duygucum enerjine hayranım valla. maşallah pek bi hamaratsın. ben işten sonra kendimi zor atıyorum koltuğa. sanırım senden biraz ders alsam iyi olucak. utanıyorum söylemeye ama bu yaşıma kadar hiç sarma yapmadım mesela:))
Gunaydin kizlar dun fazla giremedim.neferalem canim pazartesi gidip tedavine baslamaktan baska sansin yok canim birde risk ama gununu kacirmamak icin pazar aksami 75 doz kendin vurabilirsin. Bu ilk asilamanmiyi senin zk da daha once igne kullandinmi hic? Yani cok riskli hem soylersen de kizarlar. Tayfun beyde bana 2. Asilamamda 4. Gunuma denk gelmisti ayni senin gibi 4. Gunu biraz gec ama.... Demisti sonrada 76 le basla madem dedi ve malesef benim o asilamam iptal edildi 18. Gunumda 1 tane dahi folikul gelismedi.4. Gun hormonlarin uyarilmasi icin gec oluyo bence. Sen ya risk alip 75 doz yap doktorada soylersin mecbur kaldim dersin yada sonraki ayi bekle.duygucum bende dun taze fasulye yaptim dolaba koydum 4 poset ilk defe yaptim domates sosla kavurup yaptim.baharcim merak etme bende daha hic yaprak sarmadim annem yada kaynanam sariyor bende yiyorum