- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
kızlar nasılsınız benim bugün pazarım vardı baya da ağır olmuş pazar arabam gelirken valla fena yoruldum öldüm bittim :) adetim de o kadar koşturmaya hala gelmedi ona da sinir oluyorum bekleyince de gelmez. şimdide aklıma folikül kistleri gebeliğe engel değilmiş acaba öyle bişey mi oldu diyorum. zaten ben her adetim böyle 37. günde falan geldiğinde inanıyorum ki içerde bişeyler oluyor tutunamıyor ve adet oluyorum yoksa neden 1 hafta geciksinki. tedavilerden de olabilir tabikide. spontan hiç mi bişey olmuyor içerde :) geçen ay 25. günümde gelmişti şimdi arayı kapatıyor sanırım haftasonu da geçicek gibi beklemeye devam kontrol etmekten sıkıldım en ufak bir renk değişikliği yok akıntım beyaza dönüyor rahmimin içi ağrıyor sanki. olsam da kurtulsam böyle beklemek çok zor bahar beni anlar :) bir de niye gecikir ki bıktım şüpheye düşmekten birkere de gerçek olsa bari tüp yapacakken kendiliğimden hamile kaldım desem. ama nerde... gergin bekleyişe devam suratım mayın tarlası gibi oldu her gün yeni bir sivilce çıkıyor ve ben de itina ile patlatıyorum çenemde özellikle çok yaygın oldular hep tedavinin yan etkileri işte.
bekleme canım bırak ne zamn istiyosa ozman gelsin bekedikçe daha çok kasılırsın. zaten bu ay acil hastaneye gitmen gereken bir durumda yok bir kaç güne olursun tabi kendiliğinden gelmediyse bebiş:) umut işte hiç bitmyor hala doğal yoldan bekliyoruz.