e canım nasıl yapacaksın o zaman klomenden sonra kontrole gitmen gerek aşılama olana kadar. bu 15 günün içine denk gelmesin?
canım onu bi şekilde ayarlarım diye düşünüyorum. klomende ilk kontrol adetin 11. gününe denk geliyo. hatta kenan bey denk gelirse ultrasonda 13. gün bile çağırabiliyo. olmadı ben rica ederim bi kaç gün daha geç çağırmasını:) yani ben adetin üçüncü günü gitsem kontrole klomene başlamam bırakmam falan kontrole kadar 10 gün rahat zamanım oluyo. önemli olan tatilde adet olmamak benim için. tatile denk gelirse bir ay ara vermek ya da tatili bırakıp gelmek zorunda kalırım. onun için farlutal kullanıp geciktirmek istiyorum biraz. bi taşla iki kuş misali.
:) anladım canım valla tatil de önemli.bunca zaman sen adetini bekledin artık biraz da o seni beklesin :)
evet canım böyle düşünmen çok güzel. inşallah tutunmuştur sana annesi.
az önce önüme bi paket getirdiler. milupaya üye olmuştum hamileyken. kargoyla paket göndermişler. still tee bebek bakım kitapçığı cd si pişik önleyici bi de ıslak mendil çıktı içinden. çok da karıştırmadım başka bi şey var mı bilmiyorum. güya bu ay doğum yapacaktım ondan göndermişler
canım sana göndermişler bak ben de üyeydim bana göndermemişlerdi. ama her ay mailime bebeğiniz şu aylık oldu bu aylık oldu diye mesaj atmayı biliyolar.. neyse üzülme koy kenara eninde sonunda lazım olacak.
biz geldikkk:))
kızlar pıtırcığım çook küçük şu an daha 5mm cvarında. onun için kalp atışları duymadık. bayramdan sonraki yada ondan sonraki hafta gel dedi doktorum. ama olması gereken boyuttaymış. 3 haftalık falan dedi. 24 temmuzda döllenmişti ya onun için:)
benden haberler bu kadar:)
çok şükür canımmm keseniz oluşmuş 1-2 haftaya da kalp atışları duyulur canım.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
slm kizlar bu ayin 10 da ikinci asilamami yaptirdim.6gun gecmis olmasina ragmen bende hicbir belirti yokk,acaba bu durumnormalmidir sizce?
umudumu kaybetmek uzereyim ,olumlu olsaydi bi belirti olmazmiydi?
canım belirti arama kendini dinleme 6. gün de daha erken. umarım pozitif sonuç alırsın.
elifcim süper. ama genel cerrah işine sinir oldum gerizekalılar nasıl 2 dr. olur ve ikisi aynı anda gider izne dingonun ahırımı orası. keşke oda aradan çıkabilseydi. en azından sistemik hast. raporu için verebilirdiniz dimi? bunada şükür dahiliyeden korkuyordun öenmli basamağa takılmadan geçmişsin. ama dediğim gibi çok soru soruyor dimi insna pot kırmaktan korkuyor. erken geleceğini tahmin etmiyordum öğleden sonra dosyaya kalırsın diye düşünüyordum. ama çoğu kısmı halletmişsiniz en azından boş durmayıp sgk ve nüfus işinide aradan çıkarırsınız işte. cerrahta haftaya geliyormu? sende çoğunu hallettin inş. seninde tedavine başladığın günleri göreceğiz. sıra bahara gelecek:)
hiç sorma böyle saçmalık olmaz yani koskoca hastanede 1 i gitsin 1 i kalsın görevinin başında canım o da olaydı teslim edicektim sistemik hastalık şeysini :) valla dahiliye yi atlattım inan pot kırmamak için yani bir rahatsızlığınız var mı ? yok. kullandığınız ilaç var mı devamlı? yok yokkkk :) sonra tiroidi gördü işte ben de kullandım eskiden dedim ne saçmalık dimi :) yüksek olsaydı takardı da düşüğe bişey demedi. pot kırmamak için saçmaladım yani. ama imzaladı. sadece kağıda tiroidi gebelikte takip gerektirir yazdı o kadar.dosyaya da kalamadık tabi genel cerrahi yok ya. şimdi canım bu genel cerrahi için haftaya tekrar gitmesem de adetimin 3. gününde gitsem olur mu? o gün öğlenden sonraya da kalırım herşeyi teslim ederim.
bu arada cerrahpaşa nın haberini okudum şok geçirdim. benim prof. da o hastanede

çok güveniyodum devlet diye. bugünlerde hep devlet skandalları duyuyorum ya.