. olmazsa kursa gidiyim diyorum onun için. eğer ilk denemem tutmazsa sanırım işe girmeyi düşünebilirim. ikinci deneme için 2 ay değil 3-5 ay ara verebilirim.bakalım nasip. eğer 2. denemem de tutmazsa uzunca bir süre ara veririm. sonra özellerlee devam. belki de kısmetimde 30 dan sonra anne olmak vardır.