kızlar biz de 2 akşamdır eşimle tempolu yürüyüş yapıyoruz 25 dk yürüdük dün akşam 9 dan sonra burda sitenin etrafında döndük durduk çok iyi oldu valla. onun da kolesterol ü var zaten ben de aylardır yürüyüşten bihaberim çok hareketsiz kaldım. bana eşlik ederse her akşam yarım saat yüricez beraber. eşlik etmeye çalışıcakmış :)
ben de kalori hesaplıyorum şuan. az kalorili şeyler yersem ve yarım saat yürüyüş yapsam haftada 5 akşam.
Sağlıklı olmak için haftada egzersizle 500-1000 kalori yakmanız gerekiyor. 30 dakika yürüyerek ya da 10 dakika bisiklete binerek 100 kalori yakabilirsiniz. Bu egzersizlerin hormonal yaşınızı 10-20 sene gençleştirdiğini unutmayın.
kızlar yarım saat yürüyüş le sadece 100 kalori yakabiliyomuşuz ya inanabiliyomusunuz benim dün akşam kaval kemiklerim sızladı yürürken o kadar hammışım yani :)
neyse 5 akşam yürüsek 500 kalori eder.diğerlerini de günlük işlerimiz sırasında hallederiz. bir de az kalorili yersem kilo verebilirim. 50 kg olmam lazım. karatay beni sıkar da kendime göre bir diyet programı oturtucam bakalım :)