Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canim ne gerek var bi orda bi orda. sonucta degisen ne olucak? bide herhangi bisi ciksa ne olucak ki. yapilacak hicbisey yok. benim
ark. o testlerden birini yaptirdi digerlerini yaptirmai bile. kendimi uzmekten baska bi ise yaramicak dedi

bende alışkanlık çift dişik gitmeyi severim meme ultrasonu için bile bi özel bi devlette yaptırıyorum bakalım ikiside aynı boyuttamı çıkarıyor diye:) takıntı işte naparsınız birde hastanekoliğim sanırım :'(

valla yuh demem neden dersen tüp bebk bölümüm tabelası bana hep ürkütücü gelirdi ve içerde ne var acaba derdim hani ben infertileteye gidiyordum ya.. sonunda gördüm içerisini. şimdide gebe izlemden ürkmek değil de içerisini merak ediyorum. ama bazende korkuyorum ordan uzuun bi koridoru var. tüp bebeğin ameliyathane yazılı koca kapısına da hiç yaklaşmıyordum korkudan sağ olsunlar ordanda içeri soktular:((( bböööööğğ birden sedyeler geldi aklıma tüylerim kalktı:(((

ordaki koridorlar hep birbirleriyle bağlantılı. bikez polikliniklerden çıkışta tam karşısındaki kapıdan girdik gebe izlemmiş orası dediğin gibi uzun bir koridor var sıra ile jinekoloji 1, 2 falan yazıyo bir sürü doktor var demekki. ordan da tüp bebeğin yanındaki girişten çıkıyosun işte.o zaman sempatik gelmişti. 8 haftam dolduktan sonra iyi bir doktor bulabilirsem oraya da gidebilirim ikili üçlü testler için. aman hele bi o zamana gelelim de...

sende ne uyanıksın heee seni gidi seni :) sormak iyidir canım herkesten bişeyler öğreniyorsun.ne güzel işte. zaten o ikili üçlü testler hep tuzak pendik de bölge hast var kuzenim oraya gidiyordu ilk aylarında ikili üçlü testlerinde 300-400 tl istemişler. o da değiştirdi tuzla da oturuyo zaten orda içmeler de gisbir hastanesi var orda 2 li yaptırmış 120 tl ye doktor da o temiz çıktı diye gerek görmemiş 3 lü ye.detaylı ultrasonda güzelce muayne etmiş istemicem gerek görmüyurm demiş. bu da güzel bişey.

ben de hem özele hem de devlete ikisine birden gitmek istiyorum :9

sanırım biz takıntılı hastalarız elif:) illa çiftliycez tathlilleri ben fsh bakıldığında zk da yapıldı ertesi günde fsm hastanesinde yaptırmıştım. beleş diye dadandım hastanelere. haneme para yazılıyor ama çok artık o kadarda olsun:)

bende alışkanlık çift dişik gitmeyi severim meme ultrasonu için bile bi özel bi devlette yaptırıyorum bakalım ikiside aynı boyuttamı çıkarıyor diye:) takıntı işte naparsınız birde hastanekoliğim sanırım :'(
icin nasil rahat ediyosa oyle yap canim o zaman. onemli olan o cunku. ama
ozel sigorta olayin cok iyi canim. aslinda bende mi yaptirsam diye dusunuyrm suan:)

icin nasil rahat ediyosa oyle yap canim o zaman. onemli olan o cunku. ama
ozel sigorta olayin cok iyi canim. aslinda bende mi yaptirsam diye dusunuyrm suan:)

valla şuan yaptırsanda yararlanamıyorsun çünkü yaptırdıktan belli süre sonra gebe kalma şartı var. ama araştırmak lazım hamilelere özel bir paket varmı. benimki allianz sig. arkadaşımda yapıkrediden yaptırmıştı onlarında öyle kuralı vardı. yani yaptırıyorsun ve 6 ay gibi gebe kalma hakkın yok ha kalırsanda sigorta karşılamıyor. dediğim gibi yinede farklı sigorta şirketlerine sormak gerek.

valla şuan yaptırsanda yararlanamıyorsun çünkü yaptırdıktan belli süre sonra gebe kalma şartı var. ama araştırmak lazım hamilelere özel bir paket varmı. benimki allianz sig. arkadaşımda yapıkrediden yaptırmıştı onlarında öyle kuralı vardı. yani yaptırıyorsun ve 6 ay gibi gebe kalma hakkın yok ha kalırsanda sigorta karşılamıyor. dediğim gibi yinede farklı sigorta şirketlerine sormak gerek.
dogrudur ozaman canim. aklima gelmisti boyle bisi olucagi. neyse saglik olsun ozaman. zaten gidecegim ozel hast. sgk ile anlasmasi var. olmasada babamin arkadasi zaten sahibi:) onun icin ilgide alakada ve odemede Allahin izniyle sorun cikmaz ins.

kızlar biz de 2 akşamdır eşimle tempolu yürüyüş yapıyoruz 25 dk yürüdük dün akşam 9 dan sonra burda sitenin etrafında döndük durduk çok iyi oldu valla. onun da kolesterol ü var zaten ben de aylardır yürüyüşten bihaberim çok hareketsiz kaldım. bana eşlik ederse her akşam yarım saat yüricez beraber. eşlik etmeye çalışıcakmış :)

ben de kalori hesaplıyorum şuan. az kalorili şeyler yersem ve yarım saat yürüyüş yapsam haftada 5 akşam.

Sağlıklı olmak için haftada egzersizle 500-1000 kalori yakmanız gerekiyor. 30 dakika yürüyerek ya da 10 dakika bisiklete binerek 100 kalori yakabilirsiniz. Bu egzersizlerin hormonal yaşınızı 10-20 sene gençleştirdiğini unutmayın.

kızlar yarım saat yürüyüş le sadece 100 kalori yakabiliyomuşuz ya inanabiliyomusunuz benim dün akşam kaval kemiklerim sızladı yürürken o kadar hammışım yani :)
neyse 5 akşam yürüsek 500 kalori eder.diğerlerini de günlük işlerimiz sırasında hallederiz. bir de az kalorili yersem kilo verebilirim. 50 kg olmam lazım. karatay beni sıkar da kendime göre bir diyet programı oturtucam bakalım :)

Son düzenleme:
kızlar biz de 2 akşamdır eşimle tempolu yürüyüş yapıyoruz 25 dk yürüdük dün akşam 9 dan sonra burda sitenin etrafında döndük durduk çok iyi oldu valla. onun da kolesterol ü var zaten ben de aylardır yürüyüşten bihaberim çok hareketsiz kaldım. bana eşlik ederse her akşam yarım saat yüricez beraber. eşlik etmeye çalışıcakmış :)

ben de kalori hesaplıyorum şuan. az kalorili şeyler yersem ve yarım saat yürüyüş yapsam haftada 5 akşam.

Sağlıklı olmak için haftada egzersizle 500-1000 kalori yakmanız gerekiyor. 30 dakika yürüyerek ya da 10 dakika bisiklete binerek 100 kalori yakabilirsiniz. Bu egzersizlerin hormonal yaşınızı 10-20 sene gençleştirdiğini unutmayın.

kızlar yarım saat yürüyüş le sadece 100 kalori yakabiliyomuşuz ya inanabiliyomusunuz benim dün akşam kaval kemiklerim sızladı yürürken o kadar hammışım yani :)
neyse 50 akşam yürüsek 500 kalori eder.diğerlerini de günlük işlerimiz sırasında hallederiz. bir de az kalorili yersem kilo verebilirim. 50 kg olmam lazım. karatay beni sıkar da kendime göre bir diyet programı oturtucam bakalım :)

önce beynine yerleştir beyne yerleştirmek çok zordur ama yerleşince daha rahat uyguluyosun yeme işini. beyaz ekmek yeme. makarna pilav yeme yeterli. birde patatesin hem şekeri hem nişastası çok fazla. ama ben severim tok tutuyor meret:) pilav falan zaten yapmam sevmemde makarna severim ama çok nadir yaparım evde. ama eşimde bende boğazlıyız. artık bebe olmazsa bende spora devam etcem onca para verdik hakkımız kullanalım bari. 2 ay dondurduk. kasım sonuna kadar hakkımz var . eylül, ekim,kasım 3 ay sonra bırakcam orayada hevesle yazıldım ama zorunlu hale getirince sıkıyor beni. hamamı saunası buhar odasıda var ama ben tek tırstığım için hiç girmedim:) bari onlardadan yararlanim dedim ama boşa

önce beynine yerleştir beyne yerleştirmek çok zordur ama yerleşince daha rahat uyguluyosun yeme işini. beyaz ekmek yeme. makarna pilav yeme yeterli. birde patatesin hem şekeri hem nişastası çok fazla. ama ben severim tok tutuyor meret:) pilav falan zaten yapmam sevmemde makarna severim ama çok nadir yaparım evde. ama eşimde bende boğazlıyız. artık bebe olmazsa bende spora devam etcem onca para verdik hakkımız kullanalım bari. 2 ay dondurduk. kasım sonuna kadar hakkımz var . eylül, ekim,kasım 3 ay sonra bırakcam orayada hevesle yazıldım ama zorunlu hale getirince sıkıyor beni. hamamı saunası buhar odasıda var ama ben tek tırstığım için hiç girmedim:) bari onlardadan yararlanim dedim ama boşa

gitsene canım ya ne tırscan eşinle birlikte git keselen falan oh ne güzel ölü deriden arın :) valla ekmekle aram yok zaten de pilav la çok aram iyidir yani mesela bu akşam et var yanında pilavsız benimki de yemez ben de yemem normalde ama yemeğe çalışıcam artık napalım. çok kasmamak lazım biraz dikkat etmek hazır gıdalardan uzak durmak ve hareket çok önemli sadık kalabilirsek yüricez işte her akşam. bir de düşük kalorili şeyler yemeli işte liste yapıcam kendime ordan bakarım :)

neyse 5 akşam yürüsek 500 kalori eder.diğerlerini de günlük işlerimiz sırasında hallederiz. bir de az kalorili yersem kilo verebilirim. 50 kg olmam lazım. karatay beni sıkar da kendime göre bir diyet programı oturtucam bakalım :)
banada tempolu yuruyus acayip kilo verdiyo. dusunun bu evlenmeden once ise giderken servise binmek ocin yuruyodum 50 kg den 46 ya dusmustum. isimde hareketliydi o zaman. su an 51 bucuk kiloyum. bakalim dogumdan sonra kac olucam. ins. kusmalarim baslamazda kilo vermem. yoksa kotu gorunuyrm zaten zayifim ya:(

banada tempolu yuruyus acayip kilo verdiyo. dusunun bu evlenmeden once ise giderken servise binmek ocin yuruyodum 50 kg den 46 ya dusmustum. isimde hareketliydi o zaman. su an 51 bucuk kiloyum. bakalim dogumdan sonra kac olucam. ins. kusmalarim baslamazda kilo vermem. yoksa kotu gorunuyrm zaten zayifim ya:(

evet sen zayıfsın tatlım inşallah çok miğde bulantıların olmaz. tempolu yürüyüş şart. biraz da boğazı tutmak lazım işte dikkat edicem bundan sonra dahiliyeci takmadı ya kollesterol e şükür.zaten çok yüksek değildi.

evet sen zayıfsın tatlım inşallah çok miğde bulantıların olmaz. tempolu yürüyüş şart. biraz da boğazı tutmak lazım işte dikkat edicem bundan sonra dahiliyeci takmadı ya kollesterol e şükür.zaten çok yüksek değildi.
sende gayet iyiydin canim. ama ilaclar kilo aldirdiysa bilmem. bana aldirmadi. ama kıllanma yapti sanki göbekimde falan. bide lazere gidiyodum ben genital ve koltukalri icin. 5 seans gittim bayaa azalmisti ama ilaclardan kalanlar geriye kalinlasti:( hamileykende yapilmiyo lazer:( emzirme doneminden sonra tum vucut olarak devam edicem Allah izin verirse

siz yine iyisiniz verebiliyorsunuz kilo benim bünye maşallah her yönden inatçı, ne kilo verebiliyorum ne bebek yapabiliyorum. inatla direniyor hamiile bile kalamadım. hadi onun için çok çaba sarf ettik ama kilo verme konusunda çok sıkı çalışmalarım hiç olmadı ne çok hareket ne boğazımı düğümleme gibi. bekarken inanılmaz hareketliydim ama evlendikten sonra hareket kesildi. araba devreye girdi insan hepten hantallaşıyor. bir tek cuymartesi günleri evde çok çalışırdım cam çerçeve silerdim. ama bu ara malum sebeplerden onuda bıraktım ufak tefek işler yapıyorum.

siz yine iyisiniz verebiliyorsunuz kilo benim bünye maşallah her yönden inatçı, ne kilo verebiliyorum ne bebek yapabiliyorum. inatla direniyor hamiile bile kalamadım. hadi onun için çok çaba sarf ettik ama kilo verme konusunda çok sıkı çalışmalarım hiç olmadı ne çok hareket ne boğazımı düğümleme gibi. bekarken inanılmaz hareketliydim ama evlendikten sonra hareket kesildi. araba devreye girdi insan hepten hantallaşıyor. bir tek cuymartesi günleri evde çok çalışırdım cam çerçeve silerdim. ama bu ara malum sebeplerden onuda bıraktım ufak tefek işler yapıyorum.
metebolizman yavas heralde canim senin. bide hareketsizlik eklenince zor olur tabi kilo vermek.

metebolizman yavas heralde canim senin. bide hareketsizlik eklenince zor olur tabi kilo vermek.

normalde çok tez canlıyım öyle k. çımı devirip yatayım olayı yok. dinlenme şeklim bile evde uzanarak değil koltukta oturarak olur. ama metabolizma olayı dediğin gibi bağırsaklar inanılmaz tembel hergün tuvalete çıkmam mesela 2 günde bir anca. hergün çıktığım nadir olur. e böylece vücut ihtiyacı olsada olmasada kendinde biriktiyor. ama buna rağmen yinede çok şişko değilim:)

normalde çok tez canlıyım öyle k. çımı devirip yatayım olayı yok. dinlenme şeklim bile evde uzanarak değil koltukta oturarak olur. ama metabolizma olayı dediğin gibi bağırsaklar inanılmaz tembel hergün tuvalete çıkmam mesela 2 günde bir anca. hergün çıktığım nadir olur. e böylece vücut ihtiyacı olsada olmasada kendinde biriktiyor. ama buna rağmen yinede çok şişko değilim:)
benim gunde 2 kere bile ciktigim olur soylemesi ayip:) bende cok dolanirim evde. kipir kipirimdir. sadece sicaklardan insanin bisey yapasi gelmiyo. yoksa aklima eseni kalkar hemen yaparim usenmeden:)

benim gunde 2 kere bile ciktigim olur soylemesi ayip:) bende cok dolanirim evde. kipir kipirimdir. sadece sicaklardan insanin bisey yapasi gelmiyo. yoksa aklima eseni kalkar hemen yaparim usenmeden:)

aynen akşam diyelimki oturdum birden kurtlanırım saat10-11 fark etmez kalkıp ertesi günün yemeğini yaparım. bugün yapmazsan yarın işten gelince yapıcan kalk şimdi yap derim. birde sıcağı sıcağına pişen yemeği sevmem dinlenmiş olcak bi gün önceden yapılması daha iyi yapıyorm. aklıma ütümü takıldı kaç parça aradan çıkarırsam kardır diyorum. yada küvet ciflerim falan üşenmem. eşimde bi otur der hiç mi yorulmuyosun. ee yorulsam nolcak ben yapmasam kim yapcak. bari parça parça aradan çıksın diyorum. h.sonunada çok iş kalmasın istiyorum. çalışan evli biri olmak çok zor:( neyseki altından kalkabildim

aynen akşam diyelimki oturdum birden kurtlanırım saat10-11 fark etmez kalkıp ertesi günün yemeğini yaparım. bugün yapmazsan yarın işten gelince yapıcan kalk şimdi yap derim. birde sıcağı sıcağına pişen yemeği sevmem dinlenmiş olcak bi gün önceden yapılması daha iyi yapıyorm. aklıma ütümü takıldı kaç parça aradan çıkarırsam kardır diyorum. yada küvet ciflerim falan üşenmem. eşimde bi otur der hiç mi yorulmuyosun. ee yorulsam nolcak ben yapmasam kim yapcak. bari parça parça aradan çıksın diyorum. h.sonunada çok iş kalmasın istiyorum. çalışan evli biri olmak çok zor:( neyseki altından kalkabildim
bende oyleydim ama esim beni cok tembellestirdi. onada diyorum. cunku herseye yardim ediyo. yemege temizlige falan. bisey yapmaya kalksam hemen o yapiyo. bende cok alistim bu duruma:) mesela utu yaparim o hemen kalkar asar kaldirir. yemek yapmaya kalkarim oda kalkar sebzeleri dograr bilmem ne:) ne yapsam yardimci yani. oncesen ablamla annemle asla mutfaga bile giremezdim ama simdi alistim:)

bende oyleydim ama esim beni cok tembellestirdi. Onada diyorum. Cunku herseye yardim ediyo. Yemege temizlige falan. Bisey yapmaya kalksam hemen o yapiyo. Bende cok alistim bu duruma:) mesela utu yaparim o hemen kalkar asar kaldirir. Yemek yapmaya kalkarim oda kalkar sebzeleri dograr bilmem ne:) ne yapsam yardimci yani. Oncesen ablamla annemle asla mutfaga bile giremezdim ama simdi alistim:)

benimkide öyle ben yaptıkça o askıya asıp dolaba dizer. Sofrayı toplar ama bazen üzülüyorum bırak sen ben yaparım diyorum. Bazende keyfim olmayınca ev biraz dağılır akşam gelince evi düzenleyelim der. Sabah işe giderken ben hazıranırken bakıyorum sağı solu topluyor:) onunda eli durmaz ama nitekim erkek bi kadın kadar süper yapamaz bi çok erkeğe göre beceriklidir. Iyikide öyle yoksa yapamazdım. Babamda çok çalışkandır eli kolu durmaz sürekli iş yapar. Eşim yan gelip yatan biri olsaydı yapamazdım valla çok zoruma giderdi. Ama çok şükür babam gibi çalışkan çıktı oda :)

sende gayet iyiydin canim. ama ilaclar kilo aldirdiysa bilmem. bana aldirmadi. ama kıllanma yapti sanki göbekimde falan. bide lazere gidiyodum ben genital ve koltukalri icin. 5 seans gittim bayaa azalmisti ama ilaclardan kalanlar geriye kalinlasti:( hamileykende yapilmiyo lazer:( emzirme doneminden sonra tum vucut olarak devam edicem Allah izin verirse

hala aynı kilodayım canım bugün dahiliyeci de kilon nasıl diye sorarken şöyle bir göz ucuyla baktı göbeğime falan gözüne batmadım demekki kadının :) kilolu değilim çok. ama yine de 58 çok. 52 olmak istiyorum ben. ben zaten hayatımın hiçbir döneminde kilolu değildim hep sıskaydım işe girince bekarken 48 dim biraz hareketim azaldı 50-52 oldum. öyle evlendim. sonra 54 falan oldum. derken klomen kullandım ve gebe kaldım o bana birden aldırdı birden 60 kilo oldum sonra birazı gitti işte bu kaldı. ama hayırlısıyla bir doğum yaparsam geri dönücem 50 ye :) lazer ben de istiyorum ama doğumdan sonra. sen ara ver yaptırma sakın. sanırım göbek bölgemdeki tüylerimin birkaçında benim de biraz kalınlaşma oldu ilaçlardan o kadar olur canım. sen de göbüşün çıkmaya başladığında sakın badem yağı kullanma çatlaklar için kıllanma yapıyo göbekte. sonra dökülüyo diyolar ama kalabilir de. en iyi çatlak kremi acı badem sütü. yağı değil bak dikkatini çekerim sütü. aklında bulunsun araştır. en pahalı kremlerden bile daha sağlıklı. bir de sende çatlayacak bir tip yok :)

senin metabolizman yavaş. ben bugün 2 kez çıktım mesela tuvalete. her sabah çıkarım klasiktir. eşimi geçiririm sıkıştırır beni zor atarım bazen kendimi tuvalete :) bol su iç tatlım kabızlık en büyük kilo aldırma sebebi.

Back
X