bugün kalabalık olmasına rağmen herşey tıkır tıkır ilerliyordu zk da. ultrasonda kenan bey vardı. bürsürü yum. toplama vardı kalabalıktı. tayfun bey ameliyathanedeydi. kenan ultrason ve görüşme yapıyordu. muayneye başlarken dosyalarımızı kastederek pasaportlarınız yanında mı pasaportu olmayana bakmıyorum diyor :)
sonra yattım masaya dedim tüp bebek dosyamı hazırlıyorum birtek bazal ultrasonum kaldı. baktı bana sen doktormusun dedi :) eyvah dedim içimden ukalalık yaptık. yoo dedim. e biliyosun bazal mazal diyor. e öğrendik artık kenan bey dedim gülerek. neyse sonra başladı. unicorn olduğumu söyledim. sol taraf incelemesini yaptı. sağı aradı göremedi sonra ben yok dedim sağ tüp sap yumurtalık ve sağ böbrek. adamın kafası karıştı kadına not aldırırken sağ böbrek göörüntülenememiştir yaz diyor :) ay ne böbreği yumurtalık diyor sonra da.
bana da dedi ki ablacım madem biliyosun da niye sölemiyosun bana canını yaktırtıyosun boş yere dedi. ben de işinize karışmak istemedim dedim. olurmu öyle şey sen her gelişinde hatırlat bunları tekrar tekrar söyle söyle dedi. hergelişinde söyle diyor.
bundan sonra repiliğim belli. yarım rahimliyim. sağ tüpüm sağ yumurtalığım sağ böbreğim yok:).yarım rahimliyim. brek brek. yarım rahimliyim tamam. anlaşıldı tamam. brek brek :)
çalışıyomusun sen diyor. hayır dedim. ne mezunusun diyor dedim büro yönetimi. öle sordu. bazal ı bildim diye merak etti heralde. çıkarken de nerelisin sen diyor. dedin ananın hörekesindenim :) tövbe ya. selanik göçmeniyim dedim. çantayı unutup çıktım
sonra aldım kapı arasından süzülüp. giden sempatim geri geldi. belki zk da da deneyebilirim ama git gel yapmamak için belki de medicine da. hem bildiğim bir yer. bakıcaz artık.